2013. február 15., péntek

Utolsó Felhívás holnap előtt! - Együtt egy jobb jövőért

Utolsó Felhívás holnap előtt!

Mint tudjátok a holnapi demonstráció BÉKÉS demonstráció lesz! Kérünk benneteket kerüljétek a hőzöngő viselkedést. Akit láttok, hogy nem bír magával azt próbáljátok megnyugtatni. Árpád megkér mindenkit, hogy ne hozzon senki, semmilyen megkülönböztető jelvényt, kitűzőt vagy szervezeti emblémás zászlót...stb.. Holnap civil emberként, egy nemzetként kell felsorakoznunk! Hiszen önmagunkat képviseljük.

A rendezvény alatt 500 darab fekete léggömböt is feleresztünk az ég felé így emlékezve az eladósodottság miatt a halálba menekülő embertársainkra! Holnap várunk mindenkit szeretettel és tisztelettel!

Hölgyeim és Uraim a változás elkezdődött.

HAJRÁ MAGYARORSZÁG!

 február 15.


 
 
Mi ma a helyzet Magyarországon?

Sokunkban már biztosan felmerült a kérdés, de elég csak szétnézni magunk körül. A bankok uzsorakamatokat követelnek az adósokon. A korrupt vezetők semmit sem tesznek hogy megoldják a (nem létező deviza)hitelezés problémáját, és kiszolgáltatták az embereket a pénzügyi nagyhatalmaknak...Márciustól újra kezdődnek a kilakoltatások, indulnak az OKJ-s Végrehajtó képzések.

Kifosztott és megosztott társadalom!

Megszűntek a munkahelyek... Eltűntek az egészségügyi és oktatási támogatások... Dönteni nem akaró vagy nem tudó KÚRIA!

A Pénzügyi nagyhatalmak kisajátították az országot!

Izlandon sem volt ez másképp. Ott az emberek merték a kezükbe venni a sorsukat, és EGYÜTT ki merték mondani, hogy EBBŐL ELÉG VOLT!

Fel kell ismernünk EGYÜTT, hogy ez nem csak a devizahitelesek problémája! Össze kell fognunk, mert CSAK EGYÜTT tudunk eredményeket elérni! Ha Izlandnak sikerült, nekünk is sikerülni fog!

2013. FEBRUÁR 16. - A FELÉBREDÉS NAPJA!

 Mondjuk ki együtt, hogy: EBBŐL ELÉG VOLT!

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése