2013. június 1., szombat

Az Esemény közel van! - Rövid beszámoló az Irvine/Laguna konferenciáról - Kobra 05.30.



A konferencia hangsúlya azon volt, hogy munkacsoportokat hozzunk létre, melyek segítik a felszíni népességet a néhány hetes átmeneti időszakban az Esemény körüli időben....
A Fény győzelme közel van!

Rövid beszámoló az Irvine/Laguna konferenciáról  

 

 Kobra / 2013 május 30. 

 

A konferencia egy nagy áttörés volt. A helyszín az örvény fő rögzítési pontja volt, mely aktiválta a Portált. Ez az egyik legfontosabb energia áttörés, mely az Esemény megtörténte előtt volt szükséges.

A konferencia hangsúlya azon volt, hogy munkacsoportokat hozzunk létre, melyek segítik a felszíni népességet a néhány hetes átmeneti időszakban az Esemény körüli időben. Ezek a munkacsoportok praktikus eszközöket fognak kifejleszteni, melyeket az Esemény idején tud majd használni a felszíni lakosság, hogy megnyugtassák a tömegeket, és vezessék az emberiséget az átmenetben.


Bár a polgári hatóság és az Ellenállási Mozgalom biztosítja saját infrastruktúráját az Esemény idején, de nagyon fontos egy alulról szerveződő infrastruktúra is. Az alternatív infrastruktúra kitölti a hézagokat és biztosítja, hogy az átmenet simább és harmonikusabb legyen.

Hat munkacsoportot hoztunk létre: planetáris irányítási csoport, gyógyító csoport, médiacsoport, új reneszánsz csoport, új technológiák csoport és pénzügyi csoport. Mindezen csoportok fogják kifejleszteni azokat a gyakorlati eszközöket, melyek megkönnyítik az átmenetet a sajátos területükön.

Létrehoztunk egy külön honlapot, mely részletes útmutatókat fog tartalmazni a felszíni lakosság számára az Esemény idejére:

www.prepareforchange.net

Minden munkacsoportunk fel fogja tölteni a specifikus útmutatóit a honlapra. Ez bővítve és fejlesztve lesz az elkövekező hetekben, és amikor viszonylag teljessé válik, akkor itt lesz az ideje, hogy elkezdjük terjeszteni a felszíni lakosság felébredt részén keresztül.

A Fény győzelme közel van!

Kobra
Forrás:
 http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/05/rovid-beszamolo-az-irvinelaguna.html#.UaojU9gub_A

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése