2013. február 15., péntek

Ébrednek az emberek, ébred az ország - 02.15.


Hagyni kell a bankokat csődbe menni! 

2013.02.12.

Európa talán mára egyetlen gazdaságilag virágzó országa Izland, akik hagyták a magánbankokat tönkremenni. Számukra elsődlegesen fontos a nép. Tanulni kell tőlük!
Forrás: http://www.youtube.com/watch?v=pTpUBe...


 Megmozdultak a magyarok!

 
Elindultak, hogy kézbe vegyék a sorsukat  végre.
Ez már nem csak a devizahitelesekről szól. Ez mindenkiről szól! Emberek. a jövőnkről van szó és gyermekeink jövőjéről!
 
Az emberek közelebb kerülnek egymáshoz! 
Kezdenek egy közösséget alkotni, mely nemcsak egyetértő, hanem segítőkész és szeretetteljes is egymás iránt!

Sziasztok :)
Most értünk haza a Kossuth Térről. Nem voltak most nagyon sokan, hiszen mindenki készül a szombati napra. Nos minden Tiszteletem Kásler Árpádé! Az az elszántság és az a kitartás ami benne van dicséretre méltó! Segítőkész és közvetlen mindenkivel. Igazi barátként várja és fogadja az embereket! Érdemes mindenkinek eljönnie holnap és szombaton is egyaránt! Vissza adja az embereknek az életbe vetett hitet! a gyengéket felsegíti az erőseket bátorítja! Elmagyaráz mindent töviről hegyire, hogy mindenki megértse Devizahitel jogcímen senkinek nincs tartozása a bankok felé! Most érdemes összefogni emberek, szombatra árpád mindenkit civil emberként vár! Pártoktól, szervezetektől, felekezetektől és minden más egyéb meggyőződésektől függetlenül! Mindenkit szeretettel vár.



 Civil emberként kell összefogni, egy nemzetként kell összefogni. MINDENKINEK! Függetlenül attól, hogy érintett-e a devizahitelben vagy sem! 


Ez már nem csak a devizahitelesekről szól. Ez mindenkiről szól! Emberek. a jövőnkről van szó és gyermekeink jövőjéről!

Köszönöm mindenkinek akik jelen voltak a mai nap és az eddigi napokon is! Sok ismeretség és barátság született! 
Az emberek közelebb kerülnek egymáshoz! Kezdenek egy közösséget alkotni, mely nem csak egyetértő, hanem segítőkész és szeretettel teljes is egymás iránt! 
Minden tiszteletem azoknak akik képviseltették magukat és fogják is majd ezek után szombaton is! 
Hosszú idő után végre azt lehet mondani:
 Ébrednek az emberek, ébred az ország. Kiállnak önmagukért és egymásért. Én köszönöm nektek!

Tisztelettel és szeretettel.

H. Joci

Árpáddal való egyeztetés után létre hoztam egy új közösséget! Ennek az oka az volt, hogy a közösség neve nem tartalmazhatja a BAÉSZ és RVMP neveket! Értelem szerűen azért, mert mi nem ŐK vagyunk! csak egy szimpatizáns közösség akik kiállunk mellette! Ezért kérlek hétfőig regisztráljatok majd át ebbe a közösségbe!: http://www.facebook.com/EgyuttEgyJobbJovoert.


Ez a közösség hétfőtől törlésre kerül, mivel a közösség nevét sajnos nem tudom már átírni mert szerencsére meghaladtuk a 100 tagot :) Hétfőtől már ott találkozunk! de a cél természetesen ugyan az marad! Összehozni egymást, támogatni Árpádot. és Harcolni a Céljainkért! Vasárnapig még innen mennek a megosztások. de hétfőtől már az új közösségből! Ha nem szeretnétek lemaradni a friss információkról és cikkekről akkor várunk benneteket szeretettel!

Köszönöm mindenkinek! Joci
Együtt Egy Jobb Jövőért
Ilona Olívia Kelemen:
 Az elmúlt napokban szinte majd minden éjjel forogtam az ágyamban, mert tehetetlennek éreztem magam. A hitel miatt nincs jelenünk, és ha nem változik semmi, jövőnk se lesz.
Ma úgy hozta a sors és az akarat, hogy kezet foghassak Kásler Árpáddal a Kossuth téren. Vállamra akasztottam a tarisznyámat és elindultam, nem volt nálam semmi, csak egy magyar zászló és egy kis elemózsia, a gyomrom remegett.
A 78 éves szomszédasszonyom, aki özvegyen nevelte fel két gyermekét és most az egyiknek vállalt kezesség miatt az utcára kerüléstől fél, sírva vetett rajtam keresztet, hogy megáldjon. Bennem bízott, és én ma érte is mentem.
Ha nincs is devizahiteletek, de van a környezetetekben olyan személy, akit egy kicsit is becsültök, képviseljétek őt szombaton.
Én szeretettel gondolok rátok! Tisztelettel kérlek benneteket, legyetek egymással empatikusak!

 
Még mindig van egy kis időnk. Csak 3 szórólapot nyomtassatok és vigyétek le a legközelebbi kisboltba. Mondjátok el, hogy miért pártoljátok Kásler Árpádot. Mondjátok el, hogy nem bírjátok tovább és egészségre, boldogságra, harmóniára, normális körülményekre, mosolygó arcokra, meleg szobára és nyugodt éjszakákra vágytok. Nem többre, csak emberhez méltó körülményekre. 
Mondjátok el a boltosnak, hogy több vásárlója lenne, ha a pénzintézetek nem zsigerelnék ki az embereket. Mondjátok el, hogy nem vagytok képesek többször nemet mondani gyermekeiteknek. Minden infót, ami a kezetekben-fejetekben-szívetekben van, osszátok meg is ismerőseitekkel nemcsak itt a FB-on, de az utcán, a boltban, a postán, a piacon is. Kérjétek meg őket, hogy most az egyszer tényleg gondolkozzanak el az életükön! 
Mert ez mindenkit érint és mindenki szenved tőle!!!! Holnap itt a lehetőség, hogy mindezt együtt, bátran elmondhassátok azoknak, akik reményeink szerint képesek ezt megváltoztatni. Dörömböljetek azon a bizonyos ajtón!! Senkinek nem kell félnie, sem bujkálnia. Lépjétek át gátlásaitokat és a belénk nevelt helytelen életfelfogást!

HA MEGFÁJDULNA A FOGAM, NEM VÁRHATNÁM EL SENKITŐL, HOGY HELYETTEM MENJEN EL AZ ORVOSHOZ!
 Te se a szomszédtól várd el,hogy megoldja az ügyedet! Kelj fel és tégy magadért! Szeresd magad !!!
  Szórólap:
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése