2013. április 7., vasárnap

Pihentesd a probléma megoldást - Teremtők 04.07.


A figyelmed mit választ minden nap,minden pillanatban?
 
 
 
Tom Fodor fordítása
 
Pihentesd a probléma megoldást

Azt javasoljuk, hogy figyelj valami olyanra ami örömöt okoz. Annyival könnyebb a szívben élnetek, ha közben valami olyanra figyeltek ami felé nincs ellenállásotok. Amikor ilyen alacsony ellenállásban vagytok vagy mentesek tőle, akkor nem érzitek annak késztetését, hogy gondolkodni kellene. Nincs ott az a szükség.

Könnyű a szívben maradni, ha megadod magadnak a problémáktól, dolgoktól és kihívásoktól való szabadságot. Nem azt mondjuk, hogy egyszerűen el fognak tűnni, de majd ott lesznek akkor amikor szükségetek van rájuk. Amikor szolgálni tudnak benneteket.
Nektek viszont nem szükséges a napi 24 órában a probléma megoldó állapotban lennetek.

Mindig a hasznodra fog válni, ha azt a rezgést választod amelybe létezni szeretnél, ezt pedig sokkal könnyebb megtenni, ha tudatos vagy arra, hogy mit is teszel a tudatodba (mire figyelsz). 
Lehet, hogy szeretnéd eltüntetni az összes problémádat, hogy végre nyugodtan pihenhess. A probléma mentességhez ez nem szükséges, elég az a pillanat amikor nem összpontosítasz a problémára, máris probléma mentes vagy. Megoldva. Amikor abba a rezgésbe vagy amire vágysz, akkor az összes probléma, kihívás élvezetesebb.
Teremtők - Daniel Scranton
 Magasabb dimenzios csoportok csatornázása Daniel Scrantonon keresztül
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése