2013. május 14., kedd

Először magadon segíts - Teremtők 05.14


 "Még ha igen jó szándékú is vagy, és a világ javával törődsz..."

Tom Fodor fordítása

Először magadon segíts
Fontos az az eszme, hogy magadat helyezd előtérbe. Te vagy az aki megteremti az egész valóságot/valóságodat ahhoz, h
ogy a legjobb teremtő lehess, összhangban kell lenned az összes dolog Forrásával. Össze kell hangolnod magad az Elsődleges Teremtő Lénnyel, ezt kell előnybe részesítened.

Meg ha igen jó szándékú is vagy, és a világ javával törődsz, ha olyan helyzetbe helyezed magad, hogy úgy érzed valaki másnak az áldozata vagy, illetve hogy küzdened kell valami gonosz birodalom, vállalat ellen, ilyenkor nem vagy összhangban az Elsődleges Teremtő Lénnyel, nem is tudsz a többieknek segíteni, hiába is szeretnél. Sőt magadat se szolgálod ez által.

Hogy tudsz akkor mégis összhangban maradni miközben hallod, hogy mi történik a világban, milyen igazságtalanságok, atrocitások? Nos az is teljesen rendben
van, hogy kicsúszol az összhangból, és beleásod magad ezekbe az árnyékérzelmekbe. Nincs azzal semmi baj, hogy átérzed őket, hogy megtapasztalod és felismered, hogy te teremtetted azokat a lényeket, akik ezeket a piszkos dolgokat művelik, megtalálhatod magadban azt a helyet, ahol ezek az érzelmek tartózkodnak, beteljesítheted azt a célt, hogy megismered ebben az életben ezeket az aspektusaidat.

Amikor már egyszer megtapasztaltad ezeket, amikor megengedted magadnak, hogy teljesen áthassanak ezek az érzelmek, akkor azt javasoljuk, hogy várjatok még amíg ismét összhangba kerültök (az Elsődleges Teremtő Lénnyel), addig ne kezdjetek bele újabb cselekvésbe, ne teremtsetek alternatív gonosz birodalmakat vagy vállalatokat.
Javasoljuk az új rendszerek, új eszmék és új szervezetek megteremtését, inkább legyen ez, mint a végtelen leleplező dokumentum a rossz személyekről és vállalatokról - vagy
nemzetekről.

Ezek ugyanis mind visszatükröződések. Azért vannak, hogy megmutassák mi létezik bennetek, nem kell őket legyőzni vagy lebontani. Fel kell dolgozni, megtapasztalni, és akkor akár ugródeszkának is használhatjátok őket valami új megteremtéséhez, valami más tapasztalathoz, esetleg olyan részetek megtapasztalásához, ami szeretettel és fénnyel teli.

Ezért fontos, hogy mindig teljesen működőképes, önálló lények legyetek, akik úgy ismerik magukat mint Minden Ami Van. 

Azt a segítséget amit a többieknek szeretnétek nyújtani, először magatoknak kell megadni. Ekkor, és csakis ekkor tudtok minden szolgálatába állni/szolgálatára lenni.

Teremtők - D.Scranton


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése