2013. június 1., szombat

Vége a rabszolgaságnak! Tájékoztass másokat is Június 5-én! - OPPT

 

OPPT - Az udvarias tájékoztatás napja


Magyarország
2013. június 5.

Az OPPT (One People's Public Trust – Egy Emberiség Nyilvános Vagyonkezelő) 2012. december 25-én bejelentette valamennyi bank és „kormányainak” felszámolását.

Hihetetlen? Az alábbi oldalon, magyar nyelven tájékozódhatsz a jogerős nemzetközi dokumentumokról és hatásukról:

 
http://i-uv.com/hungarian-translation-of-foreclosure-flyer/

– A jogi változás engem is érint?

– Igen, minden embert a Földön.

– A Földön mindenki ismeri már, hogy a bankok, kormányok és nagyvállalatok működési engedélyének a visszavonása megtörtént?

– Nem, még nem. Pontosan ezért javasoljuk és kérjük, hogy aktívan vegyél részt „Az udvarias tájékoztatás napja” eseményen.

– Mi a tájékoztatás alapja?

– A http://op.iuste.biz/tajekoztass oldal, ezen belül a mintalevél, amely itt található:http://op.iuste.biz/tajekoztass#mintalevel

– Hogyan tájékoztassak másokat ezen a napon?

– Ezeket a módokat javasoljuk:
1./ június 5-én küldj e-mailt azoknak, akiket tájékoztatni kívánsz,
2./ június 4-én postázd azoknak, akik tájékoztatni kívánsz,
3./ június 5-én, kinyomtatva, személyesen add át azoknak, akiket tájékoztatni kívánsz.

Köszönjük neked, hogy aktívan részt veszel „Az udvarias tájékoztatás napja” eseményen, mert az embertársad számára is rendkívül fontos, hogy értesüljön a jogi változásokról!


https://www.facebook.com/events/527162890679036/

 

 Vége a rabszolgaságnak! 


Tájékoztass másokat is!

 

 Javaslat

Amennyiben pontosabban akarod tudni és érteni, hogy mennyire nagy horderejű kérdésről van szó, akkor pl. ezeknek az oldalaknak az alapos megismerését is javasoljuk:

 

Kiket tájékoztass?

  • a banki ügyintéződet arról, hogy az a bank, ahol ő dolgozik, az már felszámolás alatt áll, neked pedig már nincs adósságod.
  • azt a végrehajtót, aki téged, vagy bármely más embertársadat, a jogi alappal már nem rendelkező bank nevében, el akarja venni a házat, annak jelezd, hogy jogellenesen jár el, a tettéért pedig személyesen ő a felelős, nem pedig a megbízója,
  • azt az állítólagos állami alkalmazottat, aki a te sérelmedre jár el, annak jelezd, hogy jogszerűtlen a cselekedete, mert a megbízójának működési engedélye már visszavonásra került.
  • a közjegyzőket, mert rajtuk is sok múlik, hogy mit írnak alá – vagy a tény ismeretében, immár mit nem írnak alá,
  • bárkit, akit úgy gondolsz, hogy tájékoztani szükséges,
  • az ismerőseidet mindenképp, mert az ő életüket is befolyásolja ez a tény.
Megjegyzés
Természetesen, és érthető okok miatt, a fő sodratú, a rabszolgatartók által, az emberek megtévesztésére üzemeltetett tömegmédia lesz a legutolsó, amely majd közli ezt az információt, úgyhogy a tájékoztatásoddal megelőzöd a médiát. Az embertársad tőled kap tájékoztatást, nem pedig a munkáltatójától, vagy megbízójától, aki vagy még nem is ismeri a tényt, vagy pedig a tények elhallgatása az érdeke.




Vége a rabszolgaságnak! Tájékoztasd erről az ismerőseidet!

Vélhetően, te már ismered azt, hogy a bankok és a kormányok működési engedélyének a visszavonása megtörtént, ezért azt javasoljuk, hogy tájékoztass erről másokat is, mert minden embert érintő, jogerős tényről van szó.
Ugye te is tájékoztatod az embertársadat arról, hogy mostantól személyesen ő maga felelős az általa, másnak okozott kárért, ugyanis a már jogalap nélkül működő bank, kormány vagy nagyvállalat immár nem vonható felelősségre, mert felszámolás alatt áll.
Más megfogalmazással: az alábbi tájékoztató levéllel informáld az illetőt, hogy innentől ő csakis és kizárólagosan teljes személyes számonkérhetőséggel cselekszik, ugyanis immmár nem áll mögötte jogi entitás.
Az alábbiakban, részletes információkkal segítünk, hogy milyen módon és formában tedd meg a tájékoztatást.
Ha jót akarsz magadnak és az embertársadnak is, akkor tedd meg ezt, mert a média, amelyet a rabszolgafenntartó rendszer üzemeltet, egyelőre nem ad erről információt.

Néhány szempont arról, hogyan használd az alább közzétett mintalevelet.

Magánember küldi magánembernek, tehát szervezetnek, cégnek stb. nem küldhető.

Küldés e-mailként
Használhatod A tájékoztató mintalevelet. Lényeges, hogy személynek küldd, pontosan nevezd meg, hogy kinek küldöd, és a nevén szólítsd  meg a tájékoztatni kívánt személyt.
Amennyiben cég, szervezet stb. alkalmazottjának, vagy megbízottjának küldöd, akkor ismerned kell a hivatalos e-mail címét, amelyet vagy személyesen adott meg neked, vagy nyilvánosan közzétett (pl: honlapon közzétett) forrásból ismersz.

Küldés postai úton
Ebben az esetben is küldheted a mintalevelet, kimásolva, nyomtatva, cég, szervezet stb. postai címére küldve, de a címzett és a megszólított mindenképpen a tájékoztatni kívánt személy legyen.

Megjegyzés: Természetesen, személyesen is átadható, sőt, sok esetben ez a célszerű.

Mindkét esetben
A tájékoztatás során add meg a teljes személynevedet, mert a küldés során, te is személyes felelősséget vállalsz azért, hogy valós információt közölsz más számára.
Nagyon fontos, hogy tisztelettel és szeretettel küldd el a levelet (ha nem is így írod alá), mert egy másik emberi lényhez kommunikálsz, aki ugyanúgy a rendszer foglya volt, függetlenül az eddigi pozíciójától.

Az udvariasan tájékoztató mintalevél:

E-mail esetében a tárgy: Tájékoztató a nemzetközi, alapvető emberi jogi és más változásokról

Kedves X Y!
Ez nem hivatalos levél, Önt, mint magánembert tájékoztatom arról, hogy a bankok és kormányok működési engedélyének visszavonása megtörtént, a kiváltságjogaikat megvonták.

A jogerős referenciák gyűjteménye itt található:
A fennálló UCC (nemzetközi kereskedelmi jogrendszer) rendeletek alapján, a továbbiakban Ön a saját, személyes felelőssége alapján jár el, a másoknak okozott kárért személyesen Ön vonható felelősségre, nem pedig az Ön munkáltatója, vagy megbízója.
Az emberiség életében zajló emberi jogi és gazdasági változásokról Ön is tájékozódhat a hivatalos honlapon:
A jogerős dokumentumok itt találhatók:
http://i-uv.com/oppt-absolute/original-oppt-ucc-filings
A jelzett kérdésben, a személyes tájékozódást javaslom Önnek, mert könnyen előfordulhat, hogy az Ön munkáltatója, vagy megbízója sem ismeri, vagy érthető ok miatt, nem akarja Önnek jelezni az általam közölt tényt.
Barátsággal:
írd alá a teljes személynevedet
--- a mintalevél vége ---
Forrás: http://op.iuste.biz/tajekoztass

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése