2013. április 7., vasárnap

Anonymous - Izrael, Magyarország

Anonymous támadás Izrael ellen!

Biztosan hallottatok róla, hogy a mai nap folyamán az Anonymous hacker csoport, virtuális támadást indított Izrael ellen, és szinte megbénítják az internetjüket! 
http://hvg.hu/tudomany/20121116_izrael_gaza_anonymous 
  Ellenállnak az izraeli kormányzati honlapok a hackerek folyamatos támadásainak az Anonymus csoport vasárnapra meghirdetett kibercsatájában - írta az izraeli média. http://hvg.hu/vilag/20130407_Izrael_visszaverte_a_kibertamadast 
 
Ami viszont a lényeg ebben, hogy Ugyan ennek a "csoportnak" tavaly volt egy üzenete Magyarország számára is! Érdemes elolvasni.

Az Üzenet:

Üdvözlet magyar polgárok! Anonymous vagyunk, sokan vagyunk, légiót alkotunk!

Magyarország népe! Hozzátok van üzenetünk!

Kormányotok tragikus módon átvert benneteket! Most kell megvédenetek az országotokat, a jövőtöket és a gyermekeitek jövőjét. Az országot ti -polgárok- birtokoljátok, nem pedig politikusok, bankárok vagy nagyvállalatok. Vissza kell vennetek a hatalmat! Nem az embereknek van félnivalójuk a kormánytól, hanem a kormánynak kell félnie az emberektől! A politikusokat nem érdekli a ti jólétetek! Magyarország népe nektek szembe kell szállnotok a hatalommal és meg kell védenetek magatokat egy olyan kormánytól, amelyik brutális módon megtámadta az alapvető jogaitokat, a szólásszabadságot, az igazságszolgáltatást, a munkások jogait, a gyülekezési szabadságot, a méltóságotokat.

A hosszú történelmetek megmutatja, hogy túl sokáig voltatok ártatlan áldozatai a hatalom, a kapzsiság és a korrupció titkos politikai színházának. Eljött az idő, hogy azt mondjátok: ebből elég! Eljött az idő, hogy felálljatok és küzdjetek! A diktátorok korának végleg vége a világban, és most nektek is világos üzenetet kell küldenetek a kormányotok felé: nem lehetséges diktatúra és elnyomás sem Európában, sem a világon, soha többé!

2012 a történelmetek egy döntő fontosságú éve lesz, ahogyan az egész emberi civilizáció számára. ( 1 évet csúsztunk de azért ez nem olyan sok még. Joci ) Nagyon tettre késznek kell lennetek: megtenni mindent a saját életetek és a saját jövőtök érdekében. Ne várjátok, hogy valaki majd megteszi helyettetek azt, amit nektek kell. Senki nem menthet meg titeket, csak saját magatok. Ti vagytok a 99%. Erősek vagytok. Kizárólag az emberek közötti összefogás képes jelentős változást elérni!

Egész idáig egy illúzió rabjai voltatok, itt az ideje felébredni! Senki sem fog forradalmat kezdeni helyettetek vagy nélkületek. Ne bízzatok az IMF-ben vagy az Európai Unióban, hogy elfelejtik a saját érdekeiket és segítenek. Ti részesei vagytok a szabadságért folyó globális mozgalomnak. Ugyanazt a harcot vívjátok számtalan testvéreitekkel közösen világszerte. Ez a harc a saját korrupt és kapzsi politikai elitetek ellen folyik, ugyanakkor a Wall Street, a Goldman Sachs gengszter bankárjai és az ő bábjaik ellen is, akik az EU csúcsán, a ti országotok és bankjaitok csúcsán üldögélnek.

Az IMF, az Európai Unió és a pénzügyi elit leggazdagabb 1%-ának mesteri terve van, amely nem az átlagos magyar emberek érdekét szolgálja, hanem a bankárokét, a befektetőkét, a multinacionális vállalatokét. Ők hitelt fognak nyújtani nektek, ahogy már korábban is tették, ki fogják segíteni az országot a bajból, de ez azt jelenti, hogy nektek ezt a segítséget borsosan vissza kell fizetnetek: privatizálni kell majd az iskoláitokat, a kórházaitokat, a börtöneiteket, a médiátokat, ők majd tovább emelik az adókat és megszorító intézkedéseket vezetnek be nálatok. A nap végén még súlyosabban eladósodtok és végleg fel kell adnotok a szuverenitásotokat, így az országotok kiszolgáltatott része lesz az Új Világ Rendnek (New World Order), a totális kontroll Világkormányának (One World Government).

Függetlenül a politikai spektrumban elfoglalt pozícióktól, a ti választott vezetőitek, a Parlament és a poltikai pártok tagjai (mindkét oldalon) szisztematikusan átvertek és félrevezettek titeket, folyamatosan hazudtak nektek! Ez azért volt, mert ti vakon megbíztatok bennük és minden bizalmatokat beléjük helyeztétek. De ők kihasználták és átverték a legtöbbeteket. Ők úgy viselkedtek mint a szervezett bűnözők, mint egy maffia és kiárusították a jövőtöket. A kormányaitok csúnyán átvertek titeket, több mint két évtizeden keresztül. Rabszolgasorba hajtottak titeket és ti tétlenül néztétek, ahogy ezek a pszichopaták kiraboltak titeket, Az ő egyetlen tevékenységük az volt, hogy felépítsék a szimbolikus, gazdasági és politikai hatalmukat. A nemzetközi bankárok a magyar bankárokkal közösen viszont felhasználták a politikai elitet arra, hogy eladósítsák a lakosságot és félelemben tartsák a többségi társadalmat, annak érdekében, hogy az 1% egy új birodalmat építsen ki az 1% számára. Ez a rendszer nem ismer empátiát: kilakoltatja az embereket a saját otthonaikból, bebörtönzi a hajléktalanokat, a rendőrségük brutálisan letartóztatja a tiltakozókat, manipulálják a médiát, megpróbálják kontrollálni az internetet, és hozzátok sem lesznek kegyelmesek.

Egy dolog mostanra tisztává vált: a kormányotok nem képviseli az érdekeiteket többé. Ők egy mocskos diktatúrát építenek ki és csődbe vitték az egész országot. A ti kormányotok pusztán a szavak szintjén visel hadat a nemzetközi pénzügyi elit ellen, de készen áll arra, hogy titkos megállapodást kössön az IMF-fel és az Európai Unióval. Ezek bármit megtesznek, ami ahhoz szükséges, hogy hatalomban maradhassanak. Nektek viszont nem maradt más választásotok, mint csatlakozni egy szebb világot teremtő globális forradalomhoz, együtt a világ hasonló helyzetbe került polgárával.

Legelőször le kell állítanotok a jelenlegi kormányotok átkozott rendszerét. Egyesülnötök kell és szervezettnek kell lennetek. Kapcsoljátok ki a TV-t, menjetek ki az utcákra és foglaljátok el a köztereket, beszéljetek a szomszédokkal, a barátokkal, a munkatársakkal, a rokonokkal! Sokkal több a közös bennetek, mint ami elválaszt titeket egymástól. Ti vagytok a csendes többség és hatalmas erőtök van. Szervezzetek állampolgári gyűléseket, szervezzetek sztrájkokat, működjetek együtt a civil társadalom szerveivel és a szakszervezetekkel, tiltakozzatok és demonstráljatok a hatalom sötét rendszere ellen. Az egyetlen veszélye ennek a küzdelemnek, hogy létezik egy nagyon erős és vészterhes rasszista gyúlöletcsoport az országotokban, ezért következetesnek kell lennetek abban, hogy nem fogadjátok el a rasszizmust és a gyűlöletkeltést. Mondjatok NEMet a faji diszkriminációra, a náci ideológiákra, a gyűlületre, az agresszióra és az erőszakra!

Ne féljetek a változástól, az új, ismeretlen utak választásától, hiszen semmi vesztenivalótok nincs, csak a szegénységet, az adósságokat, a rabszolgaságotokat veszíthetitek el. Az emberek a bolygó minden szegletében felébrednek. A világ a szemünk előtt változik, és egyedül rajtunk múlik, hogy milyen világot építünk fel.

Mi Anonymous vagyunk. Senki sem tud minket megállítani, kizárólag csatlakozni. Mi láthatatlanok vagyunk. Nincsenek vezetőink, nincsenek rendszabályaink, nincsenek bombáink. Mi egy eszme vagyunk, és az eszmék golyóállóak.

Anonymous vagyunk és a globális közösségünk támogatni fogja a ti harcotokat minden lehetséges módon. A zsarnokság a mi ellenségünk és mi mindig harcolni fogunk az elnyomás, a könyörtelenség és a gyűlölet ellen. A forradalom kéznél van. Ti vagytok a forradalom! Csatlakozzatok hozzánk ebben a győzedelmes felkelésben! Együtt győzni fogunk!

Anonymous vagyunk, légiót alkotunk, nem bocsátunk, nem felejtünk:
számíts ránk!
Forrás:   Együtt Egy Jobb Jövőért


 

2 megjegyzés:

  1. Jó érzés itt is viszont látni a cikkemet :) Joci :)

    VálaszTörlés
  2. Jó érzés itt is viszont látni a cikkemet:) Köszi a kiegészítést is :) Joci :)

    VálaszTörlés