2013. június 1., szombat

Kivonulással fenyeget az RTL és a TV2 - 05.26.

 

Segítsünk csomagolni ? Javaslatok helyettük ...

 Kivonulással fenyeget az RTL és a TV2...

 2013. május 26., vasárnap

http://vilaghelyzete.blogspot.hu




Nos már előre leszögezem, hogy elfogultsággal vagyok vádolható és mivel egyik sem nemzeti irányítás és értékrend alapján működik, tömegtájékoztatás szempontjából jelentőségük a nullával egyenlő, sőt inkább ártalmas.......ezért egy darab könnycseppet nem ejtenék, ha már hétfőn bejelentenék, hogy a két csatorna megszűnt.....

Még csomagolni is segítek, ha azon múlik....

Annak örülnék a legjobban, ha helyettük bármilyen MAGYAR, nemzeti értékeket szem előtt tartó csatorna indulna el ! 


Valódi hírekről, eseményekről soha, jelentéktelen balesetekről, bűncselekményekről, állatkerti hírekről napi szinten számolnak be, így sokunkhoz hasonlóan számtalan alkalommal fejtettem ki véleményemet, írtam hozzászólást, levelet eredménytelenül. Nem mintha másra számítottunk volna egy globalista kézben lévő, szándékosan népbutító médiától.




Már most javaslatot is teszek:
-  Igazi HÍRADÓT csinálni a világban VALÓBAN történő dolgokról, ami érinti is az embereket !!! (mert a kocsmai verekedések, balesetek, bűncselekmények, köveket egymásnak bedobáló romák) NEM TÁJÉKOZTATÁS !

- Lehetne önellátó gazdálkodásról, Viva Natura TV-s egészséges élettel, igazi tudással kapcsolatos műsorokat készíteni, tájékoztatni az embereket.


- Nemzeti történelmünket bemutatni , AZ IGAZIT és nem a mostani habsburg-féle honfoglalós, finnugoros hazugságot.

- Rovásírást megszerettető, megtanító és ősi magyar értékrendet feldolgozó műsorokat !

- A Magyar Nyelv rejtett bölcsességét Kiss Dénes kutatásai alapján

Elemző műsorokat készíteni gazdasági, a NEMZETET NEVELŐ a MAGYARSÁGOT ERŐSÍTŐ összeállításokkal !!!  Drábik János, Szaniszló Ferenc, Bogár László, Boros Imre gazdasági elemzéseket, előadásokat, helyzetértékeléseket bemutatni a világ dolgairól.


- És emellett lehet igényes, szórakoztató  filmeket, sorozatokat adni. Van rá igény, nem kétséges. Nem pedig harmincszor sugárzott filmeket, amiket mindenki látott ezerszer és a huszadik "kialegtehetségesebbénekes" sablon külföldi licenszeket adni újra és újra...




Hiába van 2 RTL és 2 TV2. Inkább ne legyen egy sem ! 
Attól nem lesz jobb a gagyiból, ha megkétszerezzük! 

Mert KÉTSZER 0 , az matematikailag is még mindig Nulla ! Akár négyzetre is emelhetjük, nem attól lesz több! 

SBG Buddha voltam, a fentiek kizárólag az én szubjektív véleményemet tükrözik...

TI MIT GONDOLTOK ? Bővítsük a listát....
A kormány által kivetni tervezett reklámadó elég komolyan sújthat pár médiacéget, a lapkiadók mellett a legnagyobb csapást a magyar kereskedelmi tévécsatornák szenvednék el - mint ahogy minden bizonnyal ez is a tervezett törvény célja. A két legnagyobb bevétellel rendelkező cég, az RTL Klub és a TV2, illetve az M-RTL Zrt. és az MTM-SBS zrt. összesen 5-6 milliárd forint adót fizethet be, ami a reklámadó összes bevételeinek több, mint felét jelentené. Természetesen mindkettő közleményben nyilatkozott a tervezett adónemről. - írja a hivatalos hír.
A magyar RTL Csoport közleménye: "A magyar RTL Csoport megdöbbenéssel értesült az Európában példa nélküli új adófajta, a reklámadó tervéről, különösen a mai napon megjelent törvénytervezetről. Az adó egy teljes iparágat tesz tönkre, amely az elmúlt öt évben már így is bevételei felét elvesztette. A ma közzétett tervezet kifejezetten a televíziós iparágat lehetetleníti el, azon belül is a legnagyobb bevétellel rendelkező RTL Klubot érinti, hiszen az adó progresszivitása úgy van meghatározva, hogy az elsősorban társaságunkat hozza nehéz helyzetbe. Mindez jelentősen szegényebbé teszi a magyar tartalom ipart, nagymértékben csökkenti a Magyarországon előállított műsorok mennyiségét, és munkahelyek százait veszélyezteti a médiaiparban. A magyar RTL Csoport szoros figyelemmel követi a törvényjavaslat alakulását és minden opciót mérlegel a további magyarországi működésével kapcsolatban."



A TV2 közleménye: "A reklámadó terve váratlanul ért minket, nagyságrendje meglepő és teljességgel elfogadhatatlan: csődbe viszi a 10 milliárdos árbevétel feletti vállalatokat, ezzel szemben költségvetési oldalon - tekintve, hogy egy 100 milliárd alatti reklámpiacról beszélünk - nagyságrendileg nem jelent számottevő bevételt. A reklámadó bevezetésével több száz ember munkahelye kerülne veszélybe, alapvető, a nézőket 15 éve szórakoztató és tájékoztató műsorok szűnhetnek meg, emellett nem lenne pénz tömegtájékoztatásra, közszolgálati feladatok teljesítésére."





Csak egy példa:

A tegnapi napon (2013. Május 25-én)  a világ 40 országában több százezer ember tiltakozott megmozdulásokon a világ egyik legnagyobb hatalmú és egyik leggyilkosabb cége, a MONSANTO ellen, mely vegyszerekkel, génmanipulált élelmiszerekkel, vetőmagvakkal egyeduralomra törekszik az egész bolygón és már most is kormányok és jogszabályok felett áll !!!

Nem a törvények kötelezik a Monsanto-t, hanem a törvényeket is a Monsanto hozza..... Ez már tény, főleg mióta GMObama törvénybe iktatta a "Monsanto Act" nevű rendeletet, azaz tilos a cégek és a génmanipulált termékek ellen eljárást kezdeményezni, követelni, hogy címkéken tüntessék fel, ha GMO összetevőt tartalmaz ..... 


MELYIK TV TÁJÉKOZTATOTT A VILÁGMÉRETŰ TILTAKOZÁSHULLÁMRÓL VAGY ELEMEZTE, MI IS A VESZÉLYE A GÉNMANIPULÁLT VETŐMAGVAKNAK ÉS ÉLELMISZEREKNEK ???

NEKÜNK ILYEN MÉDIÁRA NINCS SZÜKSÉGÜNK ! 
 
 
 
 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése