2013. június 10., hétfő

Hol is van a fény, hol a boldogság? - Aisha 06.10.

 
Nos, ITT van, de a harcban elfáradt szívetek nehezen tudja észrevenni.
 
Tom Fodor fordítása
Aisha TK 321 – 2013. június 10.

Kedveseim!

Oly hosszú ideje küszködtök már, sokan már kifogytatok a türelemből is, sőt úgy érződik, hogy lényetek anyaga maga is elérte a határait. Teljes szívetekből átadtátok magatokat ennek a folyamatnak, átadtátok magatokat a fénynek, kívül is, belül is. Mégis azt látjátok, hogy a sötétség ott lapul a sarkokban. Csodálkozhattok: hol is van a fény, hol a boldogság, hol vannak a csodák, hol van mindaz, amit oly régóta vártok?

Nos, ITT van, de a harcban elfáradt szívetek nehezen tudja észrevenni. Nagyon össze vagytok törve ettől a hosszú utazástól. A remény pedig, amit vártok, úgy tűnik, beleolvad a háttérzajba és nem lehet tisztán kivenni. 
Ismét csak azt tanácsoljuk, hogy kapcsolódjatok önmagatokhoz és nézzétek meg, hogy meg tudjátok-e hallani a mozdulatlanság pillanatában azt a hangot, mely azt mondja: "itt vagyok, már nagyon régóta itt voltam, SZÁMODRA vagyok itt, az vagyok, akit oly régóta keresel". 

Ez az aprócska hang, ez a fénykristály növekedésben van és pulzál, nem zajos és nem hangos. Inkább olyan, mint egy mély, áramló folyó, mely csendesen, de állandóan előre áramlik. A belső magvatok szilárd és biztos, nem olyan, mint az eksztázis röpke múló pillanatai, melyet néha tapasztalhattok. 
Igen, amiről mi beszélünk az alapjában öröm, de olyan öröm, amely pusztán VAN, nem az az ugrálós fajta. Igen, van ilyen fajta öröm is az emberi létben, de a belső öröm inkább olyan, mint ennek a lényege/esszenciája, az íze, egy finom rezgés, mely beszínezi bármit is csinálsz.

Hiszen itt van mindenkiben, de nem könnyű lefordítani/kibogarászni az üzeneteit. Üljetek le és a figyelmeteket fordítsátok magatokra. Úgy gondoljuk, meg fogjátok érezni milyen mély és széles is ez az örömfolyó, amely bennetek áramlik. Ez a folyó soha nem szárad ki. Ha nem tudtok hozzákapcsolódni, az nem azért van, mert nincs ott, csupán még nem találtátok meg, hogy hol áramlik.

Lehet, hogy jól el van rejtve. Sokan úgy találjátok majd, hogy rengeteg tövis és szinte áthatolhatatlan bokor fedi. Ne rohanjatok bele a tövisekbe! A legjobb, ha felemelitek magatokat és a lelketek magasabb részeivel kapcsolódtok. Azzal, amelyiknek teljes rálátása van mindenre. Ne feledjétek, hogy lehetőségetek van a közvetlenebb segítségre ezen szabad részeitektől, melyet nem hátráltat az emberi test.
Így tehát, ha szükségetek van segítségre a belső örömfolyó megtalálásához: mindig segítséget tudtok kérni - magatoktól. Az örömöt megérdemlitek és arra, hogy hol találjátok, a valódi válasz csak belülről jöhet.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése