2013. május 12., vasárnap

Légy elnéző magadhoz - Teremtők

Tom Fodor fordítása
Légy elnéző magadhoz

A kezdetektől idáig megtapasztalhattad, hogy mit tudsz magadhoz vonzani az energiáddal. Csak vonzani tudtál.
Most viszont a valóság egy új fajta érzékelésébe érkeztél, úgy fogod találni teremtő lény vagy. Ez igen mókás dolog számodra, de bizonyos hozzáigazodást/állítást is igényel.

Rögtön az elején még nem tudsz a semmiből teremteni. Így elnéző és könnyed kell hogy légy magadhoz, ahogy teremtő lényként ismered meg magad. Fontos, hogy félre tedd az ön-vádaskodást/bírálatot, ez mindenre vonatkozik amit csak teszel, mindenre ami csak vagy. Ezért mész át most ezen az időszakon, amikor elengeded az ítélkezést.
Egyre feljebb emeled a lécet magadnak.

Ezért fontos, hogy elnéző és lágy légy magadhoz, ahogy teremtesz. Különböző képességeid vannak, különböző jártasságaid, melyeket könnyebben kifejlesztesz mint a többiek. Nézz úgy magadra mint egy kis gyerekre, aki valamit először akar megtenni. Ugye egy gyerek rajzára sose mondanád azt, hogy "nem hasonlít a családunkra".

Légy kedves és elnéző magadhoz, hiszen gyerek vagy és semmi sem elérhetetlen számodra, csak a megfelelő bátorításra van szükséged. Légy kész arra, hogy felkavarod a dolgokat és azt mondod: "Igen, én csináltam ezt a rendetlenséget, nem csodás?
Nem fantasztikus, hogy a semmiből hoztam létre?"
Ezt fogjatok megtapasztalni a közeljövőben, ti lesztek a saját vezetőitek, a saját tanáraitok ebben a folyamatban. Élvezzétek hát, értékeljétek a lehetőséget, és mindenek felett szeressétek önmagatokat és a teremtéseiteket.
Teremtők - D.Scranton

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése