2013. június 27., csütörtök

Miről szól a szabadság? - Arktúriai Csoport 06.16.




by kristalyhang/ 2013. június 16.
Marilyn Raffaele közvetítése
000801_0341_0008_tslsÜdvözlünk benneteket, drágáink! Ismét eljöttünk, hogy beszéljünk nektek az igazságról és a szeretetről, melyek most a következő szintre emelkednek. Gyorsan fejlődtök és a Fény is növekszik a Földön annak ellenére, hogy erről túl sokat nem hallotok a híreitekben. Sokan ébredeznek és szükségét érzik a zsarnokságtól és megkötözöttségtől való megszabadulásnak, melyek eddig elfogadtatok. Ez a belső utazás kívül is visszatükröződik, és ezért látjátok világszerte a hatóságokkal szembeni ellenállást. Általánosságban sokan nem értik, ami történik, de egy benső tudatosság irányítja őket, mely alapján tudják, hogy joguk van hallatni a hangjukat és mindenféle manipulációtól és viszálytól joguk van szabadon élni.
Sokan meghalnak és meg is fognak halni ebben az erőfeszítésben, melynek célja az, hogy felébresszék a világot, de az ő lelküknek ez volt a célja és döntése. Néhányan azt az eszközt választották, hogy jóvátegyék az elmúlt életükbeli dolgaikat, mely során elnyomtak másokat. Ők most vállalják a szabadságért való küzdelem igáját azért, hogy segítsenek az emberiségnek annak tudatára jutni, hogy valójában mi is a szabadság. Nem a korábbi gyilkosságra és erőszakra célozunk – melyet elkövettek előtte – hanem azt mondjuk, hogy vannak olyanok, akik csupán ezen a szinten tanulnak; és sok hely van a Földön, amely a még a sűrű energiákkal rezeg együtt.
A szabadság nem csupán arról szól, hogy valaki más, egy csoport vagy egy kormány megengedi, hogy megtegyünk valamit. A szabadság az öröm egy belső állapota azzal a képességgel, hogy kifejezzétek önmagatokat. Gondoljatok egy kisgyermek cselekedeteire – a szabadság szeretetteljesen fejeződik ki benne, mivel ő egyszerűen az, aki. Mindaddig, amíg valaki döntései nem befolyásolják más szabadságát, az Isteni Jog felhatalmazza őt, hogy az legyen, aki – hogy ahhoz menjen hozzá vagy ne menjen hozzá, akihez szeretne, hogy olyan munkát végezzen, mely által a szíve dalra fakad, és hogy a büntetés félelme nélkül fejezze ki az olyan ötleteit, gondolatait, melyek nem felelnek meg az általánosan elfogadott normáknak.
A régi harmadik dimenzió világának energiája olyan szabályokhoz tartotta kötve az emberiséget, melyek megmondták, hogy mi az elfogadható és mi nem; olyanokhoz, melyek a dualitás és elkülönülés gondolatából származnak. Azok, akik úgy döntöttek, hogy kilépnek ebből, keményen meg voltak – és még mindig meg vannak – büntetve ezért –mind fizikailag, mind érzelmileg, mind pedig mentálisan. Ki hozza létre ezeket a szabályokat? Ki lépteti hatályba őket? Gondolkodjatok el ezen, drágáink!
Sokan szenvednek, miközben őszinte szívvel próbálnak megfelelni a jó és a rossz csalóka szabályainak, melyeket a hatalmon lévők – a kormányok (mind a helyi, mind a nemzeti), a vallási vezetők, a média, a gazdagok és a híresek, a tudósok vagy a rokonok – hoznak létre. Sokan úgy érzik, hogy a belső vezetésük azt mondja nekik, hogy ők szabadok, de a világ azt mondja, hogy nekik engedelmeskedniük kell azokhoz, akik magukat felhatalmazva elhitetik, hogy ők a legjobban tudják, hogy mindenki másnak mi a jó.
Nem arról van szó, mint amikor a szülőkről megengednek mindent a gyermekeiknek, amit csak szeretnének! Hiszen a szülők feltétel nélküli szeretetének kell, hogy legyenek egyszerű szabályai, melyek szerető iránymutatást, vezetést, rendszert nyújtanak a gyermek számára és megtanítják őt arra, hogy a bensőjébe menjen és meghallja a saját útmutatását.
A szabadság egy vele született spirituális joga minden egyes léleknek, mivel minden egyes lélek egy isteni szikra és csak azok lehetnek merészek annyira, hogy elfedjék előttetek az isteni mivoltotokat, akik nem veszik figyelembe ezt az igazságot. A szabadság arról szól, hogy mik és kik vagytok valójában, drágáink és ez az igazság az, amit láttok jelenleg a világon felébredni. Sokan, akik az erőszakon át élik ki ezt, tudatosan nem is veszik észre, hogy mire is reagálnak így.
Időről időre az ember a tudatlanság miatt - mely által nem tudta, hogy valójában ki és mi volt -, elfogadta, hogy mind a szociális, mind a vallási, mind pedig a kormányzati erőkben való pozíciók sokkal inkább megérdemelték, hogy döntéseket hozzanak számukra annál, mint hogy ő maguk tegyék ezt meg – a hatalmon lévők ezt gyakran még fizikai bántalmazással is megerősítették. Ez volt a szabadság elvesztésének kezdete! Ekkor sokan tudatában sem voltak annak, hogy valójában ez történt. Volt és mindig is lesz olyan, aki nagyon boldog, amikor más szabadságát elveheti, mivel ezzel több hatalmat szerezhet magának. Ami most történik, az nem más, mint hogy az emberiség elkezd emlékezni.
A szabadság először egy személyes szinten kezdődik legbelül, majd külsőleg a szavakra és a tettekre is kiterjed. Lehetséges, hogy az, akit mindig is bolondnak mondanak, hirtelen felfedezi, hogy ő nem az – talán kevésbé tanult, de attól még nem bolond. Megeshet az is, hogy egy nő vagy egy anya elkezdi felfedezni azt, hogy joga van ahhoz, hogy olyan személyes döntései legyenek, melyek eltérnek a férje vagy a gyerekei döntéseitől. A bűncselekmény lecsökken és az erőnek egy másik, új érzete foglalja el a helyét.
Sokan elhagyják a tradicionálisan szervezett vallást, mivel a Fény felébresztette azt, hogy észrevegyék: senki másra nincs szükségük arra, hogy elmondja nekik, hogy mit kell hinni vagy hogy mi a jó és mi a rossz; ők belülről fognak iránymutatást kapni halkan és csendesen.
Az emberiség egyre jobban és jobban ráeszmél azokra a cselekedetekre, melyek megkötözve tartották őt a szabadság nevébe burkolva. Ezek a gúnyos tettek elkezdenek lelepleződni egyre többször, mivel most a felemelkedés Fénye egy olyan szinten világítja meg az árnyékot, melyben többé nem lesz titkolódás és manipuláció. Megfigyelik, hogy a Fény megvilágítja a sötétséget és azok, akik a sötétben tartanak benneteket, sírni és rúgkapálni fognak azért, amit ők csinálnak. Ébredjetek fel drágáink! Mihelyst a Fény elkezd az árnyékra világítani, úgy fogjátok látni, hogy sokan közülük önmagukban hordoznak olyan dolgokat, melyeket ártatlanul fogadtak el akkor, mikor szükségük volt a szabadságukra.
Néhány ország valóban sokkal több szabadságot ad, mint mások. A Közép-Kelet nagy részein az isteni nőnemű emberek még mindig meg vannak kötözve, de ennek is változnia kell, mivel a férfi és női energiáknak egyensúlyba kell kerülniük. Mindkét energiára szükség van az egységhez, egyik sem kell inkább, mint a másik. Mind a nőies, mind pedig a férfias oldal magában hordja az egyedülálló ajándékot és energiát, melyek együtt testesítik meg az Isteni Ötletet, mely még az elején került megtervezésre és megalkotásra. A férfi, a nő, a gyerek anyagi lények, harmadik dimenziósaké és a szent Háromság magasabb szintű igazságának értelmezései.
A szabadság azt a zenét énekli, hogy ti kik vagytok. Lehetővé teszi számotokra, hogy ahhoz menjetek hozzá – vagy ne -, akihez szeretnétek; lehetővé teszi, hogy a számotok igazságnak gondolt dolgokról beszéljetek, és hogy a középpontotokat kifejezzétek bármilyen úton-módon, mellyel együtt rezegtek. MINDEZEK MELLETT – a szabadság nem adja meg senkinek azt a jogot, hogy beleavatkozzon bárki útjába, döntéseibe vagy jogaiba, akkor sem, ha úgy tűnik, hogy félre vannak vezetve. Fel kell fedezni, hogy nem minden lélek áll készen vagy fejlett elégé a valódi szabadságra. Ezek azok a drágaságok, akiknek még szükségük van szabályozásra, irányításra sőt, még akár büntetésre is. Azok, akik elolvassák ezeket az üzeneteket nem ezekhez a csoportokhoz tartoznak és valójában készen állnak a szabadság magasabb érzetének való körülölelésére.
A szabadság a feltétel nélküli szeretetről szól. A szabadság arról szól, hogy lehetővé teszitek, hogy az intuíciótok – melyekről felfedezitek, hogy nem más, mint az isteni természet – vezesse a döntéseiteket, így téve lehetővé, hogy azok belülről áramoljanak. A szabadság nem arról a döntésekről szól, melyeket külső nyomás alatt tesztek meg annak érdekében, hogy alkalmazkodjatok és túléljetek!
Mi vagyunk az Arktúriai Csoport
Csatornázta: Marilyn Raffaele
Magyar nyelvű fordítás: Vénusz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése