2013. április 8., hétfő

Bármi is jön, nincs mitől félni - Aisha 04.08.

Tom Fodor fordítása
Aisha TK 297 - április 8

Az idő nagyon gyorsan telik kedveseim, viszont van, akinek még így is lassúnak tűnik. Annyira várják a változást m ár az életükben, így a türelmük időnként igen elfogy. Ismerünk benneteket kedveseim, ismét ki vagytok téve a fény gyógyító erejének, de mivel így fény vetül mindenre, a figyelmetek is követni fogja ezt. Ezzel a fénnyel így figyelem összpontosulás is következik, ennek pedig egyik következménye az az érzés, hogy nem vagytok elég jók. Meglátjátok mindazt, amit a fénybe emeltetek, így ezt is.(ezt az érzést-Tom)

Más szavakkal, nem tudjátok meglátni önön nagyságotokat, hiszen a figyelmetek majd arra összpontosul, amit ez a határtalan energia áradat a felszínre hoz. Úgy látjátok majd magatokat, mint aki félelemmel, haraggal és egyéb hasonló dologgal van megfertőzve, mindezt pedig hátráltató tényezőnek tartjátok. Erről szól mindez? Egy olyan folyamat, ami egyre boldogtalanabba tesz benneteket? Amint a nap is felkel minden reggel, a ti önbizalmatok is emelkedni fog. Mindez, amit most csináltok, azért van, hogy megtisztítsátok magatokat a hulladéktól. Ne feledjétek, ez a hulladék több élettartalom alatt halmozódott fel. Így közületek még a legkönnyebbnek is időnként soknak tűnik. Ezért jött el a fény az életetekben, ezért vállaltátok el azt, hogy a fény beléphessen a magvatokba. Csakis ti dönthetitek el, hogy beengedjétek-e a fényt a legsötétebb sarkokba, amikor rábólintotok ez lesz az eredménye.

A fény megállíthatatlan, addig nem áll, meg amíg be nem ragyogja az összes régi hulladékot, amíg a felszínre nem hozza. A felszínen pedig könnyen megláthatjátok mekkora mennyiségű hulladék is halmozódott fel. Mégis azt mondjuk, ne féljetek, inkább ünnepeljétek ezt. Azért láthatjátok, mert a felszínre jött, többet soha nem kell majd szembenéznetek vele. Ez a végső megtisztítás, így lehet, drámaibbnak látszik, mint ami. Nem kell elszámolni vele, nem egyfajta könyvelés ez, amelyben egyensúly kell, hogy legyen. Ez csupán egy egyszerű elengedés, elengedni mindazt, amit a fény a felszínre hozott. Ez a folyamat egyszerűbb, mint ahogy az elmétek gondolná. Az elme még mindig úgy működik, mint ahogy az elme működik, ez a régi energiák felhalmozódása pedig néha megpörgetheti (az elmét). Ne engedjétek, hogy ez becsapjon benneteket, hiszen olyan jól helytálltok. Ne essetek abba a késztetésbe, hogy a szomszédhoz hasonlítgassátok magatokat, hiszen ez mindig egyedi folyamat, mindenki a saját egyedi útját járja, ne próbáljátok meg lemásolni a testvéreiteket.

Csak egyszerűen haladjatok előre, lehet, hogy ez elengedést jelent vagy lehet, hogy egy egyszerűbb és feszültség mentesebb szakaszba vagytok az úton. Rajtatok áll, hogy úgy cselekedjetek, hogy az könnyedén és fényesen tartson benneteket, de a saját templomotokban kell haladnotok. Azt viszont ne feledjétek, hogy a fény nem áll meg, senkiért nem áll meg. Könnyebbé teheted, ha átadod magad a folyamatnak, ha lemondasz a teljes irányításról. Hiszen ha megpróbálsz mindent kézben tartani, akkor úgy fogod érezni, hogy ez az egész folyamat összeroppant. Egyszerűbb hagyni, hogy vigyen az ár.

Ismét azt mondjuk, lélegezzetek, menjetek az árral. Csak így tudtok könnyedebben vitorlázni a régi hordaléka közt. A felszínre fognak bukkanni így vagy úgy, minél előbb elfogadod ezt, annál gyorsabb lesz ez a folyamat. Engedd hát el, had jöjjön, bármi is jön, nincs mitől félni. Minden belőled bukkan fel, és pont azért, hogy feljebb emeljen annál a régi énednél, ami voltál, de már nem vagy. Már most beléptetek a holnap csarnokába, de mivel többrétegű lény vagy, még nem vagy teljesen egybeolvadva, így egy kis segítségre van még szükséged, hogy mindent egybeolvassz, és semmi ne maradjon a régiből. Többé már nem viselhetsz extra súlyt, hiszen valóban megvilágosodott szeretnél lenni, tekints erre a folyamatra úgy, hogy ez könnyebbé tesz, leveszi a terhet, függetlenül attól, hogy milyen nehéz is a folyamat időnként.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése