2013. április 20., szombat

Üzenet - Kulturális Kreatívok 04.17.






 Az egyik lehetőség, hogy szédítő sebességgel halad tovább azon az úton, melyen az egész bolygót egyfajta hatalmas önműködő elektromos berendezéssé, egy világkomputerré fogja változtatni és ennek nyomán egy szörnyű tragédia, egy Mátrix-hoz hasonló társadalom képe bontakozik ki. És tudnunk kell, hogy ebbe az irányba számos politikai erő és hatalmi központ örömmel terelné az emberek tömegeit.

A másik út az, hogy a tudatossá váló emberek, elsősorban a kulturális kreatív tömegek, úgy döntenek, az önzetlenség szükséges mértékének kifejlesztésén keresztül a jövőben az önzetlen szeretet ösvényén kívánnak haladni. 

Az utóbbihoz persze hozzá tartozik, hogy fel kell vállalják az ezzel kapcsolatos feladatokat, tennivalókat és küzdelmeket is. De ez a döntés alapjaiban meg fogja változtatni a ma ismert szociális formákat és társadalmi, gazdasági berendezkedést. 

Olyan új formák jönnek létre, melyeket a szabad szellemi ember hoz létre, és amelyek az embert és annak fejlődését szolgálják majd. Ezzel kapcsolatosak gondolataim, melyeket sok szeretettel ajánlok mindenkinek.

Takáts Péter, 2013. április 17.

Videó itt:


from PRO not yet rated

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése