2013. február 12., kedd

Többé nem manipulálhat senki benneteket - Aisha 02.12.


A régi rendszer ideje lejár, már jól láthatóak a zűrzavar jelei

 
Tom Fodor fordítása
Aisha TK 267 - feb 12

A régi rendszer ideje lejár, már jól láthatóak a zűrzavar jelei. Ezek közül van ami várható volt, van ami csak úgy hirtelen jelenik meg.
Semmi és senki sem mondható állandónak ezentúl, ennek a teljes hatását még csak most fogjátok meglátni. A legutóbbi média hírek még csak ennek az előszelei. Amint már régebben említettük, hirtelen kitörés jelenhet meg a világ több részén is, ennek ellenére ne essetek a félelem csapdájába. Ez csupán az elnyomók utolsó csatakiáltásai, függetlenül attól, hogy több millió elmét uralnak vagy csupán kis területet. Vannak történések amelyek a médiát uralják, ezek mint mindig, most is végítéletként vannak beállítva, ne értékeljétek túl őket. Ahogy már említettük sok minden zajlik a színfalak mögött, ami a felszínre szivárog az csupán kis része ennek. Amit most láttok az csupán az utolsó színrendezés, mielőtt a függöny lehullik a régi illúzióról.

Nem azért mondjuk el ezt, hogy megijedjetek, hanem azért, hogy tudjátok mindaz a kiáltás, mely a legváratlanabb helyekről tör elő, csupán azért jelenik meg, hogy elvonja a figyelmeteket a valódi jó hírekről.
Már most elkezdtétek elválasztani magatokat a harmadik sűrűségi világ játékától, minél több port kavar, annál jobban eltávolodtok a csetepatétól. Nincs már szükség arra, hogy részt vegyetek a régi csatákban, ti már a holnapba léptetek.

Had ordítsanak és kiáltsanak, had rázzák a kezüket, többet már nem érinthetnek benneteket, bármennyire is próbálják. Már könnyedén keresztülláttok a cselszövéseiken, már könnyedén meglátjátok a valóságot, láthatjátok milyen szánalmas műsort szolgáltatnak. Bármennyire erőteljesnek és félelmetesnek is mutatják magukat, nem többek a játszótéren játszó gyerekeknél, mérgesek mert többet nem nyúlhatnak a kedvenc játékukhoz. Már elveszítettek benneteket kedveseim, ti már többé nem vagytok senki játékszerei. Saját magatok urai vagytok, többé nem manipulálhat senki benneteket. Dőljetek hátra és nézzétek ahogy elpárolognak. Már jó régóta felélték a saját hatalmas fajuk gyökerét, felélték a kapzsiságukkal, most pedig ez a látszólag hatalmas lény meginog. Először csupán kicsit, később lendületre kap. Megláthatjátok a dühös hangyákat ahogy keresgélik a rejtekhelyüket. Nem fogják könnyen megtalálni, hiszen a sötétség meg lett világítva, így nagyon kevés választási lehetőségük maradt. Maradjatok a fényben, mely a szívetekig hatol, tudjátok nincs többé sötétség, mely az utatokban állhatna. Hiszen a szívetekből választottatok, és jól választottatok. Ezzel a döntéssel máris jár egy jutalom, mégpedig az, hogy a napban (fényben) állandó hely van számotokra.


Forrás: facebook

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése