2013. június 6., csütörtök

Imalánc a Víz Elem kibékítésére - Heffner Attila Keresztes 06.06.


 Lendvai Kati:
Kedves Olvasók!

Imaláncra hívó üzenetét továbbítom Heffner Attila Keresztesnek.

Ezenkívül szeretettel kérem Önöket, hogy június 8,-án a Nemzeti Imanapon is, este 19 órakor kapcsolódjunk össze határon innen és túl.

Egy szándékban és akaratban gyújtsuk meg szívünkben a lángot, ezzel párhuzamban egy szál fehér gyertya vagy mécses lángját keltsük életre, mely Isten élő Fényét jelképezi számunkra.

Kérem tartsanak velünk, hisz minden Ima, minden Fohász meghallgattatik, semmi sem marad megválaszolatlanul, csak esetleg Mi nem vagyunk eléggé türelmesek, hogy észrevegyünk az imánkra válaszként érkezett jeleket.

Wass Albertet idézve: "Mi az egység? Ha mindannyian egyet akarunk. Ha mindannyian másképpen is akarjuk azt az egyet, már akkor is egység az. A különböző felfogás vitát virágzik, s a vita felismerések és tisztázások gyümölcsét érleli. Csak jóindulat kell hozzá és megértés egymás irányában. Tudni és megérteni azt, hogy az is jót akar, aki másképpen akarja a jót, mint én. Ehhez még csak az szükséges, hogy mindenki igazán jót akarjon.

Itt érkeztem el az akadályokhoz, amiket elhallgatni nem szabad. Minden egységnek veszedelme a tagozódás. De csak az olyan tagozódás, mely nem közös gyökérből indul és nem közös irányba nő."
"És a cél ugyebár egyszerű: hogy békességben, s igazságban éljünk mindnyájan egy födél alatt. S kiket egyformán ver a zivatar, egyformán süssön azokra a nap is."
http://epa.oszk.hu/00000/00022/00659/21100.htm

Áldott a Fény amelyből jöttünk,és ahová tartunk!
Áldás! Áldás! Áldás!
Lendvai Kati




S.O.S - IMALÁNC - A RENDKÍVÜLI DUNAI ÁRVÍZ MIATT MA ÉS HOLNAP...

IMÁRA HÍVLAK! Kérlek oszd meg, küld el ismerőseidnek és imádkozzatok velem együtt otthonotokban / vagy bárhol / ma este kétszer: pontosan 18 és utána 20 órakor is!!! Ha szükséges, akkor ugyanezt holnap is tegyük meg - 12 órakor / délben/ és este 20 órakor egy záróimával!!!

Úgy imádkozzunk, hogy gondolatban fogjuk meg egymás kezét, tegyük félre személyes indulatainkat, egónkat! 
Gyújtsunk egy mécsest, koncentráljunk a NÉGY ELEMRE, azoknak békítésére s harmonizálására itt a KÁRPÁT -MEDENCE területén és a DUNA TELJES VONALA TÉRSÉGÉBEN!

MI MAGYAR EMBEREK A MAG-ÁR NÉPE vagyunk. AZ ARVISURA / ÁRVÍZ URA/ tudásával bírunk. Ha nevetsz most ezen, ha nem, - a SZAVAK MÁGIKUS TARTALMAT HORDOZNAK, ha hiszel benne, ha nem - a mi régi képességünk és dolgunk a MAG -ÁR /VÍZ ELEM/ ŐRZÉSE, TEREMTŐ MÓDON VALÓ SZABÁLYOZÁSA a FÖLDI TERMÉSZETI és EMBERI HARMÓNIA KIÉPÍTÉSE, ŐRZÉSE! Most is lehet URALMUNK, ERŐNK a VÍZ felett, kellő alázattal és imádkozni tudással...

A NAGY ÉLETFOLYAM NŐVÉRÜNK- DUNA- ISTERGAM megindult, megáradt, s bár általában életet hoz, s fenntart, teremt de ugyanakkor a mostani nehéz órákban rombol, pusztít. Ennek OKA van, a VÍZ ANYA TERMÉSZETE ILYEN, amennyiben elharmonizálódás van az emberi fejekben, lelkekben, vagy a társadalmi erőkben, akkor lemossa, letisztítja azt... Ez történik most...

Mi MAG-ÁR-URAI - JOGÁN KÉRJÜK tehát a TŰZ, a LEVEGŐ és FÖLD ELEMEKET, hogy a VÍZ ELEM TÚLÁRADÁSÁT ELLENSÚLYOZZÁK!
Engeszteljük és békítsük ki a VÍZ ELEM ISTENI MINŐSÉGÉT:
HOLD -MÁRIÁT, a VIZEK SZÜZÉT: KISBOLDOGASSZONYT!

Kérjük bocsánatát a mindenkori tévelygő EURÓPAI és egyéb FÖLDI POLITIKAI ERŐK, országunk jelenlegi vezetőinek tévedései és hamisságai, szándékos rombolásai miatt!

Ártatlan családok, védtelenek ne bűnhődjenek a vezetők hamissága és gonoszsága miatt! Ezért kell IMÁDKOZNUNK! Az emberekért, a családokért, kicsiny vagyonkájukért, házaikért...

Ezzel az imával többet tehetünk, mintha homokzsákokat pakolnánk egész éjjel!

Amennyiben van dobod - kérlek lehetőleg 70 -es percenkénti lüktetéssel üsd meg legalább 10 percen át, mindegyik IMA VÉGEZTÉVEL!

Köszönöm hogy meghallgattál és hogy mellém állsz, s hogy tudsz szeretni, tudsz megbocsátani, hogy tudsz EGYSÉGBEN DOLGOZNI, KÖZÖSEN IMÁDKOZNI- KEDVES TESTVÉR!

Én ezt az imát fogom mondani:

***

ISTENANYÁCSKA! MAGMA MAMA! KÉRLEK NYELD EL A TÚLSÚLYBA KERÜLT VIZEKET!
KÉRLEK BOCSÁSD MEG A TUDATLANOK ROMBOLÁSÁT, EMBERTELENSÉGÉT! MERT ŐK NEM TUDJÁK MIT CSELEKSZENEK!

KÉRLEK NYELD EL A VIZET! KÉRLEK ÓVD MEG A HÁZAKAT, A CSALÁDOKAT, AZ EMBEREKET, ÓVD MEG A FÖLDEKET, NÖVÉNYEINKET, ÁLLATAINKAT, TEMPLOMAINKAT, ÉTELEINKET, KÚTJAINKAT, A KÖRFORGÁS RENDSZERÉT HARMONIZÁLD ÚJRA!: MOST!

ISTENAPÁNK -TŰZ ÉGI ATYA! KÉRLEK ELLENSÚLYOZD A VÍZ TÚLÁRADÁSÁT!
KÉRLEK SZÁRÍTSD, SEMLEGESÍTSD a VESZÉLYEZTETETT TERÜLETEKEN a VÍZ ROMBOLÁSÁT: MOST!

FÉNY FIA - SZÉL URA - JÉZUS MESTER! - KÉRLEK SZÁRÍTSD, ELLENSÚLYOZD, ENGESZTELD VÍZ- MÁRIA NŐVÉREM TÚLÁRADÁSÁT: MOST!

HOLD MÁRIA- VÍZ SZÜZE NŐVÉREM! KÉRLEK HARMONIZÁLÓDJ a HÁROM MÁSIK ELEMMEL! KÉRLEK ENGESZTELŐDJ! BOCSÁSS MEG MINDEN TÉVELYGŐNEK! NEKEM IS... ÓVD A HÁZAKAT, ÓVD AZ EGYÉBKÉNT IS NEHÉZ SORSÚ EMBEREKET! MÉRSÉKELD HARAGOD KÉRLEK: MOST!

LEGYEN HARMÓNIA! LEGYEN NYUGALOM! LEGYEN SZERETET A TÁJAKON, EMBEREKEN, A LELKEKBEN: MOST!

A NÉGY ELEM KERÜLJÖN ÚJRA NAPKERESZT -EGYSÉGBE: MOST!

SZŰNJÖN MEG A VÍZ ROMBOLÁSA- PUSZTÍTÁSA: MOST!

SZŰNJÖN MEG, TŰNJÖN EL A FEKETE MÁGIA EREJE, A TUDATI PROGRAMOZÁS, A HAMISSÁG, A CSALÁS, A HATALOM, A GONOSZSÁG: MOST! VIGYE EL A VÍZ! NYELJE EL A MÉLYSÉG, A MAGMA! HOZZON EZ AZ ÁRVÍZ ÉRTELMET, TISZTULÁST!

KÉREM AZ ÉGI SZENT KORONÁT - HARMONIZÁLJA ÚJRA A LELKEKET, A FÖLDI ERŐKET- A TERMÉSZETI ERŐKET: MOST!

HÍVOM A NÉGY ARKANGYALT - MICHAELT, GABRIELT, URIELT, RAFFAELT: TEGYENEK RENDET A KÁRPÁT-MEDENCE ÉS A DUNA TELJES TÉRSÉGÉBEN: MOST!

TÖRTÉNJEN CSODA ÉS JÖJJÖN ÁLDÁS, HARMÓNIA: MOST!

ÚGY LEGYEN- MERT ÚGY VAN!

***

Heffner Attila Keresztes




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése