2013. május 8., szerda

Végre átléptétek a határt - Aisha 05.08.

Tom Fodor fordítása
Aisha TK 307 - 2013. május 8.

Kedves Barátaim, Kedves Családom!

Örömmel üdvözlünk benneteket, végre átléptétek a határt és visszatértetek a régi dicsőségetekhez. Tudjuk, hogy lesz akinek ez további kérdéseket teremt az elméjében. Hiszen ezt nem látjátok az életetekben, és talán azt gondoljátok: "Mi a fenéről beszél?". Had magyarázzuk el, mi is történt az elmúlt napokban.

Ahogy tudatosan kinyitottátok az utolsó ajtót a szívetek magja felé, akár a Gyülekezés előtt, során vagy után történt ez, egyben el is tüntettétek az utatokból az utolsó akadályt.


 Ez mindig is így volt, a döntést nektek magatoknak kell meghozni, csakis nektek. Senki és semmi sem erőltetheti rátok azt, hogy megadjátok magatokat önmagatoknak, ez csakis a ti saját döntésetek lehet. Amikor viszont meghozzátok ezt a döntést, többet már senki és semmi nem állhat az utatokba. Amint IGEN-t mondtok magatokra, az Egész teremtés hallgatni fog, és az ajtók mintegy varázsszóra megnyílnak. Csakis ekkor tudtok belépni a valódi önvalótokba.

Oly sokan meghoztátok ezt a döntést, innen már semmi sem lesz a régi. A felszínen nem sok látható még, de ha közelebbről megnézitek, akkor észrevehetitek a finom eltéréseket. Lehet, hogy a légkör vibrál egy kicsit másképp, lehet, hogy a színek élénkebbek, vagy más szavak hagyják el az ajkaitokat. Amint már említettük ez a cipő először túl nagynak tűnhet. Nem kell fejetlenül belerohanni. Legyetek türelmesek, tudjuk, lesz akit idegesít és zavar ez (mármint hogy türelemre intenek -Tom).

Nézzétek meg a közelmúltat, valamint az elmúlt 12 hónapot, és legyetek őszinték magatokhoz. Láttok valamilyen változást vagy sem? Még mindig csak a felhalmozódó, kifizetendő számlákat látjátok és a barátságtalan arcokat a tömegből? Vagy láttok valami változást? A szívetekben tudni fogjátok milyen változásról beszélünk. Ezek nem felszínes változások, nem a celebek szájából elhangzott csacskaságok, nem a tömegmédia félelemkeltése. Ezek a mély szinten történő változások, melyek felkavarják a szíveteket, és örömkönnyeket hoznak a szemetekbe. Éreztetek ilyet a közelmúltban, és ha igen: mi volt az oka? Ugyanis itt rejlik az igazság, kedves barátaim, a szívetek ugyanis sosem hazudik. Innen kezdve érezni fogjátok a szívetekben a gyorsulást, az öröm egyre gyakoribb lesz, amint megtanuljátok, hogyan hangolódjatok az új rezgéshez, mely körbevesz benneteket. Többé már nem vagytok magányos világítótornyok, melyek lehorgonyozzák a mennyország hangjait és belesugározzák az éjszakába. Végre valóban EGYEK vagytok, mindannyian ugyanarra a hangzásra rezegtek, nem is tudtok mást tenni. Hozzákapcsolódtatok ehhez az állandó fény- és energiagenerátorhoz, rajtatok keresztül pedig ez az új örömhang(-zás) beteríti az egész bolygót.





 

Hegyezzétek hát a fületeket és meghalljátok ti is, nem is halljátok, inkább megérzitek a testetek összes csontjában (velejében -Tom). Amikor pedig tudatosan kinyúltok ezen fényháló bármely másik tagja felé, érezni fogjátok, hogy a rezgés keresztülárad. Többé már nem vagytok elkülönülve, az örömteli üzenetetek többé már nem korlátozódnak magányos fénycsóváitokra. Innen már olyan, mintha az egész légkör elevenedett volna meg, ugyanazt az örömhangot zümmögve.

Ízleljétek hát meg ezt a kórust, ne feledjetek el hálát adni magatoknak, hogy itt vagytok, és hogy a puszta létetek által az egész bolygó ismét harmóniában rezeg a korszakok óta tartó diszharmónia után. Ez a jótékony rezgés mindenre hátassal van, a Magvatokból egyre távolabbra terjed.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése