2013. április 10., szerda

Rendszerváltás - Kasler Árpád videó - A haza nem eladó

 

Kásler Árpád -- Üzenet

A HAZA NEM ELADÓ 

Kásler Árpád és szakemberek előadásai a témában

 

Nagyon izgalmas. Egyenes beszéd. Rendszerváltást akar a nép. De milyen legyen helyette?

Valami jobbat akarunk már mint eddig.  Nézzük meg, mit ajánl Kásler Árpád. Esetleg van még jobb ötleted?


A videóban számunkra lehet, hogy szokatlan, de valójában ősi, alapvető jogokról, gondolatokról  és a történelmi alkotmányról van szó.



Kásler Árpád
A devizahitelesek megmentése érdekében lépett színre, de  kiderült, hogy a probléma csak a csúcsa a jéghegynek, és a megoldás a nagy összefüggések átvizsgálásával található meg. Rájött, mint sokan mások, hogy társadalmi berendezkedésünk tarthatatlan, és  csak a  rendszerváltás az egyetlen kiút. Igen ám, de milyen legyen az az új rendszer? Szerencsére  olyan megoldást javasol nekünk, ami -bár először meghökkentett engem is, de jobban belegondolva nem is rossz, első lépésként. Majd ha később okosabbak leszünk, kitalálunk jobbat is. 

Kásler Árpád királyságot javasol, Alkotmányos Monarchiát. 
A Történelmi Alkotmány visszaállítását és király nélküli királyságot,- és ez a lényeg - mondván, hogy a legfőbb hatalom a Szeretet, Igazság, Fény és Mindenek Forrása, vagyis maga maga Isten.  Egyik megtestesítőjének, Szűz Máriának már egyébként is föl van ajánlva a magyar Szent Korona, tehát ő a királynő, az uralkodó. 
(Az alaposabb megértést segítik a szakemberek.)
DK 


Idézetek a szakemberek előadásaiból:

  "A 89. okt 23-i alkotmány nem fogalmaz meg célokat, csak eszközöket állít... Bármely nemzet alkotmányának egyetlen célja lehet, az adott nemzet középhosszú távú... éltetése boldogságban, gyarapodásban, békességben, szeretetben..... A Hatalom nem alkotmányozhat. A Hatalom köteles alávetni magát a Nemzet által létrehozott alkotmánynak." 
(Ludányi-Horváth Attila okl.közgazda, szakkonzul)
  
 "1954-nem megtalált mezopotámiai kőtábla feliratából: A Teremtő az Ember fejére tette a Szent Koronát, hogy ezen keresztül a Lélek Fénye  uralja és formálja az Anyagot. Mit mond? Azt, hogy az Isten határozza meg és a Lélek Fényén keresztül adja át nekünk azokat az iránymutatásokat, ami alapján az anyagot uralni és formálni kell...  Aki nem hisz Istenben, az vegye úgy, hogy ez a Természeti Törvényeknek a velejárója, arra szolgál, hogy az Ember szerves Egységként éljen a Földön  a Természettel... józan paraszti ésszel ez azt jelenti, hogy egymást ne kizsákmányolva éljünk, hanem egymás érdekeit tiszteletben tartva....Az együttélésünket kell, hogy valami szabályozza... Az Alkotó a kezünkbe adott egy iránymutatást, ez az Alkotmány.... Az emberek megpróbálták ezt  átalakítani a saját kényük kedvére, de ez mindig helyreállt." 

(Dr. Halász József alkotmányjogász)        

                                   

Kapcsolódó téma:   

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése