2013. április 6., szombat

Hallelujah - Gábriel Arkangyal 04.01.

HALLELUJAH

GÁBRIEL ARKANGYAL ÜZENETE SHELLEY YOUNG ÁLTAL -

AZ ÚJ KORSZAKUNKBA LÉPÉSÜNKKEL KAPCSOLATOSAN

Üdvözlet Kedveseim!

Milyen hatalmas örömmel és tisztelettel vagyunk az iránt, hogy jelenlétetekben, veletek lehetünk ma itt. Ti tettétek ezt lehetővé! Ti vagytok itt! Milyen csodálatosan figyelemre méltó esemény az, amit az emberiség véghezvitt (december 21-én bezárólag). Tele vagyunk csordultig örömmel, izgalommal eltelve a tőletek származó, mindenkitől körbevevő elsöprő lendületű szeretettel átölelve, amellyel létrehoztátok együtt azt, hogy egy új korba költözzetek. Annyira izgatottak és annyira büszkék vagyunk rátok.

Arra kérünk benneteket, arra hívunk benneteket, hogy most szánjatok ránk egy kis időt, hogy együtt legyetek velünk. Hát ez nem volt egy könnyű utazás, de nem ám. Így megértéssel vagyunk az iránt, hogy mennyit küszködtetek, harcoltatok, míg a sűrűségen átkerültetek, amíg ide értetek. Hittetek ebben, hogy megteszitek! Hűséggel, az első sorban vittétek a zászlót. Volt bátorságotok hozzá és félelem nélkül, bátran lobogtattátok. Kimutattátok, hogy volt hozzá bátorságotok, kimutattátok a kiteljesedéseteket. Az Útmutatók voltatok, a mások útraterelői, és azok, akik továbbra is folytatják a saját ragyogó példáikon keresztül az utazásukat, és ha lehet még azt mondani, hogy sokkal de sokkal boldogabban, mint eddig, mert a dolgaitok a legcsodálatosabb módon fognak hamarosan megváltozni számotokra.

A legtöbb ember biztos tudatában volt annak, hogy ez (2012. December 21.) egy kulcsfontosságú összehangolódás volt, amelybe belekerültetek. Sokan saját magatokban érezhettétek, láthattátok meg, hogy miért is ez egy új kezdet, egy új ciklus kezdete. Így éppen ezért jelöltétek ki ezt a Napfordulót arra, hogy ez legyen a mérföldköve a sötétség végének, de egyben a beáradó fény kezdőpontja is, hogy ezzel a nappal indítsátok el az új korszakotokat. Ez a Sötétség Vége és a Fény Korszakának Kezdete, EZ AZ ARANY KRISZTUSI KORSZAK. Még nem tudjátok felfogni azt, hogy mindez mit jelent, de elég hamar meg fogjátok látni, hogy milyen csodálatos, biztosíthatlak erről bennetek.

Sokan már értesültetek arról, hogy ezt az időpontot a világvége teoretikusainak meggyőződése szerint a világ végének tartották. De ti már korábban, jó idővel ezelőtt megváltoztattátok ennek lehetőségét, és ez azt hozta magával, hogy nagyon sok ember elkezdett gondolkozni ezen, kérdéseket tettek fel ezzel kapcsolatban, de már egy magasabb nézőpontból, hogy valójában mást, többet gondolnak magukról és az emberiségről, mint amit beléjük sulykoltak. Így aztán az emberiség egy része elkezdett érdeklődni az ősi bölcsességek iránt, új ötletek, gondolatok iránt, egy újfajta spiritualitást keresve (amely valójában nem is annyira új). Sokan megkérdeztétek: - Hogyan fogjuk túlélni (dec.21-et), és ha túléljük, akkor minden, mindez, hogy fog majd kinézni? És most az emberek összességében azt kérdezik: - Itt vagyunk most, és akkor most mit tegyünk? És így még többen fogják feltenni azt a kérdés, amely fellobban bennük: - Rendben van, itt vagyunk, még mindig itt vagyunk, élünk, de mit fogunk tenni ezután? És ez az a pont, ahol mindegyikőtök hatalmas teremtése elkezdődik, mely során a gondolataitokkal és ötleteitekkel kell létrehozni új világotokat. A létrehozó gondolataitok során támogatásra fogtok lelni előrehaladásotokban, hogy úgy mondjam most:
A NYOMÁS, AZ ELLENERŐ MÁR KI VAN KAPCSOLVA!

De ami még ennél is fontosabb, hogy az új energia-beállításotok vonzata az lesz, hogy az emberiség tömeges gyógyulása meg fog történni. Sokan vagytok már jelen itt, a bolygó őrzőiként, akik már ráleltek spirituális utjaikra, és azon járnak. De sokan még nem próbálták meg, nem merték megtenni a kezdőlépéseket Atlantisz bukása után. Sokan közületek még az elmúlt béli életetek kifejeződései szerint élnek, azzal, amelyben korán véget ért, vagy kihunyt bennük a spiritualitás. Sokan még mély sebeket hordoznak közületek magukban az atlantiszi és más hasonló események miatt. Mindez hatalmas kihívás volt számotokra, amikor behoztátok a sérüléseiteket ebbe a létidőtökbe, mert korábban nagyon sokan az átélt fájdalmak miatt úgy döntöttetek, hogy megfogadtátok azt, megesküdtetek arra, hogy soha többé nem történhet meg mindez veletek újból. Már voltatok száműzöttek, kivetettek, megégettek bennetek, fel is akasztottak, vagy vízbe fojtottak bennetek, így egy megrögzött félelem szállta meg néhányotókat a nagy összehangolódás idejére. Úgy látszott, hogy az élet színpada nem az ínyetekre van újra berendezve, de mégis eljöttetek ide, hogy megpróbáljatok egy új spirituális életet, nemde?

De lássatok csodát, itt vagytok most is és még mindig éltek! (mondja nevetve Gábriel)

Itt vagytok az összehangolás után. Körülragyog bennetek a világosság és a világ nem ért véget és rendkívüli, egyedülálló eredménye az, hogy gyökeres és tömeges gyógyulást hoz a bolygóra. Ez egy alapvető eszköze lesz annak a hatalmas tömegtudatosság emelkedésnek, amelyben a félelem elkezdi elveszíteni a hatását bennetek és sokán fogják ezután átölelni saját isteni természetét. Nem tudjuk eléggé hangsúlyosan kifejezni azt a hatalmas különbséget, amin át fog menni, esni a bolygótok.

És ti már csodálatos példaként fogtok az utatokon vezettetni. A következő hullám nagyon sok mestert fog felébreszteni majd fel a saját útjára. Ahogy megkapják az útmutatást úgy lépnek majd ők is a személyes megvilágosodásukba és teljesen más munkát fognak végezni, mint azelőtt korábban. Nos, mit is tesz és mit is jelent ez számotokra?

Ez azt jelenti, hogy most élvezni fogjátok a munkátok gyümölcsét, és azt is, hogy várhatjátok továbbra is a beérkező változtató energiákat, amelyekből még több lesz és így még több támogatásban lehet részetek. És ez azt is jelenti, hogy hátradőlhettek már végre egy kicsit, és az újoncok majd fogják végezni a már nektek nehezetekre eső kemény munkát. És ez azt jelenti, hogy engedélyezhetitek magatoknak mindazt, ami meghatározza létezésetek értelmét, és végül meg fogják érteni létezésetek értelmét is. Ez azt jelenti, hogy nagyon gyorsan meg fognak nyilvánulni a reményeitek és az álmaitok.

Sokan azok, akik eddig ellenálltak, képesek lesznek majd meglátni azt, hogy hogyan hozzanak létre, hogyan teremtsenek maguknak. És akkor végre úgy döntenek majd, hogy magukhoz ölelik a teremtői önvalójukat és elindulnak egy magasabb rezgésű gondolatokkal teremtő viselkedésükbe, egy magasabb mesteriségükbe. És meglehet, hogy néhányan közületek még át kell majd esni egyfajta energetikai mélyponton, ha úgy tetszik, mielőtt még magukévá teszik a változásokat, de nagyon gyorsan rájönnek arra, hogy hogyan mennek a dolgok. És képesek lesztek meglátni, azt, hogy egy olyan bolygón élhessetek majd minden hasonló személlyel együtt, akik a fejlődést fogadják el. A fejlődés mindig olyan ütemben történik majd amilyen kívánatos lesz számotokra. Az embereknek néha másféle tapasztalatok szerint is szükséges fejlődniük, mielőtt rájönnének arra, hogy kik ők, arra hogy az Isteni tökéletesség által léteznek, de biztosak lehettek abban, hogy minden egyes ember a bolygón a fejlődése szerint halad előre.

Ez az amit Ti hoztatok létre. Ez az, amit Ti horgonyoztatok le. Azt javasoljuk, hogy szánjatok rá időt arra, hogy valóban élvezhessétek ezeket az energiákat a következő néhány napban, hogy valójában megnyílhassatok erre és érezhessétek ennek az összehangolásnak a csodáját. Sokan a testeteken belüli gyógyulásotokra fogtok lelni és olyan lesz ez számotokra, mint egy felfrissítő, forró vagy bizsergető érzés. Sokan meg fogjátok tapasztalni ezt a testekbe érkező gyógyulást, és azt jelenteni, hogy a sebeitek mostani gyógyulása a félelmeitekből és a múlt életeitek emlékeiből voltak. A gyógyulásotok során a testetekből ki lesznek huzagolva a fájdalmaitok az energetikátokból és a gyógyulásotok után soha többé nem fog szolgálni mindez bennetek. Egy csodálatos lehetőség előtt vagytok. Úgy fogjátok magatokba szívni ezeket az energiákat és megtapasztalni azokat a következő napokban, mint még eddig soha ezelőtt. És akkor várhatjátok azt, hogy a karácsonyi ünnepek alatt beáramló krisztusi energia lesz az, amely az alapvető változásokat fogja elhozni nektek ebben az új évben.

Így hát megértéssel vagyunk irántatok abban, hogy mindez így milyen csodálatosan és szépen hangzik, de mi történik majd ezután? Hát igen, a bolygótok tovább utazik és folytatja a változásait. És igen, az emberiség vele együtt folytatja a tanulását és fejlődni fogtok, de csak úgy ha a fókuszotokat rajta tartjátok a szent kapcsolataitokon.

A kapcsolataikon, sokkal nagyobb hangsúly lesz most. Kapcsolattok a Szeretet Gaiaval, a világegyetemmel, a természettel, az élővilággal, önmagatokkal és szeretteitekkel. Olyan megbecsülésben lesz részetek, ahogy a kapcsolataitokat lehorgonyozzátok magatokhoz. És ahogy elkezditek a szeretet hatalmát megbecsülni magatokban, a feltétel nélküli szeretetét, az lehetővé teszi majd, egy elfogadó, egymást támogató egységtudatosságon alapuló kapcsolatrendszer megjelenését is.

Amikor a szeretetre fókuszáltok, kedveseim, akkor nagyon nehéz lesz összehozni bárkinek is egy egymást szembe állító erőszakos cselekményt is. Amikor a szeretetben vagytok és élvezitek a feltétel nélküli szeretet bőségét, az a ti saját igazságotok, vagyis a születési jogotok, vagyis az, akik valójában vagytok, akkor egyre jobban és sokkal gyorsabban tudtok fejlődni mindenben. Már túlléptetek az emberiség egyik meghatározó pontján, és most a teremtés egy felfelé tartó spirálján élhetitek áldott életeteket. Ti teremtettétek meg, Ti tettétek lehetővé és ezért is vagyunk túláradó örömmel ezen a napon, mert mindent megtettek ahhoz, minden elértetek, hogy ebbe az új korszakotokba léphessetek.

Hallelujah!
Ez az amit mi adni kívánunk nektek!
Áldás szálljon rátok Kedveseink!

közreadja: www.foldicsillagok.hu

Forrás: Hallelujah ~ Channeled Message from Archangel Gabriel
Archangel Gabriel thru Shelley Young
www.trinityesoterics.com
Facebook: Trinity Esoterics
Twitter: @trinityesoteric
YouTube: http://www.youtube.com/user/trinityesoterics
http://lightworkers.org/channeling/174000/hallelujah-channeled-message-archangel-gabriel

Tisztelettel kérjük, a fénymunkás oldalak létrehozóinak kérése szerint, az eredeti forrás megjelölését!

Forrás: http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=412:hallelujah-gabriel-arkangyal-uezenete-shelley-young-altal&catid=48:2012&Itemid=77

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése