2013. május 26., vasárnap

Sürgős üzenet - A Keshe Alapítvány kemény támadások alatt 05.05.


"Most már értitek miért voltunk olyan óvatosak, mert most hogy elkezdtük megmutatni a reaktorokat és más tudósok is ugyanezt teszik, megpróbálják leállítani a technológiát.

Mi nem harcolunk, hanem békés megoldást keresünk a problémára."



by kristalyhang

KesheFoundationSürgős üzenet - 
A Keshe Alapítvány kemény támadások alatt
2013.május 05.
Ahogy tapasztalhattátok, az Alapítvány, az Alapítvány weboldala és fóruma az elmúlt három hétben kemény támadások alatt állt azáltal, hogy megnövelték a forgalmat a szervereken.
A Keshe Alapítvány weboldalán a támadásokat nem egyének, hanem nemzetek és nagy cégek hajtották végre.
Két lehetőségünk van; szemet hunyunk a támadások fölött és bezárunk, vagy mi, mint a Keshe Alapítvány szervezete, korrekt és békés módszert keresünk a szituáció megoldására.
Az volt a javaslatom a webmestereinknek, hogy engedjük meg minden nemzetnek és bárkinek aki képes rá, hogy csináljon egy másolatot az Alapítvány honlapjáról és fórumáról, így ha egy szervert megtámadnak, a többiek megnyitják majd a csatornát az ő szervereikhez.
Emiatt nem fognak tudni egy szervert sem túlterhelni vagy blokkolni, mert most már több tucat szerver fogja a honlapot működtetni.
Ez egy közös ellenállás azokkal szemben, akik el akarják hallgattatni a technológiát. Most már értitek miért voltunk olyan óvatosak, mert most hogy elkezdtük megmutatni a reaktorokat és más tudósok is ugyanezt teszik, megpróbálják leállítani a technológiát.
Ha hozzáférésetek van egy szerverhez ahova biztonságosan le tudjuk tölteni a weboldalunkat, akkor kérlek közvetlenül lépjetek kapcsolatba velem és adjatok hozzáférést az Alapítványnak.
Ha fel tudtok ajánlani tárhelyet egy szerveren az Alapítványnak, hogy segítsétek az Alapítványt és a munkánkat, amit az emberiségért teszünk, akkor szervezzetek annyi szerverhozzáférést, hogy biztonságosan át tudjuk tölteni a weboldalunkat, amit akár egy vagy két hónapig is használhatunk.
Az a lényeg, hogy ha a technológia nem lenne valós, akkor a nemzetek nem költenének több százezer és több milló eurót az ilyen támadások szervezésére az egyik legerősebb szerver és annak tükrözései ellen, hogy megállítsák a folyamatot.
Mivel ingyen odaadtuk nektek a technológiát, most rajtatok a sor hogy kiálljatok a jogaitokért és az érdekeitekért.
Mi nem harcolunk, hanem békés megoldást keresünk a problémára.
Az a megoldás, hogy tovább folytatjuk, és áttöltjük a weboldalt annyi szerverre amennyire csak lehet, hogy működtessék a weboldalt; így ezek az emberek (nemzetek és multicégek) nem tudják majd blokkolni a technológiát, pont ahogyan a szabadalmaink esetében is tettük.
A lehető legtöbb szerverhez kell hozzáférés, hogy áttölthessük a weboldalunkat, és minél előbb szükségünk van rá.
Így lehetővé tesszük a világ tudósainak, hogy kollektív működésbe hozzák a technológiát, ahogy azt már az utóbbi hetekben is láthattuk, anélkül hogy ezek a szervezetek és nemzetek erőszakkal félreállítanák vagy blokkolnák a technológiát.
Tisztelettel,
M T Keshe
A Keshe Alapítvány igazgatója
Magyar nyelvű fordítás: Norfeus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése