2013. május 11., szombat

Helyzetjelentés - Banjamin Fulford 04.30.

A kétségbeesett Sabbat maffia Putyint próbálja megvesztegetni világhatalmi ajánlatokkal

Benjamin Fulford / 2013 április 30.

A Sátánimádó maffia , amely megszerezte az irányítást a Nyugat pénzügyi rendszere felett, szó szerint a világot kínálja Vlagyimir Putyin orosz elnöknek hatalma megtartására tett kétségbeesett kísérleteként, egy gnosztikus illuminátus nagymester (a gnosztikus irányzat a fény oldalán áll /DK)  és egy MI6 ügynök szerint. Lehet, hogy ezért működik együtt hivatalosan Oroszország a nyilvánvalóan hamis bostoni robbantás lélektani hadviselés művelettel, melyet az amerikai nép ellen követtek el. Az is lehet, hogy ezért adtak zöld utat Japánnak és Oroszországnak, hogy rendezzék a 2. Világháború vége óta tartó területi válságot.

Azonban Putyin számára bármilyen szerep nagyobb, mint ami most neki van, és nagyon valószerűtlen, mert az amerikai hadsereg többé nem fog együttműködni a cionista rendszerrel.

Az is világos, hogy egy nagy leszámolás történt titokban az Egyesült Államokban, mire a Cionisták egyet pislogtak, máris a félelem és a behódolás állapotában találták magukat. Sok helyen látható erre utaló bizonyíték.

Az egyik példa a helyzet Szíriában, ahol egy nagy háborút próbáltak elindítani, de visszahívásra kerültek. Az izraeli pszichológiai hadviselés vádolja Szíriát vegyi fegyverek használatával, hogy megtévessze az Egyesült Államokat, hogy szállják meg számukra az országot, de ez nem sikerült. Az izraeli kormány ugyancsak nevetségessé vált a világ szeme előtt annak a 20 éve tartó ismételgetésével, hogy "Irán egy-két hónapra van egy atombomba elkészítésétől."

Ehelyett a világ katonai és hírszerzési közösségei rájöttek, hogy az "Iszlám fundamentalista terrort" a Cionisták működtetik, és nem a Muzulmánok. A titokban Zsidó szaúdi rezsim jelenleg komoly támadások alatt áll a súlyos testi sértéseket és gyilkosságokat finanszírozó szerepe miatt. Az eredeti Szaúdi Király minden férfi leszármazottja merénylet célpontja lesz, ha nem hagynak fel vele azonnal, számos titkos társaság, köztük a Zöld Sárkány szerint.

Mindenesetre a Cionista próbálkozások a 3. Világháború kirobbantására minden fronton kudarcot vallanak.

Ázsiában egy flottilla cionista lakájt küldtek ki, hogy provokálják Kínát egy pár apró szikla miatt az óceánban, ám ez figyelmen kívül lett hagyva. A tokiói Yasukumi szentélyben tett tömeges politikusi látogatások kudarcot vallottak, hogy egy racionális válasznál többet provokáljanak ki, ám Kína egy őszinte vitát kér a történelmi igazságról.

A nukleáris terror elindítására tett kísérletek Ázsiában, majd hogy ezért Észak-Koreát hibáztassák, hatályon kívül lettek helyezve.

Ehelyett Japán április 28-án független országgá nyilvánította magát 61 év után először.

http://www.npr.org/blogs/thetwo-way/2013/04/28/179664908/japan-marks-restoration-of-sovereignty-for-the-first-time

A ceremónia hivatalosan az 1952-es san franciscoi békeszerződés aláírását ünnepelte, de a valóságban Japán függetlenségét ünnepelték a cionista uralomtól való megszabadulás okán, ahol a gyilkosságok, megvesztegetés, zsarolás és propaganda a legmagasabb szinten zajlottak.

Ennek jó jele az új lépés, hogy erősítsék a kapcsolatokat Oroszországgal. A két ország 1956-ban írta alá a békeszerződést, melyben Oroszország beleegyezett abba, hogy kettőt a négy vitatott szigetből visszaad. A japánok kénytelenek voltak visszalépni ez ügyben a Cionisták miatt azon kampány részeként, hogy a Japán gyarmatukat izolálják szomszédaiktól. Abe miniszterelnök és Putyin elnök már bejelentette, hogy az előző megállapodás alapján egy békeszerződésen fognak dolgozni. Ezért értett egyet Oroszország és Japán, hogy együtműködnek és radikálisan javítják a távol-keleti gazdasági kapcsolatokat. Abban is megállapodtak, hogy mivel mindketten Kínával határosak, közös érdekük annak biztosítása, hogy Kína ne váljon zsarnokivá a jövőben.

A helyzet Észak-Koreában stabilizálódik. A gnosztikus Illuminátusok azt mondják, hogy el akarják távolítani Kim Jong-un-t a hatalomból. A Japán katonai hírszerzés szerint Kim Jong-un-nak kevés valódi hatalma van, és az erős, provokatív tábornokok erőltetik a katonai lépéseket. Azonban kínai kormány és észa-koreai források egyaránt azt mondják, hogy komoly előrelépés történt Korea békés újraegyesítésére, és a régióval, valamint az egész világgal való kapcsolatuk normalizálására. Egy példa arra, hogy valójában mit mondanak az észak-koreaiak:

http://www.kcna.co.jp/index-e.htm

Ez messze áll a Cionista propagandától, melyet Észak-Koreáról lefestenek, mint amely egy őrült rezsim, és nukleáris háborút akar indítani. Azt is érdemes megjegyezni, hogy az Egyesült Államok/Dél-Korea provokatív hadgyakorlatai is leálltak.

Az is világos, hogy a Cionistákat már nem támogatja az európaiak és amerikaiak túlnyomó többsége, köztük a zsidók sem. Ehelyett az emberek ráébrednek azokra a tervekre, hogy egy "Új Világrendet", egy totalitárius diktatúrát akartak létrehozni.

Egy friss közvéleménykutatás azt mutatja, hogy a franciák, németek, britek, olaszok és spanyolok többsége nem bízik az EU-ban.      (A képen lévő plakát szövege:  A cionizmus vége= Béke  /DK)

http://frontpagemag.com/2013/dgreenfield/vast-majority-of-brits-germans-and-french-no-longer-trust-the-eu

Az is világos, hogy az amerikai nép terrorizálására tett kísérletek, hogy fogadják el a totalitárius uralmat, nem sikerültek. Egy másik közvélemykutatás, melyet a bostoni hamis robbantás pszichológiai hadviselés után végeztek azt mutatja, hogy az ameriakaiak hajlandósága a "szabadságuk feladására a biztonságukért cserébe" nemhogy növekedett volna, hanem pont az ellenkezője történik.



http://youtu.be/QKiMnfAgPnk

http://youtu.be/Bm9CisNCS1g

Vannak jelek, hogy a Cionisták kezdik elveszíteni az irányítást a mágikus pénznyomógépük, vagyis a FED és az Európai Központi Bank felett. Múlt héten a gazdasági bűnöző Henry Paulson (Goldman Sachs, Amerikai Kincstár stb.) és a háborús bűnös Henry Kissinger megjelent a Xinhua híreiben, ami a Kínai elnökkel, Xi Jinping-el történt találkozóról számolt be. Kínai kormány források szerint ők egy kolduló misszió voltak, de üres kézzel küldték el őket. Ugyanezen források szerint a kínai kormány azt hiszi, hogy a múlt héten Kínában történt földrengést egy fegyverrel hozták létre, és része volt egy sikertelen kísérletnek, hogy pénzt csikarjanak ki Kínából. A folyamatban lévő "madárinfluenza" biológiai fegyver támadást Kínában ezen események fényében kell nézni.

http://news.xinhuanet.com/english/china/2013-04/25/c_124627615.htm


Különböző bombák tűnnek fel világszerte (Csehszlovákia, (?) Irak, Szíria stb.), amiből jól látható a haldokló Cionista terrorgépezet, és melyek azon kampány részei, hogy a félelmen keresztül fenntartsák az irányítást. Ők azok, akiknek félniük kell, mert mennek lefelé, nagyon keményen mennek lefelé.

De megemlíthetném Bill Gates-t, akitől beteg és fáradt vagyok, amiért a hotmail fiókomat cenzúrázzák és ellenőrzik. Emberek, akikkel találkozom, és kérik, hogy küldhessenek nekem email-t, telefonon hívnak fel, hogy rendszeresen azt a visszatérő üzenetet kapják, "hogy problémák vannak ezzel az email fiókkal." Az olyan levelek úgy tűnik, melyek nukleáris terrortámadásokról szóló üzenetek, azok átjönnek. A saját Skype fiókomat is hasonlóan feltörték. Ön csak az idejét vesztegeti Gates, ahogy sátáni barátai is, a fontos üzeneteket kézzel írott és személyes kézbesítők által átadott levélben szoktam elküldeni.

A P2 szabadkőműves páholy Olaszországban elismeri, hogy a Nyugati gazdasági rendszer "algoritmusa sérült", és hogy valamiféle megállapodás kellett, hogy a Globális Fedezeti Számlák elérhetőek legyenek.

Azt javasolták, hogy lépjek kapcsolatba egy bizonyos Sultan-al Délkelet-Ázsiában. Ez az üzenet továbbítva lett. Itt az ideje, hogy vége legyen a pénzügyi háborúnak, és elvágják a Cionista terrorizmus finanszírozását. Az emberek a világon békét akarnak.

Benjamin Fulford
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése