2013. június 11., kedd

Árvíz - Túl vagyunk a nehezén! - Levél 06.11.


 
Isten áldása kísérje a jó hírt hozót!! Jó hosszan olvasni ezt a levelet, jó látni a jólvégzett becsületes munkának az eredményét!! Siker, öröm, önbecsülés csak becsületes munkából fakad. Adná az Isten, hogy mindenhonnan ilyen szép levelek érkezzenek! Szeretettel, Csaba t.

Szakács István:

Kedves Győr-Moson-Sopron megyében segítő önkéntesek, és kedves adományokat felajánló, önzetlen segítők!
 
Jó híreim vannak, túl vagyunk a nehezén! 
 
Szigetközt most jártam be, és oké minden! Győrújfalun is információim szerint kevesebb katona van jelen, mert a helyzethez képest stabilak a gátak, és lassan már a mi megyénk szakemberei vesznek részt a munka hátra lévő részében! Megcsináltuk, megvédtük a településeket,és ez több ezer ember példás
összefogásának eredménye!

Ahogy a híreket elnézem, Esztergomtól Budapestig,több száz otthon került víz alá,még nálunk ennek a töredéke, pedig nekünk kevesebb időnk volt felkészülni, de az egész országnak példát mutattunk! Tudom ez nem vigasz annak akinek a házát elöntötte a víz,de családok százainak igen. Plázában,és más pontokon is több ezer szendvics készült naponta, hatalmas mennyiség, főtétel, kávé, ásványvíz, üdítők,csokoládé, sütemény,szúnyogirtó és naptej ment ki a gáton dolgozok számára, ami mind felajánlások eredménye, és a könnyeim, azok öröm könnyek, hogy ennyi jó ember van kis megyénkbe! Szeretném megköszönni az otthonukat otthagyó hivatalos szervek munkáját is! Nagyok voltatok!

Legnagyobb tisztelettel szeretném megköszönni,,a helyi médiák,rádiók támogatását ebben a nehéz napokban hogy újra kiválóan együtt működve tudtuk a dolgunkat tenni, és folyamatosan tájékoztatták a lakosságot és az önkénteseket, nélkületek nem ment volna!
Köszönet illeti Borsi Róbert önkormányzati képviselő úr csapatát is akik részt vettek, az önkéntesek, megszervezésében, és egyes kiemelt helyekre bejutásukban is! Köszönet illeti, aVöröskereszt, Máltai szeretetszolgálat, és egyéb segélyszervezet munkatársait is,de az egyházakat is, akik részt vettek a munkában! Egyszóval köszönet mindenkinek.

Az Isten áldjon meg minden segítőt! Hősök vagytok! Bár csak megölelhetnélek mindenkit aki tette a dolgát!
A jó Isten ezt nem felejti el amit tettetek, ez a valódi nemzeti összefogás,mert mind Magyarok vagyunk.

Tisztelettel:Szakács István, a Győri önkéntesek Facebook csoport alapítója
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése