2013. február 11., hétfő

Éhségmenet ma Magyarországon





 
Miért megy az éhségmenet?
Ezt olvassátok el, érdemes.
Sipos Mária írása:


A fiam is közhasznú munkás, sajnos. Persze, hónapok óta nincs munka, 22800-ból meg nem lehet megélni. Már, voltunk a Városházán tüzelőt kérni, de elutasítottak. Mit tud az ember tenni, ha nem akar megfagyni? Kimegy az erdőbe, és gyűjtögeti a faágakat, ami a földön hever, mert mint törvénytisztelő állampolgár a fákat nem vágja ki. Szegény gyerekem már épp hazafelé tartott, mikor megállt mellette egy terepjáró, és két fickó szállt ki belőle. Kérdőre vonták. A gyerek elmondta a dolgokat. Közölték vele, hogy a szemétszedés, /mert ami a földön hever, már annak minősül, a kutyának sem kell/ is tilos. A gyerek mondja, hogy akkor mit csináljon, fagyjon meg. Erre a válasz, ők adjanak tippeket.
Felvették az adatait, kibontatták vele a biciklin levő nyomorult zsáknyi szemetet. Közölték vele, hogy a biciklijét is elkobozhatnák, hogy nem teszik, tudja be a jóindulatuknak.
Na, ennyi! Most telt be a pohár, el innen ebből az országból. Írom ki a házat, csak sajnos nehéz lesz egy munkanélküli városban eladni. De bírni sem lehet, még egy évet már ki. S. ki tudja utána is mi lesz...?


Forrás:https://www.facebook.com/pages/Rokkantb%C3%B3l-f%C3%B6ld%C3%B6nfut%C3%B3v%C3%A1/286772028043135

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése