2013. április 16., kedd

Találd meg Lélekcsoportodat

 
Felmerült bennetek valaha a kérdés, hogy ki tartozik a lélekcsoportotokba?

by kristalyhang
soul-familyTaláld meg Lélekcsoportodat
Közzétette: Stephen Cook, 2013. április 9.
Stephen: Itt a blog [Golden age of Gaia] az InLight Radio és a The Hope Chest csapatában mindannyian „tudjuk”, hogy már „ismertük” egymást korábbról és ezért szolgálunk most együtt. De miért van ez így? És honnan tudható, hogy megtaláltátok a „lélekcsoportotokat“?
ederedti forrás: Gregg Prescott, a 5D.com –ról / 2013. április 7.
http://www.in5d.com/finding-your-soul-group.html
Felmerült bennetek valaha a kérdés, hogy ki tartozik a lélekcsoportotokba? Mindannyian számtalan lélekszerződést kötöttünk, mielőtt itt testet öltöttünk volna, tehát honnan tudhatjuk, hogy ki tartozik a lélekcsoportunkhoz vagy csoportunkhoz?

Nagy valószínűséggel minden nap olyan emberekkel találkoztok, akik a lélekcsoportjaitok tagjai. A legnyilvánvalóbbak a családtagok és barátaitok, de gondoljatok bele, hogy a fátyol túloldalán szó szerint ezrével kötöttetek lélekszerződéseket, hogy olyan emberekkel találkozzatok, akikkel korábban már volt dolgotok.

Találkoztatok-e már olyasvalakivel, akivel azonnal éreztétek a kapcsolatot? Nagyon nagy a valószínűsége, hogy ez a személy a lélekcsoportod tagja.

Amit éreztek, az az összekötő kapocs, amit több életen keresztül kísért benneteket. Ide tartoznak közeli barátok is, akik a felébredésünk óta kiléptek életünkből. Gondoljatok arra, hogy miközben több ezer éven keresztül inkarnálódunk, egyes barátoknak még szükségük van néhány testet öltésre, tapasztalásra és leváltak, hogy befejezzék leckéiket.

Ehhez hozzájönnek még a harmadik dimenzióban „ellenségként” beazonosított lélekcsoport-tagok. Ők is tagjai a lélekcsoportnak, mivel segítettek, hogy az élet értékes leckéit a rendelkezésre bocsájtsák, amiket testet öltve meg kellett oldanunk, miközben megtanultunk megbocsájtani. Ezek az emberek annyira szerettek benneteket, hogy önként ajánlkoztak erre a leckére, ismerve a harmadik dimenzió lehetséges eredményeit.

A lélekcsoport kora drasztikusan változhat ebben a testet öltési fázisban. Egyesek korán jöhettek, hogy segítsenek egyengetni az utat számotokra, miközben mások arra vártak, hogy nektek viszonozzák ugyanezt a segítséget.

Érdeklődési körötök és hobbijaitok is segíthetnek minden nap, hogy rátaláljatok a lélekcsoportotokra, egy speciális irányba terelődtök, miközben a lélekszerződéseteket teljesítitek. Miközben haladtok ezen az úton, egy csoporttag látszólag mágikus színben tűnhet fel, hogy ösvényeteken segítsen vagy vezessen benneteket. Ez egészen biztosan nem véletlen.

Néha egy személyen megpihenő tekintet fog veletek együtt rezegni. Lehet hivatalosan soha nem ismertétek ezt az illetőt, de érzitek egymás között az ismerős bizalmat, mintha már valahonnan ismertétek volna egymást. Nagyon valószínűtlen, hogy minden lélekcsoport-taggal találkozol a harmadik dimenziós testet-öltésed során, de néha kereszteződnek útjaink és egyszerűen tudatában vagyunk vagy érezzük, hogy ezt az „idegent” ismerjük egy korábbi életciklusból.

Létezik egy bizonyos mágnesesség, amit érezni fogtok, ha a lélekcsoportotok egyik tagjával találkoztok. Két lélekcsoport-tag összetalálkozása hasonló a kirakós darabkáinak összeillesztéséhez. Sejtszintű DNS-eteken belül tudat alatt emlékeztek erre a személyre, mely megteremti az ismerősség érzését a másikkal kapcsolatban.

Pillanatnyilag most sok ember van a Földön atlantiszi, lemúriai és/vagy plejádokbeli vagy mindhármat felölelő lélekcsoportból [természetesen azért akadnak szíriuszi és más lélekcsoportok is-ford megj.]. Sok lélekcsoporttal rendelkezhettek a testet öltésetek folyamán, ami reflektálja a sok időt, amit a harmadik dimenziós sűrűségben töltöttetek.
Nagyon ritkán adódik úgy, hogy az egész lélekcsoport együttesen ölt testet. Mert nem csak szellemi vezetőktől, őrangyaloktól, hanem a fátyol túloldalán lévő lélekcsoportunktól is kapunk segítséget és vezetést.
Néha a lélekcsoportunk legfontosabb tagja, az ikerlángunk ebből az okból kifolyólag nem ölt testet velünk együtt.
Ezen kívül gyakorlatilag minden kapcsolatotok a lélekcsoportotokból való, beleértve az ex-partnereket is.

Honnan tudom, hogy valaki tagja-e a lélekcsoportomnak?
* Úgy érzitek, hogy az illetőt sok-sok életciklusból ismertétek.
* Leírhatatlan energia-kölcsönhatás van köztetek.
* Annak ellenére, hogy nem fűznek vérszerinti rokoni szálak az illetőhöz, mégis családtagnak érzékeled.
* Befejezitek egymás mondatait és olyan mintha olvasnátok egymás gondolataiban.
* Egy szinkronicitás hozott össze benneteket.

Legyen bármi az oka, amiért úgy döntöttetek, hogy ide inkarnálódtok, legyetek bizonyosak, hogy lélekcsoportotok sok-sok tagja támogat és szeret benneteket!
Szerző: Gregg Prescott
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://goldenageofgaia.com/2013/04/finding-your-soul-group/
kristalyhang | 2013-04-16 - 11:35 | Címkék: Gregg Prescott | Kategóriák: Gaia | URL: http://wp.me/p2FH9O-pK

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése