2013. április 17., szerda

Rendezvény ismertető - Kásler Árpád 04.17.

 
 Nappali és éjszaki rendezvény. Mintaszerű szervezés, úgy tűnik.
 
Rendezvény ismertető

Posted on 2013. április 17., szerda by Kásler Árpád

Április 21-én a Hősök terén, 11 órai kezdéssel
megnyitjuk a rendezvényt. Színes programokkal készülünk, remélhetőleg felejthetetlen élményt nyújtva az ott megjelenőknek.

A gyülekező és a személyes megjelenés – sokaknak nem kis erőfeszítése árán – fő célja az, hogy ott és akkor közös akaratkinyilvánítást tegyünk a jelen helyzetet és a jövőnket illetően, beleértve a jogtalan devizakövetelések valós és hathatós, azonnali megoldását sürgetve.
Ennek egyik legkézenfekvőbb és leghatékonyabb módja a Történelmi Alkotmány helyreállítása és visszatérésünk őseink államformájához, amely több mint ezer éven át védte és oltalmazta a nemzetet.

Ha ott és akkor az akaratkinyilvánítás kellő létszámban létre tud jönni, akkor ezt írásban, hétfőn reggel egy delegáció átadja dr. Kövér László házelnök úrnak, vagy meghatalmazottjának.

Ahhoz, hogy megfelelő létszámban összegyűlhessünk, hétvégére kellett időzíteni a rendezvényt, mert hétköznap sokan dolgoznak. Hétvégén viszont nincs hivatal, nincs kinek átnyújtani a megjelentek döntését. Ezért született meg az elhatározás, hogy vasárnapra kerüljön a rendezvény. Remélhetőleg elég sokan ott tudnak maradni éjszakára és hétfő reggel 8:00 órakor rendőri felvezetés mellett vonulunk a Parlamenthez, elkísérve az okmányt átadó delegációt. Ha elég sokan fel tudják vállalni az éjszakai virrasztást, akkor teljes útlezárás mellett fogunk vonulni. Ez több okból is rendkívül fontos. Elsősorban, letagadhatatlan az esemény, nem tudják elhallgatni. Másodsorban komoly jelzésérték a hatalom felé, hogy az emberek most már komolyan gondolják a dolgot. Harmadsorban, az éjszakai virrasztás remélhetőleg több száz, vagy több ezer mécsessel a Hősök terén, együttérzési kinyilvánítás azok hozzátartozóinak irányába, akik nem bírták tovább kifosztásukat és a halálba menekültek. Erre a külföldi média is fel fog figyelni, de nagy valószínűséggel a hazai média sem meri majd elhallgatni.

A nappali (11:00–17:00) létszámnak sokkal nagyobb jelentősége van, mint az éjszakainak, de természetesen, rendkívüli módon fokozni tudja az éjszakai létszám az ott meghozott döntéseknek a foganatosítását.

Minden kétely eloszlatása végett közlöm, hogy úgy a nappali, mint az éjszakai rendezvény, valamint a Hősök teréről az Alkotmány utca végéig való vonulás (Kossuth tér fel van ásva) rendőri kísérettel és engedéllyel történik.

Aki csak nappalra tud eljönni, ott a helye, aki csak éjszakára tud eljönni, annak is ott a helye, aki mindvégig ott tud maradni, az mindent megtett, amit megtehet azért, hogy véget vessünk az ország és az emberek kifosztásának. Mi nem alkotmányos rend ellen szervezkedünk, hanem az alkotmányos rend helyreállításáért.

A rendezvény házirendjéhez hozzátartozik, hogy senki sem hozhat magával szeszes italt, vigyázunk egymás- és a terület épségére. Sem faji, vallási vagy nemzetiségi alapon, senkit emberi méltóságában meg nem bántunk. Mi azt valljuk, hogy az embereket tetteik minősítik.

Semmilyen külső vagy „belső” provokációnak nem engedünk, megfelelő számú rendező (150) gondoskodik arról, hogy minden a legnagyobb rendben lezajlódjon.
Találkozzunk minél többen április 21-én a Hősök terén 11 órakor!

Tisztelettel, Kásler Árpád
 Együtt Egy Jobb Jövőért 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése