2013. június 2., vasárnap

Ülj le hogy kaphass /fogadhass - Teremtők

Adj a nap során magadnak néhány békés pillanatot amikor csak egyszerűen vagy, amikor egyszerűen csak abban az állapotban vagy amelyikben befogadni tudsz. 
 
Tom Fodor fordítása
Ülj le hogy kaphass/fogadhass

Ülj le egy kicsit és engedd meg, hogy a körülötted levő tér kommunikáljon veled. Engedd meg magadnak, hogy a befogadás állapotában lehess. 
Állandóan kisugárzol és befogadsz. Egyre többen váltok tudatossá erre, ez pedig egy csodálatos dolog. Azt javasoljuk töltsetek el egy kis időt a tudatos befogadással.

Nem azt mondjuk, hogy próbáljátok meg befogadni, hiszen a próbálkozással erőfeszítés jár, az erőfeszítés pedig általában ellenállást szül. Ekkor pedig nem vagytok befogadó állapotban. 
Ahhoz, hogy megadd magadnak a befogadás lehetőségét, egy olyan állapotban kell hogy légy, amely mentes a befogadáshoz való kötődéstől, hogy milyen alakban jön amit be szeretnél fogadni, hogyan fogadod be, milyen hosszú ideig tart. Ez egy olyan gyakorlat, amikor pusztán megengeded magadnak, hogy befogadd azt ami van.

Adj a nap során magadnak néhány békés pillanatot, amikor csak egyszerűen vagy, amikor egyszerűen csak abban az állapotban vagy amelyikben befogadni tudsz. 
Időnként rácsodálkozol, vajon te teremted azt amit épp befogadsz, ez bizonyos értelemben igaz is.
Így te is létre tudsz hozni üzeneteket a magas rezgésű állapotban lévő elmédből. Idővel megtanulod hogyan különböztesd meg azt ami belőled jön attól, ami az ego-elméből származik, illetve azt, ami valamelyik vezetőtől, angyaltól, nem-fizikai baráttól jön.

Játssz el ezzel, legyen ez egy móka. Inkább tekints rá játékként, nem pedig munkaként. Élvezni fogod ezt az állapotot.
Teremtők - D.Scranton
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése