2013. április 9., kedd

Országos összehangolt meditáció és ima - Április 21.Tavaszköszötő piknikkel


Szeretettel meghívunk Titeket országosan összehangolt meditációra 
és a Napi Elemózsia tavaszköszöntő piknikére! :)


 

  • Szeretettel meghívunk Titeket egy összehangolt meditációra, amelyhez már több tucat csoport/közösség csatlakozott világszerte egy közös cél érdekében: hogy a magyarság kollektív tudatát tisztítsuk és felemeljük. Változtassuk a széthúzást kohézióvá!

    A rendezvényről és az országos események részleteiről itt kaphattok bővebb információt:


    Itt az idő, hogy egy nagy családként folytassuk az életünket, hogy segítsük egymást, hiszen épp elég időt töltöttünk már egymástól elszeparáltan, miközben mindig is EGYek voltunk, vagyunk és leszünk is! Hozzunk létre valami fantasztikus csodát EGYütt, KÖZÖSEN! :))

    Mert egységben állunk, megosztva viszont elbukunk.

    Az összekapcsolódás eddigi szereplői (folyamatosan bővül):

    A Magvagy.hu, Laár András, a Futótűz és a Minden Nap Csoda Alapítvány, Emberiseg.hu, Bagdi Bella és a Jobb Veled a Világ Alapítvány, a Transzcendentális Meditáció (tminfo.hu) csapata, az Agykontroll.hu, az országszerte létrejött Kultúrális Kreatívok csoportok (Pécs, Szeged, Somogyi, Érd, Győr, Eger, Nyíregyháza, Debrecen, Veszprém, Miskolc, Sopron, Székesfehérvár, Salgótarján, Szolnok, Szekszárd, Zalaegerszeg, Szombathely, Kaposvár, Tatabánya, Kecskemét, Nagykőrös, Székelyföld), az Energológiások világszerte (energologia.hu), Oneness Mozgalom, a Metodista Egyház magyarországi képviselete, a Magyar Bencés Kongregáció Pannonhalmi Főapátság, a Tudatbazis.hu, Józsi bácsi gondolatai a világról (ivi.hu), a Mantra Szabadegyetem munkatársai, az Élj Tudatosan Közösség, és persze több ezer magyar ember világszerte :)

    Amennyiben csatlakozni kívánsz kisebb-nagyobb csoportoddal, a fent említett webcímen megtalálod a jelentkezéshez szükséges információkat.

    Várunk Titeket szeretettel! :)

    Napfényesség és áldás!
    a Napi Elemózsia és a Hálószövők csapata

Hozzászólások a fb-on: 

 Ekkora ölelésben még sosem volt részem,ami 21.-én lesz! ♥ :)

Éljünk Tudatosan! Változtassuk meg a Világot. 
Egy mindenkiért,
Mindenki az Egyért! :)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése