2013. június 25., kedd

Nem egy szokásos hétvége volt - Aisha 06.24.


...Ez ugyanis nem egy szokásos hétvége volt, nyomot hagyott rajtatok. Ugye a fizikai testetek az, ami a nehezét állta, így a legjobb, ha meghallgatjátok mit tanácsol..


Tom Fodor fordítása
Aisha North TK 328 - június 24

 

Miután keresztül haladtatok a múlt heti energiákon, azt tanácsoljuk, hogy próbáljatok meg továbbra is összpontosítottak maradni, úgy könnyebben fel tudjátok dolgozni őket! Más szavakkal, szükségtelenül ne erőltessétek magatokat egyik irányba se, arra van a legnagyobb szükségetek, hogy megpihenjetek.


Amikor úgy érzitek jön az az érzés, hogy fel kell kelnetek és elindulni, tudjatok róla, hogy ebben a pillanatban ez nem szolgál benneteket. 


Ismét csak a béke a kulcsszó mára, hasznotokra fog válni, ha megszívlelitek!


Ez ugyanis nem egy szokásos hétvége volt, nyomot hagyott rajtatok. Ugye a fizikai testetek az, ami a nehezét állta, így a legjobb, ha meghallgatjátok mit tanácsol. Ez nem újdonság számotokra, de úgy tapasztaljuk, hogy az ismétlés hasznos, hiszen hajlamosak vagytok rohanni.

Hangolódjatok a magvatokhoz, érezzétek át azt az izgalmat/energiát, ami épp felépülőben van! Egy óriási lépést tettetek a legbelsőbb titkok felfedése felé. Ezúttal a titok alatt nem azokat a dolgokat értjük, amelyekkel szenvedtetek az utóbbi időben. Nem, ezúttal az erőtök titkára utalunk, nem pedig az előző gyengeségeitekre.

Maradjatok hát nyugodtak és haladjatok szépen tovább, akkor is, ha egy kicsit összetörtek vagytok! A magasabb aspektusotok közelít a fizikai testetek felé. Hozzá kell még szoknia ehhez az új helyzethez, így lehet az elején még egy kicsit zavaros az egész. Ne féljetek kedveseim! Egyre jobban alkalmazkodtok ezekhez a helyzetekhez, egyre jobban fel tudjátok fedezni a bennetek rejlő erőt, ahogy a nyár előrehalad. Most viszont pihenjetek és töltődjetek fel, ez válik a legnagyobb hasznotokra!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése