2013. május 16., csütörtök

Bankvegzálásra fel! - 05.16.

 
"Ha sikerült átolvasni az írásokat, akkor jöjjenek a kérdések:
Ha a bankoknál egyre inkább láthatóan és érezhetően akad a fejetlenségből és a feszültségből bőven, akkor mi „adósok”, becsapottak, megalázottak, ugyan miért nem rohanjuk le őket és árasztjuk el őket a panaszainkkal és pereinkkel?"
 
 
TÖMEGNYOMÁSRA FEL!

 
Egy a devizahitelesek számára érdekes – vagy netán értékes? – információra hívta fel egy kedves barátunk a figyelmet. Létezik egy weboldal, ahol a munkahelyi terror a fő téma, lehet szidni a főnököt és dühöngeni a munkahelyi körülmények miatt. Szemezgettünk az írások között és nini, mit találtunk…
Egy „ráfázós” bank – mondjuk, melyik nem az… - behajtási osztályán történtekről panaszkodnak. Az alábbi linkekre kattintva megnyílnak a panaszos levelek, azután feltennénk egy kérdést!
Tehát: http://munkahelyiterror.blog.hu/2012/01/25/raiffeisen_es_ami_mogotte_van
http://munkahelyiterror.blog.hu/2009/05/15/raiffeisen_istenem_koszonom_hogy_nem_itt_dolgozom

Ha sikerült átolvasni az írásokat, akkor jöjjenek a kérdések:
Ha a bankoknál egyre inkább láthatóan és érezhetően akad a fejetlenségből és a feszültségből bőven, akkor mi „adósok”, becsapottak, megalázottak, ugyan miért nem rohanjuk le őket és árasztjuk el őket a panaszainkkal és pereinkkel?

Miért él még mindig az a fejekben, hogy „de hát a bankban tanult emberek dolgoznak, azok eszén nem lehet túljárni…”? (Egy hétvégi baráti beszélgetésből idéztünk)

Ahogy a bankok leépítenek, mert „költségcsökkentenek”, nekünk egyenes arányban növelni kell a támadásainkat. Egy konkrét eset bátorításnak. Egy barátunknak segítettünk vitató levelet írni. Először elküldtünk egy, azaz egy darab kérdést. A válaszukban 3 hibát „rejtettek” el a bank okos alkalmazottai. Erre kaptak tőlünk cserébe 5 oldalt, amire már a bank nem is bírt választ adni a törvényben előírt 30 nap alatt. Erre most kapnak majd egy újabb szeretetcsomagot, amiben tele bombázzuk őket a tényekkel és a jogszabályokkal, hadd lássák, tudjuk miről van szó!

Minél többen nem fizetünk, annál inkább „stimuláljuk” azt az érzékeny pontjukat, ami fáj nekik. Olyan rendszer nincs, ami kikezdhetetlen lenne és tegyük hozzá, hogy a sebezhetőségüket maguknak köszönhetik! A nem fizetők egyre többe kerülnek a pénzintézeteknek, ezért fordul az elő, hogy gyakran évek telnek el fizetés nélkül és mégsem lép semmit a bank. A végrehajtás sok pénz! Érdemes tudatni velük, hogy több ponton is semmis szerződésre pedig kifejezetten sokba fog nekik kerülni! Mert a költségeket valakinek előre állni kell. Írtuk már: a betéteknek más helyet kell találni, a folyószámla vezetéssel együtt.

TIPP! A nyugdíjasoknak pl. a Takarékszövetkezetek is kínálnak költségkímélő nyugdíjas számlát, ugyanolyan banki szolgáltatásokkal. Hány nyugdíjast is érint a devizahitelezés???

NE GAZDAGÍTSUK TOVÁBB A KERESKEDELMI BANKOKAT! A KÍGYÓ MÁR A FARKÁBA HARAPOTT. SEGÍTSÜNK NEKI, HOGY MÉG NAGYOBBAT SZORÍTSON RAJTA!!!
Emberek! Éreztessük már velük a törődésünket és ne hagyjuk magunkat!!!



Vitatni, vitatni, vitatni!


BANKVEGZÁLÁSRA FEL!
 
 
( vegzál =zaklat, háborgat)
 
 
 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése