2013. március 15., péntek

Lelked kertje - Gábriel Arkangyal 03.12.

 
 
Gábriel Arkangyal üzenete a Napéjegyenlőség beköszöntére

Shanta Gabriel közvetítésében, 2013. március 12.
www.TheGabrielMessages.com

Itt az ideje, hogy elültesd a magokat lelked kertjében
 
Kedveseim, amint elkezditek a vetést lelketek kertjében, az Angyalok kegyelmi, segítő energiája fog benneteket támogatni ebben a munkában a mindennapi életetekben. Ez a fókuszált cselekvés fog számunkra bizonyságot adni arról, hogy társ-teremtőként szándékoztok részt venni abban a munkában, melynek bőséges gyümölcsét majd ti fogjátok learatni a jövőben. 
Az „északi-féltekén” március 20.-án köszönt be a tavaszi napéjegyenlőség, ezzel együtt az újjászületés és a megújulás időszaka. Azok, akik ebben az időben a „déli-féltekén” élnek és ott ültetgetnek a „belső kertjükbe”, ők ezt a téli időszakban teszik és munkájuk gyümölcsét majd az annak megfelelő időben fogják learatni. A napéjegyenlőség a legmegfelelőbb időpont arra, hogy erőteljes szándékkal vessétek el a magokat a személyes kertetekben a lényeteken belül. 
Ez az időzített cselekedet /vetés/ hatalmas jutalmat hoz majd számotokra, amint learatjátok a lelketek által létrehozott bőséges termést, mely megemeli gondolataitok rezgését és egy teljesen új életet aktivizál bennetek és körülöttetek.

De mit is jelent az, hogy ültessétek be lelketek kertjét? Ez tulajdonképpen egy nagyon is egyszerű dolog. Mik azok a minőségek, melyeket szeretnétek, hogy manifesztálódjanak az életetekben? Milyen céljaitok és álmaitok vannak, melyekkel egy örömteli jövőt szeretnétek teremteni? Milyen szükségeitek várnak kielégítésre, hogy azt mondhassátok, hogy „boldog vagyok” ? Nos ezek azok a magok, melyeket el kell hogy vessetek a lényetek kertjében.

Amikor elvetitek a növekedés és a megújulás magjait, ez olyan, mint egy jó kis szórakozás, egy kreatív és pozitív útja annak, hogy előre vetítsetek egy örömteli és bőségben gazdag életet. Tehát a legnagyobb figyelmet azokra a dolgokra fordítsátok, amelyeket a legjobban szeretnétek, hogy gyarapodjanak a belső kertetekben. Talán olyan termékeny magokat szeretnétek elvetni, melyek a „bőséges boldogulást” hozzák el számotokra? Vagy olyanokat, melyek a harmóniát hozzák el számotokra minden emberi kapcsolatotokban? És mi lenne, ha olyan magokat ültetnétek szívetek legmélyére, melyek az egészséget és a jól-létet hozzákel és szívetek szeretetétől és vibrációjától indulnának növekedésnek? Az örömteli potenciálok termőföldje bennetek van és csak a figyelmetekre, a fókuszotokra vár.

Talán nincs időd arra, hogy elkezdd beültetni a lelked kertjét?

Ezek a nagynak tűnő elképzelések nagyon kis időt vesznek ám igénybe a ti elfoglalt, kötelezettségekkel és határidőkkel teli életetekből. Viszont ez a kis befektetett idő arra, hogy beültessétek és ápoljátok a belső kerteteket bőséggel fog megtérülni életetek minden egyes területén. 
Igaz az a mondás, hogy ha valaki egy lépést tesz az Isteni felé, akkor a Magasabb Hatalmak 10 lépést fognak feléd megtenni. Emlékezzetek arra, hogy a Teremtés egy része vagytok, a hálának egy új érzése jelenik meg majd a szívetekben, mely által teljes mértékben érzékelni fogjátok a Forrással való kapcsolatot. A hála érzése magában hordozza az Isteni Fény szikráját, mely felemeli lelketeket és az új dolgok növekedésének a katalizátora lesz az életetekben. Amint látjátok a természet virágba borulását magatok körül, az emlékeztessen benneteket arra, hogy ugyanilyen virágzás és növekedés fog elindulni önvalótokon belül is. Engedjétek hát szárnyalni a képzeleteteket, hogy bevonzzátok mindazokat a csodálatos minőségeket az életetekbe, melyben élni szeretnétek. Semmi sem lehet túl nagy ahhoz, hogy megálmodjátok, ha ezzel egy boldogabb életet manifesztáltok. Amint ezzel a módszerrel játszadoztok, a végtelen potenciálok mezejének a társteremtőivé váltok kívül és belül egyaránt. Amikor egy nagy dolgot megálmodtok és átérzitek az azzal kapcsolatos örömet, akkor a rezgésetek megemelkedik és energiamezőtök kiterjed. Ez fogja kinyitni számotokra azokat az ajtókat, melyekről azt képzeltétek, hogy nem fognak soha kinyílni. A nyitott elmétek lesz az, mely megnyitja az ajtókat. Az az elme, mely már nem terhelt kételyekkel, önmagatok feletti ítélkezésekkel és ez által képes új növekedést és fejlődést hozni az életetekbe. Lelketek kertjének magokkal való beültetése hatalmas támogatásra talál majd mind a látható, mind a láthatatlan világ által és ez még nagyobb ösztönzést fog adni nektek arra, hogy hogyan éljétek az életeteket. Ha megengeditek magatoknak, hogy részesei legyetek ennek a folyamatnak, mint társ-teremtők, akkor minden, amit csak elképzeltek magatoknak Áldással és Nyugalommal fog megjelenni az életetekben. 

Hogyan kell beültetni a lelketek kertjét?

Mint minden új projekt, ez is igényel némi elgondolást és tervezést. Amikor elkezded a munkát, ötleteid az ültetéssel kapcsolatosan legyenek kreatívak és egyben szórakoztatóak. Az elképzelés lehet akár olyan, mint amit egy színes magazin képeiből raktak össze vagy akár festményekből. A kertetek formája valami olyan alakzat legyen, amely ösztönöz benneteket valamilyen formában, mint pl. egy spirál forma. Úgy is dönthettek, hogy csak egy listát írtok azokról a tudatossági minőségekről, melyeket meg szeretnétek tapasztalni az életetekben. Az írás, mint cselekvés is segíteni fogja kerted energiájának megnyilvánulását. A Teremtés Angyalai ugyancsak a rendelkezésetekre állnak a projektetek megvalósításában, ösztönöznek benneteket, szóval ez egy jó kis szórakozás is lehet számotokra.
 Amikor a legbelsőbb önvalótok ennyi támogatást kap, akkor az új életetek egyszerűen beáramlik az elmétekbe, a szívetekbe és érzitek, hogy felemelkedtek. Ez a megnövekedett energiaáramlás örömöt hoz az életedbe, boldogabbnak érzed magad és ez által sokkal kreatívabb leszel, belekerülsz a jól-lét állapotába. Ez a kezdete egy felfelé mozgó spirálnak, amely áldást hoz a benned lévő kertre a megnyilvánult új energia által. Életed elkezd megváltozni, meglepő fordulatokkal. 

Ha még előjönnének a régi gondolatminták vagy esetleg a régi módon cselekednétek, úgy érzitek, hogy beleragadtatok a problémás régi energiákba, akkor tekintsetek ezekre úgy, mint komposztra, melyet felhasználtok az új kertetekben. Kérjétek meg segítő Angyalaitokat, hogy távolítsák el ezeket a gyomokat és alakítsák át a régi viselkedési formátokat az Isteni Fény által. Ez is segíteni fog abban, hogy lelketek kertjét szeretet energiával gondozzátok. Ez olyan, mint ha minden nap egy kis vizet öntenétek a régi minták komposztjára, mely így még termékenyebbé teszi majd kerteteket. És hamarosan érzékelni fogjátok a létezés egy teljesen más módon való megnyilvánulását. Élvezzétek hát ezt a vibráló növekedést és emlékezzetek arra, hogy ha másképpen reagáltok a régi szituációkra, akkor teljesen új, pozitív eredményekkel lesz tele életetek minden egyes területe. Ha minden nap ráfókuszáltok egy rövid ideig arra, hogy mit is szeretnétek manifesztálni az életetekben, akkor ezzel egy új struktúrát hoztok létre és belső kertetek növekedésnek indul. 
 
Fürdőzés az Isteni Fényben
A Lelketek Kertje bámulatos potenciálokkal rendelkezik, melyek segítenek behozni az életetekbe mindazt, amit tapasztalni szeretnétek. Ha megnyitjátok magatokat az új gondolatoknak és viselkedési mintáknak, olyan támogató erőket fogtok tapasztalni, melyről fogalmatok sem volt, hogy léteznek. A gyönyörű kert, mely a belsőtökben növekszik, olyan lesz, mint egy Jelzőfény. Sok-sok ember imádni fogja, hogy megtapasztalhatja belső kertetek tartalmát, ezzel titeket is támogatni fognak és belső kertetek pedig még jobban virágzásnak indul.
Ez az új növekedés és a bennetek lévő termékeny tér áldásként fog hatni a körülöttetek lévő világra és ez az áldás viszonzásul visszatér hozzátok. Amint kertetek gyümölcsei beérnek, éreztetni fogják jótékony hatásukat életetek minden területén. 
A Mennyek népes Társasága csak arra vár, hogy elültessétek végre új életetek magjait. Hogy fürdőzzetek az Isteni Fényben. Lélegezzétek be a Fényt jó mélyen és hagyjátok, hogy táplálja a bennetek zajló növekedést. Jusson eszetekbe, hogy az Angyalok mindig örömmel segítenek nektek a régi minták eltávolításában, melyek már nem szolgálnak benneteket s így kertetek egyre termőbbé válik az új életetek által. Soha nem vagytok egyedül. Áldottak vagytok és vezetve vagytok attól a pillanattól kezdve, amint megnyitjátok magatokat az új létezésnek. A kétségbeesett cselekvéseiteket fejezzétek be, hogy az Isteni által sugallt cselekedetek gyökerezhessenek meg életetek kertjében. Lényetek kiteljesülése életfeladatotok beteljesítéséhez visz közelebb benneteket és a következő lépések már sokkal nyilvánvalóbbá válnak számotokra.

Egy virágzó kezdet van már körülöttetek és szívetek legmélyén is. Engedjétek meg magatoknak, hogy szeretve és táplálva legyetek ti is, amíg kertetek beültetésével foglalatoskodtok. Ez a folyamat gyönyörű egyensúlyt fog hozni számotokra életetek minden területén. 

Emlékezzetek rá, hogy ha szolgálatotokba állítjátok mindezeket a magas rezgésű spirituális minőségeket vagyis tudatosságotokat megnövelitek, akkor ezek élő energiamezővé válnak, olyan energiamezővé, melyek áldást hoznak életetek minden területére.

Mindannyian értékesek vagytok számunkra és érdemesek arra, hogy megkapjátok mindazt, amire vágytok. És tudjátok mindig a szívetek legmélyén, hogy minden rendben van a teremtés egészében.
És ez így van.

Fordította: Noe Ágnes
http://www.thegabrielmessages.com/ 
 

1 megjegyzés:

  1. Az angyalok Isten tiszta teremtmenyei, Akik Isten szolgalataban allnak., es valoban Isten felhasznalja huseges angyalait, hogy akar az emberek segitsegere is legyenek. De az angyalok a Mindenek Alkotoja, Isten parancsait hajtjak vegre, nem onalloan "sajat szakallukra" cselekednek. "Amikor Isten megteremtette a földet, minden angyal „lelkendezve kiáltott” (Jób 38:4–7).
    Az igazsag keresese kozben millio tevutra lehet tevedni. Legalabb a Bibliat olvasnak el az emberek. Ilyen hozzaallassal az UFO-kkal is lehetne kommunikalni ... ugye a rezegesek, s a "Mennyek Tarsaga", energiak, es tarsaik ... Istenem! Istennek vajon milyen nevet szant az, akinek gondolatait magyar nyelvre leforditottak ?? Aztan az ember sokfele vagyakozik es sok mindenre vagyakozik, es soksozr nem kapja meg, amire vagyakozik, es ez igy van jol. S ugy hiszem, ez nem azert van, mert valamelyik ember kevesbe ertekes a masiknal. A Biblia Tiszta Fenyeben Isten kinyilatkoztatasaiban az Igazsagot szerettem volna itt kozzetenni, meg akkor is, ha esetleg hozzaszolasom nem lesz kozzeteve. Az igazsag akkor is igazsag marad. Koszonom.

    VálaszTörlés