2013. május 16., csütörtök

Az új önmagad megteremtése - Teremtők 05.16.

Megérzitek annak a lényegét, amit szeretnétek, amik szeretnétek lenni, amit szeretnétek teremteni és magatokhoz fogjátok vonzani az ezeknek megfelelő rezgéseket.
 
Tom Fodor fordítása
Az új önmagad megteremtése

Azt a személyt, aki vagy még csak most fogod felfedezni. Már egy jó ideje figyelünk benneteket, régebben, mint azt be mernénk ismerni. Azt vettük észre, hogy sok dolgot titkoltok magatok elöl. Mindezt szándékosan, - ez nem valami hiba az emberi szerkezetben. Tudtátok, hogy tovább tudtok menni úgy is, hogy csak egy részt éltek magatokból. Most viszont felébredtek és eltüntetitek a fátylat, újra- teremtetek mindent önmagatokkal és a világotokkal kapcsolatban.

Útra keltek, de már nem lesztek azok, akik most vagytok. Azt viszont most kell eldöntenetek, hogy melyik lények szeretnétek lenni a továbbiakban. Amikor a teremtési ponthoz érkeztek, ahol az összes lehetőség megtalálható, szó szerint bármit választhattok, akármelyik személyiséget/perszonát. Olyan rátermettséget és jártasságot választotok amilyet csak szeretnétek.

A hasznotokra válik, ha elkezditek végre kérdezgetni magatoktól, hogy kik is szeretnétek lenni így, hogy teljesen lefosztottátok magatokról a hamis identitásokat, melyet azért teremtettetek meg, hogy eljátszhassátok azokat a harmadik dimenziós történeteket amelyeket el akartatok játszani. Eljött az idő az ébredésre, eljött az idő a teremtésre. A teremtéshez való képlet megváltozott.

Többet nem szükséges harmadik dimenziós módon összetűzni/szedni a dolgokat. Megérzitek annak a lényegét, amit szeretnétek, amik szeretnétek lenni, amit szeretnétek teremteni és magatokhoz fogjátok vonzani az ezeknek megfelelő rezgéseket. Vagy azokká váltok, amit megteremtettetek, és amit tapasztaltok, vagy ha nem tetszik, akkor letörlitek a táblát és újrakezditek.

Szabadon tehetitek mindezt, megvan hozzá a szabadságotok és a képességetek is. Felfedezitek és bejárjátok azokat a módokat, ahogy ki tudjátok fejezni azt a rezgésbeli lenyomatot, ami benneteket képvisel.
A Teremtők – Daniel Scranton

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése