2013. április 12., péntek

Járd az utat a komfortzónádon kívül (is) Teremtők 04.12.

 Annyi oldalad van amit felfedezhetsz, a legjobb mód erre ha új tapasztalatokat szerzel, amely arra kényszerít, hogy kilépj a kényelmi zónádból, hogy kilépj a rutinból.

Tom Fodor fordítása
Járd az utat a komfortzónádon kívül (is)

Örömmel figyeljük a fejlődéseteket, a mi szemszögünkből.
Egy apró tanácsot is adunk, hogy sarkalljunk az úton.
Amikor megadod magadnak azt a lehetőséget, hogy valami olyat tapasztalj ami idegen számodra, ezáltal képes leszel megérteni egy teljesen más aspektusodat. Amikor mindig ugyanazokat a dolgokat csinálod újra és újra, mert kényelmes, akkor korlátozod a kepésségeidet, és korlátozod azt, hogy a tudatod kitáguljon.

Annyi oldalad van amit felfedezhetsz, a legjobb mód erre ha új tapasztalatokat szerzel, amely arra kényszerít, hogy kilépj a kényelmi zónádból, hogy kilépj a rutinból.

Egyébként is sorba kerülnek ezek a tapasztalatok. Választhattok, hogy most tapasztaljátok meg, vagy később teremtetek meg olyan élethelyzetet amelyik ebbe az irányba vezet/terel. Létezik hát egy kényelmesebb módja annak, hogy kilépj a kényelmi zónádból, ez pedig a szabad választás. A szabad választás, hogy úgy döntesz most valami mást csinálsz.

Amire gyorsan rá fogsz jönni, hogy nincs semmi kényelmetlen a kényelmi zónával kapcsolatban. Sőt,oly sok dolog van odakint.
Oly sok módon ismerheted meg magad, a világodat, valamint a társ-teremtőket a világegyetemben. Ehhez a legjobb ha egyszerűen valami újat próbálsz.

Ahogy visszatekintesz arra az időszakra, amikor arra voltál kényszerítve, hogy valami újat csinálj, vagy próbálj, milyen csodálatos dolgok is jöttek létre. Még olyan is volt, hogy új kedvenceddé vált. Mi pedig továbbra is élvezettel nézzük ahogy felfedezitek ezt a csodálatos dimenziót.
Teremtők : Daniel Scranton

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése