2013. május 27., hétfő

Kásler Árpád új lépése - TEVE és a nép véleménye 05.26.

 

 

2013. május 26., vasárnap


Kásler Árpád létrehozta ma a Terror elhárító és védelmi egységet



Kásler Árpád ügye már túllépett azon a szinten, minthogy Kásler kontra OTP per.


Azt a pert is hiába nyerte meg, a magyar bíróság képtelen volt végítéletet hozni, inkább külföldnek továbbította a magyar nép nagy részét érintő ügyet.

Most éppen újra egy perre kellene mennie Árpádnak, de mélységesen felháborítónak tartja, hogy nem képviselheti saját magát a Merkantil Bankkal szembeni perében. Ezért úgy döntött Kásler Árpád, hogy erre a tárgyalásra el sem megy és nem is fog többet más ügyben sem  perre menni, mert jelenlegi bíróságot nem tartja döntésképesnek.






A helyzet kezd komolyra fordulni, mert Kásler Árpádnak többen jelezték, hogy a célkereszt rajta van az államhatalom részéről.

Az elkezdődött országjárásán több helyszínen csinos lányok szerettek volna Kásler Árpád kedvében járni, hogy hátha egy fotó összejön és el lehet mondani, hogy az Árpád milyen romlott személy.

Nagyhatalmas Urak melegfürdőbe is meginvitálták Káslert, mondván itt nem lehet lehallgatni bennünket és nyugodtan beszélgethetünk, de Kásler Árpád azt mondja, hogy olyan helyen ahol buzi politikusok és üzletemberek szoktak találkozni, Ő nem megy, mert nem hiányzik neki egy kompromitáló fotó. Ugyanis szerinte az egész játék csak arra megy ki, hogy valami mocsokkal hírbe tudják hozni.

A mai napon létrehozta Kásler Árpád a “Teve csoport”-ot . Melynek a teljes neve: “Terror elhárító és védelmi egység”.


A Teve csoport tagjai szakképzett biztonsági emberek, volt rendőrök, kemény fiúk. Ha kell akkor velük az oldalán fog szembe menni a hatalommal, hogy megvédje a magyar nép vagyonát és becsületét.


Hallgassa meg Kásler Árpád hangüzenetét:
Mindenképpen béke legyen, de álljunk ki az igazságért és védjük meg magunkat!  /DK





A nép véleménye, javítás nélkül….

Itt már bármilyen döntés hozhatnak,mi tudjuk,hogy egy sem a nép érdekét szolgálja,ez is azt bizonyítja,hogy nekünk kell kiharcolni az igazságot!!!!!!Összefogás Összefogás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
“egyre durvábban dőlnek be a hitelek, a hitelesek alig több mint fele tud időben fizetni”-index


Kedves Árpád !

Ott voltam amikor a Kossuth téren kb 30-an voltunk , és le jött hozzánk Dubrovszky !

Ott  virrasztottam a a Hősök terén …és együtt vonultunk a Parlamenthez !

5 évig csináltam hiteleket és pontosan tudom , hogy nem ezt írták alá az emberek !!!!!!

Pontosan tudom ,hogy nem ezt ígértük nekik !!!!!!!



Minden tudásommal ,erőmmel a deviza hitelesek megmentéséért dolgozom !

Örültem Önnek ,hogy van egy tiszta szívű ,igaz ember aki az élre áll !!!!!!



SZERETETTEL ÉS AZ ÖN IRÁNTI TISZTELETTEL ÍROM A KÖVETKEZŐKET !!!!!!!!!!!!!!

A Nyírkai jóslat elkerülhető !!!!  / Feltétlen nézze meg ha nem ismeri !/

amely szerint a következő 5 évben Magyarország lángokba borul és a vér oltja el a lángokat ,

mert egymás ellen uszítanak minket , akik VIZEINKET és FÖLDJEINKET akarják !

ÁRPÁD !!!!!!

AKI ENNYI EMBERT KÉPES MEG MOZGATNI  , AZT MEG KÖRNYÉKEZI AKINEK AZ AZ ÉRDEKE ,

HOGY EGYMÁST ÖLJÜK HALOMRA !

Nem az a barát aki a szemünkbe hízeleg ,hanem aki a hibáinkra is figyelmeztet !

MERT CSAK BE KELL KÖLTÖZNI , AZ ÜRESEN MARADT HÁZAKBA ! 

FIZETNI SEM KELL ÉRTE !!!

BÉKE !!!!!  BÉKE !!!! BÉKE !!!   Csak ez az egy út , az ISTEN ÚTJA !!!!!!

BÁRSONYSZÉKBŐL NÉZIK MAJD VÉGIG A VALÓDI BŰNÖSÖK AHOGY EGYMÁST ÖLI MAGYAR ÉS MAGYAR !

MIDEN ÁRON EL KELL KERÜLNI !!!!

MARADJON A BÉKÉS ÚTON !!!!

Tisztelettel :

Kedves Árpi!
Ez a youtubos felvétel nagyon ott van.Csak így tovább!Sokáig nem bíztam benne,hogy végig fogod csinálni.De nem csalódtam benned.Te vagy a mi emberünk! Már mint a Nemzeté.Ilyen álhatatos célirányos igazmondó ember nincs rajtad kívűl ma Magyarországon.Ez nem dícséret ez tény. Mutasd már meg a nagyközönségnek,hogy melyik az a párt aki rámutatott volna azokra az igazságokra amiért harcolsz.Választásokról beszélnek és igérgetnek,hogy hatalomváltás legyen.Minden választásnál újrafelosztás történik.A következő “elit” megint a sajátzsebére dolgozik és semmi nem változik.A nép helyzete nem,hogy stagnál hanem hatalmas mértékben romlik.Nyomorgók millióival kel a közeljövőben számolni ha nem változtatunk a jelenlegi hejzetenEzt meg kel értetni az emberekkel.Jelenleg folyamatban vannak állami többségi tulajdonban lévő cégek kivéreztetése.Ezek a Nemzeti vagyonkezelőhöz tartoznak. Mint tudjuk ezeken a helyeken lecserélték a felső vezetést 99%-ban.Sőt a Nemzeti Vagyonkezelő vezérét is lecserélték.
Ezek a vezetők mind vitték magukkal a sleppjeiket is,ha ért hozzá ha nem.Mindenhol létszámstopp van.Még a nyugdíjba menők vagy kilépők helyett sem lehet fel venni senkit.Ezt felsőbb utasításra teszik.Ennek csak egy célja lehet.Tönkretenni az adott céget,hogy el lehessen adni/vagyis privatizálni/ Nagyon valószínű,hogy különböző vállalatokara már sorban állnak a benfentes jelentkezők,akik maximálisan megbízhatók.Vagyis emberileg a legalja.Ezek gátlástalan pénzéhes barmok.(Jobb szót erre nem találtam)
Tudomásom van róla,hogy ezek az új “vezérek” és sleppjeik 4-5százezres üzemanyagköltségeket számoltatnak el havonta maguknak.Nem fejlesztenek a cégüknél csak irodákat bútorokat stb-re nyomják a a cég pénzét.Vezérnek minium 10 milliós céges autó .Az előzőé nem volt jó mert már két éves.Béremelés nincs,visszavették a különjuttatásokat /mint cafetéria,prémium stb./A törvényben meghatározott rendkívüli munkavégzést tagadják és nem hajlandók kifizetni/ lásd: több műszakos vasárnapi munka.A dolgozók nem tudnak szabadságra menni mert nincs helyettesítés de ki nem fizetik a szabadságot.A béreket sem tudják lassan fizetni,mert nem lessz a cégnek pénze.Hitelt kel felvennie.Az meg mégjobban kivéreztet mert annak ugye kamata van.Ezek csak ilyen alocsony szintű dolgok,mi mehet nagyban?Óriási káosz mindenhol.
Ebből látható,hogy összeomlás lesz(szerintem már van is) és ezt tudatosan csinálják.Tehát háború lesz előbb mint mondtad és nem béke.

Úgyhogy aki ezt felfogja ajánlom kösse fel a gatyáját mert olyan jön amit eddig kevesen értek meg!
Ja!- És még csak nem is vagyok közgazdász.

Forrás: http://kaslerarpad.hu/?p=3471#more-3471



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése