2013. május 12., vasárnap

Fényvárosok -Anygyalok Tanácsa 04.22.

  
 Angyalok Tanácsa -AA Michael-AA Rafael  / 2013. április 22. 

Fényvárosok
részlet
A fény városok létezésbe egyesítik manifesztálódó fényüket...azok tele vannak szeretettel, örömmel, magasan fejlett világok fényével, örömével, nevetésével, harmóniájával és békéjével.. Ilyen szent helyek jönnek most létre, hogy mindenki beléphessen ezekbe a magasabb teremtésű manifesztációkba...Lássátok most ezeket a városokat lelki szemeitekkel…azok telve vannak egy csodás arany fénnyel..A Teremtő Forrás szeretet fénye meghintve az angyali világ gyengéd fényével és szeretetével.. Pihentessétek megfáradt testeteket és elméteket a gyógyító vizek mellett, és hagyjátok, hogy a Forrás szeretete ringasson el titeket legpuhább szeretetében és fényében.. Egy  gyógyító balzsam minden lélek számára, aki belép ezekbe a fény városokba..Gyógyítás, szeretet, törődés és gyengéd fény hatja át ezeket a gyönyörű helyeket..Ti mindannyian örömteli részesei lehettek ezeknek a pompás magasabb dimenziójú Fény és szeretet városoknak, ahol minden lény  harmonikusan, örömtelien és szeretettel együtt létezik. 
Nincsenek fegyverek ebben a magasabb dimenziós világban..Nincs erőszak...Nincsenek háborúk...Minden lény könyörülettel, szeretettel és tisztelettel bánik egymással..Mert mindannyian felismerik, hogy ők részei az egésznek..és mindenkinek megvan az egységes tudatossága az eggyel, és mindenki egy. Azt az arany szabályt követik, hogy „Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak” … Teljes jólét és bőség van mindenhol, és azt mindenki élvezi..Minden lény igénye ki van elégítve...Ez sok időt szabadít fel arra, hogy harmonikus és szerető kölcsönhatás és kapcsolatok jöjjenek létre, vagy csak egyszerűen legyen idő lazítani, és élvezni az életet. A kommunikáció telepátia útján történik, tiszteletben tartva a mindenki által becsült magán életet. Kölcsönös engedélynek kell lennie a telepatikus kommunikáció meglétéhez, habár bárki „hívhat” egy másik valakit, hogy kommunikációt kérjen tőle. Mindent ingyenes energia működtet. A szennyeződés a múlt emléke. Egészséges, bio, nem gén módosított növényi alapú étrend helyettesíti a mérgező ételeket. Természetes jólétet és jó egészséget élvez mindenki.  
Kórházak mint olyanok nem léteznek, de vannak gyógyító fény központok minden típusú fizikai gyógyításra és megfiatalodásra. Az öregedés is a múlt részévé válik..Magasabb dimenziójú testekkel, 12 csakrával és 12 DNS szállal aktivizálva mindenkin, valamint olyan testekkel, amelyek kristály alapúvá alakulnak át szén alapú testek helyett, nincs öregedés és betegség. A teleportáció ki lesz fejlesztve és tanítva lesz a különleges képzési központokban, egyébként szabad energiájú közlekedés van, amely hangtalanul oda szállítja az utasokat, ahova menni szeretnének. A „munkának” egy egészen új jelentése lesz, mivel az emberek elkezdik gyakorolni Isten adta tehetségeiket szolgálatként és szeretetként mindenki javára, sokkal inkább, mint hogy a korábbi paradigmájú szolgálatot tegyék az egó számára. A művészet, a zene, és minden kreatív tevékenység bátorítva lesz, és az elfogadás, a szeretet és a spirituális fejlődés légkörében kezdenek azok „felvirágozni”.

Forrás by kristalyhang


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése