2013. április 28., vasárnap

Meghívlak benneteket a Tó körüli első Gyülekezésre - Aisha 04.27.




Tom Fodor fordítása
Aisha – 2013 április 27.

Meghívlak benneteket a Tó körüli első Gyülekezésre
Kedves barátaim!
Lehet, hogy még emlékeztek rá, ebben az évben említettem egy dolgot, melyet a "Tó körüli Gyülekezésnek" neveztem. Más szóval ez egy közös meditációs csoport, melyre ezennel meghívok mindenkit. Eljött az idő az első időpont megjelölésére!
Az utóbbi napokban ilyen irányba vezettek, ezt az üzenetet kaptam:

"Eljött az idő, hogy a Tó körüli energiák összeolvadjanak, még pedig olyan módon, ahogy eddig nem tették. Ugyanazt a hangzást hordozzátok, de ezidáig ezek a hangok maguk voltak.
Most viszont eljött az idő, hogy ezek az egyéni hangok, pontosabban rezgések összeszövődjenek. Ez az összeszövődés pedig a jövő szövedékét fogja képezni.
Ugye ahogy már elmondtuk, ti vagytok azok, akik lehorgonyozzátok/lehúzzátok az energetikai szálakat, amelyek cselekvésbe lépnek és egy teljesen új világot építenek.
Ez a munka már lendületben van, most pedig eljött az idő a következő szinthez.
A következő szint pedig az egyéni szálak összeszövése, egy olyan szövetté, mely időtállóbb bárminél ezen a bolygón.

Ez furcsán hangozhat, de valójában ez egy nagy folyamat, ehhez a Tóhoz hasonlóan több ezernyi energetikai gyújtópont létezik és aktivizálódik. A jel a kezdéshez megvolt, ti pedig mind aktív tagjainak tekinthetitek magatokat ebben a fényszövésben. 

 
Mint a pók, ti is buzgón vonjátok ki a fényszálakat az éterből és szövitek össze őket egy csodálatos fényszerkezetté. Ennek a szerkezetnek a szépségét nem lehet leírni. 

 
A szívetek mélyén mind érzitek milyen csodálatos dolog is részt venni ebben a folyamatban. Ahogy egyenként hozzájárultok ehhez a mágneses hálóhoz, szorosan össze is kapcsolódtok. Az erőtök összeadódik.

Tekintsétek ezt tehát a varázslatos folyamat kezdetének, mely kibontakozik a bolygótokon. Először lassan, majd a szálak egyenként összeadódnak, az ereje megtöbbszöröződik és ezzel együtt a sebessége is felgyorsul ennek a folyamatnak. Örvendezzetek hát kedveseim, olyanok vagytok, mint az építők, lehet, hogy aprók, de hatalmas csodákat tudtok felépíteni. 

 
Köszönjük, hogy részt vesztek az alap lefektetésében. Nélkületek nem lehetne új alap. Köszönet hát nektek az Egész teremtés nevében.
Arra invitálunk benneteket, hogy gyűljetek össze és áramoltassatok az energiátokat ebbe a gyönyörű fénytapétába. Köszönjük. Egyenlőre ennyi."

Azt mondták, kezdjük havi egyszeri alkalommal, minden hónap első vasárnapján. 

 
Így május 5.-én vasárnap elkezdhetjük az első csoportos meditációt a Tónál.
Eltérő időzónákban élünk, így lesz, akinek szokatlan időpontra esik, de valójában az idő nem annyira érdekes, kapcsolódhattok más időpontban is, amikor nektek megfelel. A szándék összpontosítása végett mégis meghatározunk egy időpontot este 9 óra az oslói idő szerint (mi épp ugyanabba az időzónába esünk - Tom).

Az egész évre lebontva ezek a következő dátumok:
május 5.,
június 2.,
július 7.,
augusztus 4.,
szeptember 1.,
október 6.,
november 3. és
december 1.

Persze ahogy közelednek majd ezek a dátumok, még több információval jövök majd.

Ezek valóban erőteljes Gyülekezetek lesznek kedveseim! Valami olyat kezdünk el együtt építeni, ami örömet okoz mindannyiunk számára. Persze nem csak magunknak csináljuk, hanem az egész bolygónak. Lehet, hogy ez soknak tűnik így elsőre, hiszen még el vagyunk foglalva a saját magunk újraépítésével is, de érzem, hogy nagyon sok erőt fog adni ez a hatalmas szeretettel teli erőfeszítés.
A fény oszlopai leszünk, a Tó össze fog bennünket kötni.
Nagyon büszke vagyok arra, hogy része lehetek ennek.

Szeretettel, fénnyel és hálával, Aisha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése