2013. június 11., kedd

Lelkem Angyala üzenete - ÁhimRé Feketéné Lendvai Katalin 06.09.


2013.06.09

25_29620_532259_65f686d2920a3e0a3f6264f58cc43e85_c684c1_301.jpg


Lelkem Angyalának üzenete az 

önbizalomról és árvízről.
 
2013. június 9.
 
Minden belső érzés, ami a szív hangján érkezik, Tőlem származik.
A megérzések előre utat mutatnak az életben, de hajlamosak vagytok lelketek mélyére száműzni őket. Pedig ha jobban figyelnétek rá, sok kellemetlen dologtól kímélnétek meg magatokat. És van egy másik dolog,- az önbizalom.
Az önbizalmat nagyon sokan félreértelmezitek és nem a helyén kezelitek.
Egészséges önbizalomra szükség van, de sokan abba a csapdába estek, hogy az önbizalmat az ego játékával keveritek össze.
Ilyenkor határtalan látásmóddal rendelkeztek, és mindent jobban tudsz a másik embernél, és csakis a te gondolatvilágod lehet a célravezető, az útmutató. Meg vagy győződve önmagad nagyszerűségéről. Ez nem egészséges önbizalom, hanem az ego játéka.
Az egészséges önbizalom lelked legmélyéből ered, amikor tisztában vagy az értékeiddel, azzal, amit képviselsz. Nem hagyod, hogy lekicsinyítsenek, kiállsz az igazságodért, a benned lévő isteniért. Ez az egészséges önbizalom, aminek számos ismérve van. Az én feladatom most nem az, hogy ezeket ecseteljem, hanem az, hogy rálátást adjak egy dologra,- ami pedig az árvízzel kapcsolatos.
 
 

Hazátokban nagymértékű változások zajlanak.


 

Ezek a változások a Föld szféráját is érintik. Az Anyaföld átrendezi a határait, visszaveszi ami az övé volt.szomoru-angyal.jpg Különböző helyeken olyan fokú eltolódások jöttek létre, amely már nem tartható tovább. A rezgések emelkedése által egy szintkülönbség lép fel.
Ez természeti katasztrófában nyilvánul meg.
A visszaélések, amelyek eddig a Természet Rendje ellen hatottak, most oldódnak.
A FÖLD nem tűri tovább a beszabályozást. A folyók kilépnek medrükből visszavéve jogos jussukat, amely majd a rendeződés alatt alakul ki és ölt természetes formát.
A zárttér lakói új lakóhely után kénytelenek nézni.
Az ember uralma végett ér, a természet visszaveszi az ő saját megillető részét.
A régi kor embere tiszteletben tartotta a Természet Törvényeit, most már ez a mai kor emberére nem jellemző, sőt ahol csak tud, a többség kivesz belőle, átírja a saját kénye kedve szerint, ezzel beleszólva az éghajlat változásaiba.
Emberként néhányan Istent akarnak játszani, de ez uralom végett ér.
Összeomlanak ennek a világnak a tartóoszlopai, és Új Rend alakul, amelyben az ember újra együtt él a természettel, és megbecsüli, tiszteletben tartja a törvényeit.
Az ár, a tisztulás jele, a régi ráerőltetett dolgok feloldása, mélyreható tisztítása, és az azt követő átrendezése, EGYSÉGBE emelése.
Gátat csak saját magatoknak szabhattok, mert a természet, az ÉLET, visszaállítja az EREDETI TÖRVÉNY szerinti RENDET.
Lejegyezte: ÁhimRé 
Feketéné Lendvai Katalin
 
Forrás:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése