2013. március 17., vasárnap

Mit várhatunk a 2013-as évtől?


 Most van itt az idő, hogy mindenki ráébredjen arra, hogy létezése több a látható, hétköznapi valóságnál.

 

Mit várhatunk a 2013-as évtől?

Véleményem szerint nem létezik olyan ember a bolygón, aki még ne vette volna észre, hogy hatalmas külső és belső átalakulások zajlanak le bennünk. Ébredésünk és átalakulásunk jutalma egy sokkal jobb életminőség lesz.

A 2012-es év energetikailag rendkívül leterhelő volt mindannyiunk számára. Sokszor éreztük azt, hogy mindent megteszünk ugyan a fejlődésünk érdekében, de mintha mázsás súlyokkal lennénk leláncolva, nem halad életünk előre. A tavalyi év rendeltetése sokkal inkább a régi minták elengedése és a tisztulás volt. Rengeteg karmikus mintától, tehertől szabadult meg a lélek. Ez szükségszerű, ugyanis enélkül lehetetlen a felemelkedés. Sokan tapasztalhatták, hogy olyan leckéket mért rájuk az élet, amiből szinte azonnal, vagy rövid időn belül megtanulták, elsajátították azt a leckét, melyet előzőleg évtizedeken keresztül nem sikerült (gondolok itt türelemre, elfogadásra, alázatra stb.). 

Megfigyelhettétek, hogy a leckéket először főként a párkapcsolatokon keresztül érezhettük. Rendkívül sok kapcsolat bomlott fel az elmúlt időszakban, és ez nagymértékben felgyorsította a tanulást. Látszólag lehetetlen helyzetek elé állított az élet bennünket, melyből megtanulhattuk, hogy mennyire erősek vagyunk, s bármit meg tudunk oldani. Éreztük, hogy feszegetik a határainkat. Minden helyzet a mi javunkat szolgálta. Minden esemény segített abban, hogy önmagunkra találjunk. A lelkek elkezdtek felébredni, elkezdték megérteni létezésük értelmét. Több esetben a valódi párokat, az ikerlángokat is szétválasztásra kényszerítette az élet, mert egyedül gyorsabban megjárhatják a tudatosodás és felébredés útját. 

Egy óriási erejű gyógyító folyamat kezdődött a lelkekben, melynek célja, hogy egyre közelebb kerüljünk saját, magasabb rendű sorsunkhoz, életünk beteljesítéséhez. De ahhoz, hogy ezt elérjük, meg kell tisztítani magunkat minden olyan fizikai és érzelmi tehertől, amely visszahúz bennünket a 3. dimenzió alacsony rezgésű szféráiba.

Elsőként vizsgáld meg a tested, fizikai léted állapotát. Mennyire érzed tisztának, egészségesnek, késznek az 5. dimenzió rezgéseinek befogadására? Megszabadultál-e mindentől, ami szennyezi vagy leterheli fizikai tested (alkohol, nikotin, koffein, drogok, adalékanyagok, finomított szénhidrátok, húsimádat). Ezek az anyagok mind módosítják a tudatunkat és alacsony rezgésen tartanak bennünket. Rendkívül fontos most a test tisztítása, méregtelenítése.

Másodjára vizsgáld át érzelemtestedet. Nézd meg, melyek azok az érzelmi sebek, veszteségek, fájdalmak, indulatok, harag, harcok, csalódottság, konfliktusok nyomai, amivel kapcsolatban még békétlenséget érzel... s így nem tenné lehetővé a felemelkedést, s megakadályozná azt, hogy az 5. dimenzió létsíkján meg tudj maradni. Ha mélyen magadba nézel, akkor megérzed, hogy igazán eljött az idő a megbocsátásra... minden csalódás, minden szomorúság, minden harc elengedésére. Ha felemelkedésre vágysz, az érzéseidet fényessé kell tenned.

Majd saját gyógyításod egy következő szintre léphet, és el kell engedned azokat a gondolataidat, melyek életellenesek, és sorsrontóak, melyekkel a 3. dimenzióban horgonyoztad le magad. El kell engedned a rossz gondolatokat, a félelmeket, a korlátozó hiedelmeket. El kell hinned végre, hogy mindent Te alakítasz magad körül, Te formálod a világod.

Végül meg kell vizsgálni azt, hogy vajon minden karmikus leckét megtanultál-e, melyet erre az inkarnációdra beterveztél. Hogy beteljesítetted-e már az erre az életre hozott vállalásaid. Ha a tavalyi évben ezt kinyilatkoztattad és szeretted volna a ciklust lezárni, akkor bizonyára rendkívül gyors és váratlan leckéket kaptál 2012-ben, mely ezt lehetővé tette.

A párkapcsolati "leckék" sok esetben hatékonyak voltak, hiszen az embereket arra kényszerítette, hogy elinduljanak az önmegismerés útján, keressék a történések okait, ezzel is felgyorsítva a tudatosodást.
Amennyiben ezen események kevésnek bizonyultak ahhoz, hogy befelé forduljanak az emberek, elindultak az anyagi megszorítások. Akárhonnan is nézzük, ez a legjobb módja néhány embernél az ego sarokba szorításának. Az új világot már nem az ego és a tudat kell, hogy irányítsa, hanem a szív és a lélek. Most van itt az ideje annak, hogy letegyük az egot, és alázatot tanuljunk. Itt az idő, hogy letegyünk minden hazugságot, minden álarcot, hiszen az ember az 5. dimenzióban csak a tiszta szeretet légkörében életképes. Nehéz az igaz, őszinte élet, mert nem erre tanítottak, neveltek bennünket. De másképp nincs esélyünk. Az új energia nem tűri a tisztátalanságot. De elsőként önmagunkhoz kell megtanulnunk őszintének lenni. Az az ember, aki ezt nem képes most megtanulni, annál egyre több fzikai betegség fog a felszínre jönni.

Ne felejtsük! Az új energiában minden sokkal gyorsabban megtörténhet. Órák, napok alatt létrejöhet az, ami eddig hónapokba, évekbe telt. A megfelelő gondolkodással bármilyen betegségből meggyógyíthatod önmagad... bármilyen helyzetből könnyedén kiléphetsz teremtve magadnak egy sokkal szebbet és jobbat. Az, hogy letettük a múlt terheit, nem azt jelenti, hogy a karma, mint rendszer megszűnt létezni. Ez azt jelenti, hogy a régi minták lenyomatai nem húznak már vissza bennünket, s attól függetlenül, hogy milyen sorsot választottunk erre a megtestesülésre, szabadon átírhatjuk, alakíthatjuk életünket. A karma új rendszerében azonnal megjelenik életünkben az, ami gondolatainkban megjelenik. Meg kell tanulnunk megfelelően gondolkodni.

Most van itt az idő, hogy mindenki ráébredjen arra, hogy létezése több a látható, hétköznapi valóságnál.
Egy pillanatra nézz magadba, nézz a lelkedbe, és érezz rá arra, hogy nem azért választottad-e a mostani időt a megtestesülésre, hogy a szellemi ébredés hírnöke legyél... Hogy példamutatásoddal segítsd az emberek tudatosságát felemelni. Lehet, hogy már régóta érzel egy belső sürgetést... Érzed, hogy valamit meg kell találnod, melyről nem tudod, mi az. Drága barátom, most jött el az időd! A lelked december 21-én a felemelkedést választotta, és most július 25-ig van időd arra, hogy bizonyíts. Hogy felvállald önmagad, letedd az egód által gyártott terheket, és megteremtsd azt az életet, melyről mindig is álmodtál. Ha minden ember képes lenne felvállalni a sorsát és együtt rezegni a bolygóval, akkor pillanatok alatt képesek lennénk megteremteni ezt a világot, melyben mindent a szeretet működtet. De ha Te felvállalod fényküldötti léted, ha most 2013-ban az őszinteség, a tisztaság, a feltétel nélküli szeretet útjára lépsz, akkor több millió ember szemét nyithatod fel, az elsők között lehetsz az ébredésben, hírnök lehetsz az ébresztésben. Innentől a szeretet fogja meghatározni és áthatni minden napodat. Vállald fel végre önmagad, és világítsd be álmaiddal önmagad előtt az utat! Ha ezt megteszed, egy rendkívül csodás éved lesz, és tapasztalni fogod, hogy az isteni áldás felemel! Kellemes ébredést kívánok!

Forrás:  http://elozoeletek.blogspot.hu/2013/01/mit-varhatunk-2013-as-evtol.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése