2013. április 23., kedd

Először ellenőrizd a rezgésedet - Teremtők 04.23.

 Tom Fodor fordítása
Először ellenőrizd a rezgésedet

Amikor egy bizonyos rezgéshez szoksz, akkor úgy érezheted nem veszed már észre amikor benne vagy.
Sokszor ez áll fenn. Bizonyos felállított módon működtök a legtöbb helyzetben. Például egy bizonyos frekvenciára nyíltok meg amikor dolgoztok, amikor tanultok, vagy amikor valami mást csináltok. Ez a rezgés már annyira ismerős számotokra, hogy a másik rezgésre való tudatos váltás igen nagy figyelmet igényel.

Kérdezzétek meg hát magatoktól:
- Hogyan érzem magam azzal kapcsolatban, hogy munkába kell mennem ma?
- Hogyan érzem magam miközben azt a feladatot végzem amelyet végeznem kell?
- Hogyan érzem magam, ha azt a munkát kell végeznem amelyet nem szeretnék, de pénzügyi előnyökhöz jutok?
Ezek fontos kérdések. Amikor tudatossá válsz arra, hogyan érzed magad ezen feladatok elvégzése közepette, akkor képes leszel magasabb frekvenciaállapotba helyezni magad.

Ez a cél itt. Az a cél, hogy magasabb rezgésbe mozduljatok, ehhez nem szükséges valami új helyre elmenni, melynek más a rezgése, hanem belül meg kell engednetek magatoknak a váltást, amelyet a külső világ majd tükrözni fog.
A te hasznodra válik, hogy az egész életedet egy nagy lehetőségnek látod arra, hogy abba a rezgés állapotba válts, amelyikbe szeretnél. Ehhez tudatosságra van szükség, és egy vágyra az iránt, hogy olyat érezz ami eltér attól mint amit most érzel.

Egy-egy pillanatot fel is kell hogy használj arra, hogy elérd a másik rezgést. Ez nehéz feladatnak tűnhet, de nagyon fontos megválasztanod azt a rezgést amelyben élni szeretnél, függetlenül attól, hogy mit csinálsz, kivel csinálod és meddig.
Figyeljetek oda a munkahelyeteken (a rezgésetekre -tom) és legyen a célotok az, hogy megtaláljátok a módját annak, hogy élvezzétek azt amit csináltok.
Teremtők - D.Scranton
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése