2013. április 14., vasárnap

Britain's Got Talent - Attraction Látványszínház előadása



Megjelenés ideje: 2013.04.14.
Egy magyar csapat taglózta le a Britain's Got Talent zsűrijét és közönségét!




A szív megtelik szeretettel, örömmel és büszkeséggel a táncosok fantáziadús előadása és osztatlan sikere láttán. Az Attraction Látványszínház társulata által előadott történetet a zsűriben és a nézőtéren is sokan megkönnyezték.

A Britain's Got Talent című tehetségkutató műsor zsűrije emígy méltatta az Attraction nevű magyar látványszínházat: A csapat ellentmondás nélkül, 4 igen szavazattal jutott tovább tegnap, 2013. április 14-én!

A Hip Hop Boyz egykori tagjának, Szűcs Zoltánnak és társulatának, Attraction nevű látványszínháza elsöprő sikert aratott Nagy-Britannia tehetségkutatójában, a Britain's Got Talent című műsorban.

Csodálatos, megható, elbűvölő, érzelemdús, fantasztikus - többek között ilyen jelzőkkel illette a zsűri az előadást. Amanda Holden-t azonnal megríkatta a megható történetet elmesélő árnyéktáncos produkció. A felvételen jól látszik, hogy a közönség soraiban többen sírnak, az előadás után pedig az ítészek és a közönség is felállva tapsolja meg a produkciót.

A látványszínház egy speciális, trükkökre épülő fekete színház műfajú táncszínházi produkció, azaz egyfajta árnyjáték, melynek során a táncosok a fizika törvényszerűségeit semmibe véve lebegnek a levegőben, testrészeik külön életre kelnek, s tárgyak mozognak tőlük függetlenül.

A Hip Hop Boyz egykori tagja és koreográfusa Real Action - A polgári nevén Szűcs Zoltán - tánciskolát alapított, amelyből 2004-ben nőtte ki magát a látványszínház. A csapat már a magyar Csillag Születik-ben, illetve annak német változatában is próbálkozott, eddig azonban nem értek el olyan komoly sikert, mint most a szigetországban.

Kiegészítés - Az előadás zenéje magyar felirattal:
Emeli Sande - Read all about it
http://www.youtube.com/watch?v=DmBBQe...

Zero-G videók: http://www.youtube.com/zerog2010





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése