2013. május 12., vasárnap

Teljesen új korszak - Aisha 05.11.


Tom Fodor fordítása
Aisha TK 308 – 2013. május 11.

Ahogy a napok múlnak, egyre jobban beárad annak a nagysága, aminek részei vagytok. Igen, ez magával von bizonyos heves személyes megtisztulásokat is, ugyanakkor jelzi a teljesen új korszakot is. Nem csak nektek, de az egész bolygónak. Ahogy említettük, ebben az összekapcsolódásban és gyülekezésben amelyre összpontosítottatok, nem csak ti vesztek részt. Ez egy globális esemény, vagy inkább események sorozata. Számos más hasonló csoport van, akik elmélyítik a kapcsolatukat. Amikor kapcsolatot mondunk, mind a személyes kapcsolódásra, mind a "fátyol mögötti" részetekhez való -az egész Teremtéssel történő - kapcsolódásra is utalunk. Számos egyéni lélek fényhálóba szövése is ez egyben.

Ahogy már említettük, mindennek egy specifikus rezgéshez van köze. Ahogy a mágnesességben a rezgések vonzzák egymást, így ti is összhangot éreztetek, amikor először beléptetek a Tóba. Az, ami ide vonzott benneteket, az a Tónak a magában rejlő rezgése. Úgy éreztétek, hogy szinte hozzátok szól. Pont ezt teszi ez a rezgés. Olyan, mint egy útjelző fáklya, jelet küld ki, és akik képesek ráhangolódni, azokat magához vonzza. A magadban rejlő rezgés teszi lehetővé azt, hogy rá tudsz hangolódni. Az a rezgés, amelyet magaddal hordozol amikor fizikai testbe lépsz, és ideérkezel a bolygóra. Az egyén számos különböző rezgést hordoz, de mindig van egyfajta rezgés, ami az alaprezgése. Ahogy valami olyannal találkozol, ami ezt a rezgést képviseli, azonnal automatikusan észreveszed. Innen van az az érzet, hogy mintha valakit már régóta ismernél, közben viszont először találkoztok. A felszínes emberi réteg alatt ti mind mozgó energiamezők vagytok, az energiamezőtök pedig bizonyos alaprezgést hordoz, ez a rezgés egyre aktívabb lesz most. Ez történt a Gyülekezés előtt, során és után is. Ugyanannak a rezgéscsoportnak vagytok a tagjai, így vonzódást éreztek egymáshoz. Szó szerint a véretekbe van ivódva. Ez van a DNS-etekbe kódolva, így ezt nem lehet utánozni, lemásolni. Ez az alaphangotok, az ezzel a hanggal rendelkezőkhöz vonzódtok, a többiekhez vagy semleges, vagy negatív érzésetek lesz.

Ez furán hangozhat, de fontos része az egész bolygó újjászületésének. Egyénenként talán nem nyomtok sokat a latban, de ahogy összekapcsolódtok, elkezdtek energetikai halókat formálni, melyek sokkal erősebbek, mint az őket felépítő egyéni részek. Szóltunk már erről, így már nem újdonság. Ami viszont újdonság lehet, hogy számos eltérő rezgést képviselő csoport létezik, akik épp hasonló folyamatokon mennek keresztül, mint ti. Meg tudjátok őket találni az interneten, hasonló tömeges kommunikációban vannak, mint ti is a Gyülekezésen. Lesz, akit más csoport is vonz. Ez azért van, mert az alaprezgésnek alcsoportjai is vannak, ezek az alcsoportok fényhálói átszövik a másik csoport fényhálóit. Ez összetetten hangozhat, nem muszáj pontosan megérteni. Elég, ha érzed, hogy valamilyen csoporthoz vagy egyénhez kapcsolódnod kell. Akkor azt tedd meg, hiszen minden okkal történik, még akkor is, ha az ok nem mindig nyilvánvaló.

Minden világossá válik, ahogy megérett rá az idő. Most elég, ha tudjátok, hogy minden gondosan el lett tervezve, és tökéletesen halad. Amikor eljön az idő, hogy a megfelelő szerepedbe lépj, akkor a megfelelő emberekkel kerülsz kapcsolatba, valamint a megfelelő pontokon fogsz kapcsolódni ehhez az energiahálóhoz. Ennyire megyünk bele most a részletekbe, hiszen ez egy összetett dolog. Hagyjuk ennyiben egyelőre, hagyatkozzatok a belső hangotokra/vezetőtökre. Összetettnek tűnhet, de amikor örömet éreztek a szívetekben, akkor tudni fogjátok, hogy a megfelelő emberekkel és a megfelelő módon kapcsolódtok épp. Ekkor a szeretet, melyet belül éreztek még jobban fel fog erősödni, még pedig annyira, amilyen módon eddig még soha nem éreztétek. Ez egy szeretet "munka". Az első bepillantást már megkaphattátok, meg is osztották sokan az első Gyülekezés után, de ez semmi ahhoz hasonlítva, ami előttetek áll még.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése