2013. június 11., kedd

Nagy zűrzavar a világban - Bejamin Fulford 06.11.

 

Nyílt ütközet tombol a Sabbat Cabal és a Katonai Ipari Komplexum között 

 

 Benjamin Fulford / 2013 június 11.

A jelenlegi összeesküvés vezérelte vállalati médiaőrület "nyilvánosságra hozatal" az olyan dolgok mint a Nemzetbiztonsági Hivatali lehallgatás, a politikai célzatú Adóhatósági vizsgálat és a Bilderberg találkozó mind a teljes pánik jelei. Úgy tűnik, hogy mindezen közzétételeket úgy időzítették, hogy eltereljék a figyelmet a múlt heti Pentagon és amerikai ügynökség támogatta szeretetfesztivál csúcstalálkozóról az Egyesült Államok elnöke és a kínai vezér Xi Jinping között.

A kitörő kereskedelmi háború Európa és Kína között, és a gazdasági bérgyilkos különítmény próbálkozása, hogy megpróbálják tönkretenni a japán gazdaságot szintén az erősödő harc jele a világ pénzügyi irányítása felett, és így fajunk jövőjét illetően.

A japán gazdaságot ért támadásokat az a tény motiválja, hogy az Abe kormány nemrég bejelentette a 32 milliárd dolláros gazdasági támogatást Afrikának, ami annak jele, hogy Japán már nem adja át a devizáját az összeesküvésnek azért, hogy cionista háborúkat pénzeljen. Az a tény is motiválja őket, hogy amit Japán elkezdett tenni, az nyilvánvalóan kiküszöböli a "200 százalékos GDP adósságát" egy tollvonással.

A jól ismert közgazdász Jeffery Sach a múlt héten elismerte egy Japán Külföldi Tudósítók Klubja sajtótájékoztatón, hogy nincs elvi akadálya annak, hogy Japán kormánya ne nyomtasson annyi yent, hogy azzal megvegye az összes fennmaradó japán államkötvényt, és az egészet a szemétbe ne tegye. Sachs, aki a Föld Intézetet vezeti a Kolumbia Egyetemen ugyanakkor nagyon lelkesedett a nagy japán tervek miatt, amivel Afrikát korszerűsítenék mondván, hogy azok nagyon konkrétak, részletesek és reálisak. Természetesen a vállalati propaganda média képviselői, vagy inkább főnökeik nem akarják, hogy a világ tudja, hogy a japán kormány úgy döntött, hogy kitör a Sabbat adósrabszolgaság börtönéből. Ellentétben az apró Izlanddal Japán a világ harmadik legnagyobb gazdasága, és a legnagyobb hitelező ország. A G7 cabal adósrabszolgasággal való szakítása valóban történelmi.

A másik nagy lépés Ázsiában, az Észak-Korea, Japán és Dél-Korea közötti tárgyalások újrakezdése alig került napvilágra. A célt valamennyi fél támogatja, köztük Kína ,Oroszország és a Pentagon, vagyis a regionális békét.

Ennek érdekében az észak-koreai hatóságok azt híresztelik, hogy a Japán kormánynak elmondták, hajlandóak visszaküldeni 30 elrabolt áldozatot, továbbá 50 japánt és rokonaikat a Japánnal való kapcsolatok normalizálása érdekében. Az amerikai erők szükségességéről a térségben szintén vita folyik magas szinten sokak azon állításával, ha nyomás érkezik, hogy eltolják a Pentagont, akkor Kína nem fog Korea és Japán felett harcolni.

Továbbá tekintettel arra, hogy az amerikai katonai ipari komplexum házasságot ajánlott Kínával, a Japán kormány katonai megállapodásokat kötött Oroszországgal és Indiával, hogy megbizonyosodjon arról, hogy Japán nem válik valamiféle hozomány ajándékká a kínaiak számára.

Mondani sem kell természetesen, hogy az összes ázsiai ország támogatja a békés egymás mellett élést és kormányokat, így Kína és Japán megállapodtak abban, hogy nem teszik lehetővé külső erőknek (pl. cionisták), hogy háborút provokáljanak a térségben.

Ez a tektonikus eltolódás Ázsiából érkezik, ami érinti a régi hatalmi központokat, így Washington D.C.-t és egyes európai országokat. Ez elvezet bennünket a mostani hirtelen vállalati propaganda média támadásokhoz a katonai ipari komplexum és beszélő bábjuk Obama ellen.

Az úgynevezett kinyilatkoztatások, hogy a Nemzetbiztonsági Hivatal kémkedett minden amerikairól és európairól nagyon régi hírek, hirtelen újra felmelegítve. Az összes emailt, telefonhívást, pénzügyi adatokat már legalább az 1990-es évek óta nyomon követik a világon. A cionista propaganda média hirtelen érdeklődésének oka, hogy az ügynökségek, akik végezték ezeket a lehallgatásokat, többé már nem nekik, vagy a gazdáiknak dolgoznak.

Ez elvezet minket a Bilderberg találkozóhoz, ami a múlt héten zajlott Angliában ugyanakkor, amikor Obama találkozott Xi-vel Kaliforniában. A találkozók egyidejűsége nem volt véletlen.

Obama Kaliforniában találkozott Xi-vel, mivel Xi nem volt hajlandó elmenni Washington D.C. zűrzavaros pöcegödrébe, kínai és amerikai kormányzati források szerint. Volt egy nagyon is valós veszélye annak, hogy Xi-t megmérgezhették volna, ha elmegy Washingtonba. A kínai álláspont szerint bár Obama egy báb, aki jelenleg az amerikai kormányt képviseli, de a protokoll azt jelentette, hogy ő legyen az arca a kínai-amerikai tárgyalásoknak. A hivatalos kínai és amerikai kormányzati bejelentések a találkozóról azok voltak, hogy a két kormány békés, egyenlő kapcsolatokat kovácsolna és dolgozna együtt egy jobban működő bolygó irányába.

A kínaiak azt is értik, hogy Obama hamarosan lemond az Egyesült Államokban hamarosan lezajló rendszerváltás részeként. Obama állítólag néhány nagy vallomásra készül az amerikai nép felé július 4-én, CIA forrás szerint. Hírneve a történelem könyvekben attól függ, hogy végül elmondja-e az igazságot a múltjáról és a nem demokratikus előmeneteléről, mely az elnökségig juttatta.

Mindenesetre a régi világrend hatalmi brókerei a Bilderberg találkozón gyülekeztek a múlt héten, mely egyértelműen pánikban telt az Egyesült Államok és Ázsia közötti fejlemények miatt. A legtisztább jele, hogy valami megváltozott a régi világrenddel kapcsolatosan, hogy hatalmas nyilvánosságot kapott a Bilderberg találkozó a propaganda sajtóban. Az összeesküvés hírügynökségei, mint az AP, a Reuters, a BBC stb. mind ott voltak. Hirtelen ahelyett, hogy tagadták volna, hogy ott találkozó folyik, ezek a propaganda üzletek arról kezdtek beszélni, hogy a világ legerősebb emberei gyűltek össze. Szintén példátlan nyilvánosságot biztosítottak az irányított ellenzéki erők, mint Alex Jones és David Icke. Jones-t például széles körben emlegette a cionista Dridge Report, a BBC stb., ami úgy tűnt, hogy egy összehangolt kampány. Jones-t kapcsolatba hozták a cionista szeszcsempész Bronfman gengszter családdal.

http://abundanthope.net/pages/True_US_History_108/Is-Alex-Jones-Linked-To-Zionist-Jew-Bronfman_printer.shtml

Nem értek egyet a fenti zsidóellenes csúsztatott cikkel, de azt elmondhatom, hogy a nagymamám, aki személyesen ismerte a Bronfman család előző generációjának tagjait, gengszterekként gondolt rájuk. Szerencséjüket az Al Caponénak csempészett kanadai piával csinálták meg.

David Icke-ot a Rockefeller bűnöző családdal kötötték össze.

http://www.paranoiamagazine.com/2013/01/the-tangled-web-icke-weaves-who-is-behind-david-ickes-freedom-foundation/

http://www.youtube.com/watch?v=6-03v_m7534

Ami mindkét ellenőrzött ellenzéki személyiségben közös, hogy valódi összeesküvés információkat szereztek, mint például az a tény, hogy a központi bankok monopóliumok magántulajdonában vannak, aztán végül egy csali manőverrel az "idegenekre" hárították a felelősséget anélkül, hogy bármilyen hiteles bizonyítékuk lenne erről az állításról.

Ami egyértelműen bizonyítható, hogy a magánbankok mögött álló családok népességcsökkentést és háborúkat támogattak. Döntő bizonyítékok vannak arra, hogy kapcsolódnak a 911 és 311 tömeggyilkos terrortámadásokhoz. Teljes kudarcot vallottak a szegénység véget vetésében, a környezeti pusztítás megállításában és a rejtett emberi potenciálok fejlesztésében. Holnap 611, és jobb, ha nem próbálkoznak semmi hülyeséggel. Le kell köszönniük.

Benjamin Fulford
 
Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/06/nyilt-utkozet-tombol-sabbat-cabal-es.html 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése