2013. június 20., csütörtök

2013.Június 21. Nyári Napforduló - Üzenet és ajánlók


 Kinek- kinek igénye és kedve szerint


Június 21-én, a tavaszi-nyári napéjegyenlőség napján Pilisszántón a
Nagyboldogasszony Kápolnában reggel 9 h-tól egész napos SZER lesz,
melynek elsődleges célja a Magyar Nép egységének megteremtése.
Kérek mindenkit. hogy ha lehetősége van vegyen részt ezen a fontos SZER-en,
a nap bármely időszakában, 18 h-ig.
 ***********
 Tom Fodor fordítása
Aisha TK 326 - 

Június 20 napforduló üzenet

Mint tudatában lehettek holnap (juni 21) ismét fordulópontra ér a bolygótok. Az északi félteken nyári napfordulóként nevezik. Ez az év leghosszabb napja, utána az egyensúly ismét kimozdul és a napok elkezdenek rövidülni. Persze a déli félteken pont fordítva történik.

Miért térünk ki erre ilyen részletesen? Azért kedveseim, mert a holnapi nap energetikailag jelentős.
Egyfajta fókuszpontként szolgál sok lélek számára, attól függetlenül, hogy maga a dátum nem hordoz különösebb jelentőséget, a nap viszont fontos szerepet tölt be, hiszen megnyit benneteket a jótékony energiákra, amely rátok zúdul ezen a napon. A napfordulókat mindig is fontos erőpontoknak/csomóknak tartották, egész még az első lények is. Arra kérünk benneteket legyetek tudatában ennek a holnapi külső hatásnak.

Az utolsó időszakot úgyis inkább azzal töltöttétek, hogy befelé figyeltetek és a középpontotokkal kapcsolódtatok, holnap kapcsolódjatok kifelé is. Üljetek le csendben és nyissátok meg magatokat annak a csodának, ami energiarács formájában vesz körül benneteket, amely élettel telve pulzál és átölel benneteket biztonságban tartva.
A holnapi nap nagyon erőteljes és fel lehet arra használni, hogy ki tudjátok tágítani a kapcsolódást. Biztosítsatok időt arra, hogy leültök és megnyíltok erre a mennyei áldásra és a bolygótokon történő ünneplésre. Érezni fogjátok, hogy valami olyannak vagytok a részei, ami nem csak a bolygót öleli át, hanem sokkal távolabb is élet, távolabb mint a ragyogó nővéretek a hatalmas Nap. Mondjatok neki köszönetet, és köszönjétek meg magatoknak is valamint az Egész teremtésnek, hogy részei vagytok ennek a csodálatos élethálónak.

Megköszönjük mindazt amivel hozzájárultok ehhez a hálóhoz, holnap pedig nyíljatok meg mindannak az ajándéknak, amit a nap jótékony sugarai adnak.


****************

 A Világ számos vidékén még napjainkban is él a nyárközépi tűzgyújtás szokása. Elsősorban ezt és a hozzá tartozó hagyományokat eleveníteni fel a két napos Kadarcs Napforduló elnevezésű rendezvény. A vasárnap esti Tűzugrásig azonban számos programot láthatnak az e hétvégén Balmazújvárosra látogatók.


**********

Mai ÉNErő Ébresztő üzenet: "A szenvedély kortalan érzés, amely erővel tölt meg, és át is alakít minket. Ha valamit szenvedélyesen csinálunk, akkor tökéletesen a jelen pillanatnak élünk." írja Stephanie Dowrick - A szeretet ajándéka c. könyvben. S miért írom ezt Neked? ...mert a szenvedés helyett választható másik út a szenvedély, s a szívvel-lélekkel fénnyel telített élet. Szenvedés helyett szenvedélyt kívánok hát Neked!



Közeledik a csillagászati nyár, melyet a június 21-i napfordulótól számítunk. S ahogy az évkörön megérkezünk a teremtő tűz időszakába, megérkezik az emberiség saját AranyKapujához. Egy olyan dimenzióváltó kapuról van szó, mely a 2012 december 21-én nyílott meg és - a bolygómozgások során mostanra értünk át a kapun.
Megérkezésünk az új valóságba, ezért június 21-ével válik nyilvánvalóvá. Saját arany valóságunk, legteljesebb fény magunk alakítja át mindazt, ami bent és mindazt ami kint még átalakításra vár. S július 8. után a Szaturnusz - vagy ahogy hívják, a karma bolygója - is egyenesbe fordul. Addig még inspirálva bennünket arra, hogy valóban elengedjük mindazt, ami már régen idejét múlta.
Az elengedéshez, megtisztuláshoz és ezzel felkészülés az megújhodásra, a napfordulós tűz-szertartás az egyik lehetséges segítségül hívható a közösség erejében megélhető eszközünk.

AranyKapu Szer

Három kapun fogunk átkelni pénteken, s vele minden kapunál kapcsolódunk a három legfontosabb belső erőforrásunk egyikével:

1.Őserőt élesztünk az Ősök Kapuján átlépve: kapcsolódunk saját és az emberiség (férfi és női, valamint egyetemes) őserejével; fellazítjuk és oldjuk a kollektív tudattalan visszatartó mintázatait, hogy a múltból (családunkból s népünkből) valóban ERŐ fakadhasson.

2. TűzKapu: a hagyományos napszerek tűz elemével találkozva, annak mágikus megtisztító erejével és belső erőforrásainkat ébresztő teremtő erejével kapcsolódunk; hogy megismerjük saját erőnket és legyen bátorságunk bele állni a SAJÁT ERŐNKbe.

3. Végezetül átlépünk az AranyKapun: s ezzel AranyEmber mivoltunk, fény önMAGunk erejét és bölcsességét hívjuk be az életünkbe.

Helyszín: A napfordulós tűz-szernek idén saját házunk, földbe mélyített Nagy Boldogasszony szentélyünk és  kertünk ad majd otthont most pénteken, Telkiben. Kiutazás Volán busz menetrendszerinti járataival, kb. 30-40 perc a Széna tértől; vagy szervezünk telekocsi akciókat is, illetve jöhetsz saját kocsival is.
A szer után együtt maradunk még sütögetni, a tűz körül beszélgetni. Készülj úgy ruházattal, s a szúnyogok ellen:) Ott aludni lehet, szólj ha így szeretnéd.
Részvételi díj: 3500Ft; vagy ha ez valamiért sok, akkor szívesen vesszük felajánlásodat - segítő munka, hozott saját készítésű pogácsa, gyümölcs, stb. keretében.


Hív az Arany Jövő!

Ideje, hogy Te is fénybe-fordulj végre, s összegyűjtsd mindazt a csodálatos erőt, mellyel Földi küldetésednek megfelelve egy örömteli, szívvel-lélekkel megélt új valóságot teremtesz...itt és most, ezen a Földön.
A földi mennyország, a megélt Grál valósága vár tehát rád, s hidd el minden erőd megvan ahhoz, hogy átlépj ebbe a valóságba! Ebben erősít majd meg a június 21-i napfordulós szertartás!

S ha érzel elhívást az AranyKapu szertartására, az AranyJövődbe, várunk szeretettel Téged is! válaszlevélben jelezd kérlek részvételi szándékodat.
Szeretettel- élet szerelemmel:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta
személyiség integrációs tréner
noionmegvalositas@gmail.com  





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése