2013. február 13., szerda

Az új emberi géntérkép - 13. 02.12.

 
  32 kutató intézet kutatói a világ minden tájáról összedolgoztak, hogy meghatározzák a rejtett üzenetét a 97%-nak, amire eddig azt mondták, hogy nem rendelkezik funkciókkal.
 Az új emberi géntérkép
 mnn.com


 2013. február 12., kedd 16:25

Az új emberi géntérkép

Írta: 
Az új emberi géntérkép bizonyítja, hogy a hulladék dns-nek célja van. Ki gondolta volna? Amikor egyre jobban derülnek ki a tudományos információk arról, hogy tulajdonképpen minden EGY, az Univerzum egy emberi agy, és hogy a sötét anyag - amiben keringenek a csillagvárosok és több százezer milliárd galaxis - nem is sötét, hanem egy gigantikus intellgencia része..akkor nem csodálkozunk, hogy rájöttek végre, hogy amilyen a makrokozmosz, olyan a mikrokozmosz is. A következő másfél perces videóban a legkisebb kvarkoktól egészen a kozmikus távlatokig repülünk.


Könnyebb ugyanis elképzelni azt, hogy egy hatalmas agyban tevékenykedő szorgos - és a jövőben reméljük jól együttműködő - sejtekként funkcionálunk, mint emberek, és ha ez az agyközpont jól fog működni, valószínű, hogy több mindenre lesz képes a nagy agy, vagyis az univerzum:


Egy 2012 végén kiadott új kutatásban bebizonyították, hogy a DNS 97%ának - amit eddig csodával határos módon szemét DNS-nek hívtak.. - nagy szerepe és célja van. Bár józan paraszti logikával is eljuthattunk volna erre az álláspontra, hála az univerzumnak, a tudomány is közelít ezekhez a témákhoz, amik megmagyarázhatnak rengeteg olyan jelenséget, amit eddig úgy állítottak be a materialista nézet képviselői, hogy nem is létezhetnek. A tudósoknak először sikerült kimutatniuk az emberi testben lévő genetikai vezetők létezését, amik több, mint 20.000 gén szabályozását irányítják. Előtte azt hitték, hogy a hulladék DNS az emberi testben egyáltalán nem rendelkezik biológiai funkciókkal, de most már kiderült, hogy tévedtek. Így jó pár év után sikerült végre beismerni ezt a dolgot, és nem is merek belegondolni abba, hogy mennyi ilyen dolog lehet, ami már réges régen kiderült, de még mindig tudományosan akarják feltárni az egész jelenség mibenlétét... Szóval még nem sikerült felfedezni továbbra sem, hogy milyen funkciókkal bír, de hihetetlen mennyiségű biológiai és nem biológiai funkciói lehetnek ezeknek a részeknek. A projektben látható ez a hatalmas genetikai anyag, ami nem a fehérjét kódóló génekhez tartozik, hiszen az élethez szükséges építőelemek csak 2%át képezik az emberi génállománynak.

32 kutató intézet kutatói a világ minden tájáról összedolgoztak, hogy meghatározzák a rejtett üzenetét a 97%nak, amire eddig azt mondták, hogy nem rendelkezik funkciókkal. Véletlenek márpedig nem léteznek szerintem, az univerzum szintén 97%ára mondták azt, hogy sötét anyagból áll és hogy a semmiben keringenek a végtelenül nagy galaxisok. Mára már rájöttek, hogy azt a tartományt, amit az ember csak ráhangolás útján tud érzékelni - gondoljunk arra, amikor ráhangolódunk valami láthatatlan csatornára és csak úgy beszélünk, vagy írunk, esetleg meditálunk, akkor micsoda libabőrös élmény fut végig rajtunk - egy hatalmas mező koordinálja. Egy olyan intelligens mező, ami körbevesz minket is, és ezért működik tökéletesen az egész, amiben élünk. Gondoljunk csak arra, hogy mennyi hasonló rezgésű, gondolkodású embert vonzottunk be az utóbbi pár évben, és hogy lemorzsolódnak azok az emberi kapcsolatok, ahol - mint mondani szoktuk - nincs meg a közös hullámhossz.
Mindig is éreztem, hogy nem lenne ott az a 97%, ha nem lenne funkciója. Már maga az elnevezés is annyira buta dolog, hogy egyből hulladéknak hívjuk azt, ami ott van, mert esetleg nem tudjuk felfogni mi is az.. Ez jellemző mai napig a tudományra, és annak tudósaira is. Egyszerű a képlet szerintem: túlbonyolítják a dolgokat, holott csak józan paraszti logikával kéne végig gondolni az egészet, és látni azt holisztikusan. Szerintem a DNS multidimenzionális összeköttetésben van nem fizikai jelenségekkel és önmagunk más aspektusaival, melyek persze megnehezítik a megértését és a mérését a tudományos embereknek.

A tanulmányokban találtak bizonyos számú rejtett kapcsolókat és jeleket beleágyazva az egész emberi DNS teljes hosszába. A tudósokat mindig is izgatta, hogy mi az ami irányítja a géneket, és mi tudja ki és bekapcsolni őket. A kutatók összegyűjtötték 349 szövetmintának a DNS térképét, amelyek lefedik az összes szervrendszert a jelentősebb fejlődési szakaszaiban, és összehasonlították 300 leggyakoribb betegségnek a genetikai vizsgálataival. Azt találták, hogy a legtöbb betegségnél, amelyek kapcsolatban állnak olyan kapcsolókkal, amik genetikai változásokat idéznek elő, és szabályozzák a géneket, teljesen más helyen tartózkodnak, mint a gének, amiket irányítanak. Alapvetően, a tudomány megállapította, hogy azok a genetikai kapcsolók, amik a hulladék DNSben találhatóak, felelősek lehetnek egy sor betegség kialakulásában. Ezek az eredmények csupán új megközelítésbe helyezik a genetikai állomány funkcióját a betegségeknél. A legtöbb kapcsoló ami a DNS molekulában fordul elő, olyan messze van a génektől - amelyeket ellenőrzi és koordinálja - hogy nagyon nehéz beazonosítani őket.

Itt megjegyezném, hogy továbbra is sajnálom, hogy nem tudják holisztikusan nézni ezeket a kutatásokat a többi egyéb kutatási eredménnyel, amik megjelentek az utóbbi pár évben a világon. Például az, hogy a betegségek nagy részét mai napig genetikai öröklődésnek tudják be, ezt nem tartom valósnak, gondolok itt a Biologika Szabadegyetemre és még egy sor másik nagy gondolkodó tudósra, orvosra, akik megállapították, hogy a betegségek számot tevő része, nagyjából 95%a lelki eredetű, és a lélekben okozott sérülések és konfliktusok a fizikai testben is megjelenhetnek, így a lélek gyógyításával a test is meggyógyítható. Megnéznék szívesen egy ilyen konferenciát, hogy mire jutnak közösen ezek a nagy gondolkodó tudósok, és az orvosok, akik már bizonyítottan rájöttek ezekre a forradalmi tényekre.

A DNS-ben tárolt kódok információinak segítségével 4 kémiai bázist különböztetnek meg, azt is szem előtt kell tartanunk, hogy az emberi DNS 3 milliárd bázist tartalmaz. Ezen bázisok sorrendje határozza meg, hogy milyen információk állnak rendelkezésre, mint építőkövek a szervezet karbantartására. Csak azért, mert a tudósok beazonosították ezeket a kapcsolókat, nem azt jelenti, hogy rájöttek, hogyan lehet a géneket irányítani. Még mindig hatalmas út áll előttük, mielőtt rájönnek hogyan is működik ez valójában, viszont én azt gondolom, hogy ezt nem a fizikai világ segítségével fogják megoldani a jövőben. Az ember alapvetően természeti lény, így a természet is irányítja. Az univerzum is a természet része, vagy épp fordítva is igaz, így a számunkra láthatatlan energiák is hatással vannak ránk éppúgy, mint a Föld egészére. Gondoljunk csak az ultraibolya sugárzásra, vagy a kozmikus energiákra, amik léteznek, de egy másik frekvencián, amit jelenlegi DNS állományunkkal még nem vagyunk képesek fogni.

Az anyag önmagában nem létezik, tudatunkkal, érzelmeinkkel befolyásolhatjuk világunkat, amit ismert tudósok kísérletei bizonyítanak. 23 perces anyag, érdemes megnézni!


Ahogy a fenti videóban is említik a tudósok, a szeretet rezgése sokkal magasabb frekvencia, ha ezt a frekvenciát egyre jobban fent tudjuk tartani magunkban, akkor új távlatok nyílnak ki előttük. Még mindig nagyon keveset tudunk a DNSünkről, viszont egyre többet tudunk a világegyetemünkről, és az is mára már nyilvánvaló, hogy az egészet egy intelligens és élő mező tartja fent. Kiskoromban sokat gondolkodtam ezen, hogy miért nem esnek le a bolygók, meg a csillagok? Mára már tudom, sőt érzem, hogy egy hatalmas intelligencia részesei vagyunk, és nem mindegy milyen rezgést tartunk magunkban, vagy bocsájtunk ki magunkból, mert abból a rezgéstartományból lesz a mi valóságunk. Sőt meg is tudjuk változtatni saját rezgésünket mantrázással, pozitív megerősítésekkel, és meditálással. Hallgathatunk a lelkünknek rendkívüli módon jót tevő hangokat is, zenéket, amikkel együtt tudunk rezegni.

Itt vagyunk 2013 elején, és olyan jövő áll előttünk, ami tele van óriási lehetőségekkel. Minden információnk meg van már arra, hogy jól legyünk és egységben a világgal, a természettel. Minden amit tennük kell az az, hogy befelé figyelünk és megpróbáljuk egyre több jóval elárasztani testünket, lelkünket és szellemünket.  Most már teljesen világos, hogy miért van tele szemét műsorokkal az egész média, meg a hírek is miért vannak úgy szerkesztve, hogy egyáltalán ne érezze jól magát az ember. Gyilkosságok, mészárlások, balesetek, katasztrófák és válsággal kapcsolatos dolgok helyett, teremtsük meg azokat a jó dolgokat a valóságunkba, amik jót tesznek nekünk, és nem csak nekünk! A legszebb az egészben, hogy amikor én döntök valamiről, akkor az egész bolygóért vállalok felelősséget. Ideje hát így is viselkedni úgy gondolom!

Mi itt a Napi Elemózsia közösségben ezért gyűjtjük össze napról napra a pozitív kezdeményezéseket, és jó híreket, filmeket és zenéket, hogy jobb legyen a világ. Velünk, Veled, Velem. Együtt vagyunk, már a tudomány is bebizonyította, hogy az egész univerzum összeköttetésben van minden élőlénnyel, és mindig ilyenkor érdemes megnézni, hogy hova is vezetik a világunkat itt a nagy hatalommal bíró emberek csoportjai. Elszeparálnak, elkülönítenek és elidegenítenek a másiktól folyamatosan, hogy egyedül érezzük Magunkat. Folyamatosan lekötjük magunkat tv nézéssel, olvasással, bulizással, és már a telefonon is interneteznek az emberek.  Hagyjunk Magunknak időt, hogy ki tudjuk ismerni valódi Önvalónkat és megismerjük az érzéseinket, mert tele vagyunk szeméttel, és fals információkkal. Tisztítsuk meg a tudatunkat és legyünk harmóniában Önmagunkkal, és élvezzük a csend csodálatos érzését saját Magunkkal! Mára már minden információnk meg van ahhoz,  hogy teljes életet élhessünk, így hát kérek mindenkit, hogy jutassa el ezeket a gondolatokat és kutatásokat a szeretteinek, barátainak, mert erről mindenkinek tudnia kell. Mert amit beengedünk a tudatunkba, és megértünk, az már a saját valóságunkká válik, így megteremthetjük együtt, közösen azt a világot, amiben mi élni szeretnénk.

Egy új paradigmában vagyunk, és egészen különböző aspektusait fedezzük fel a valóságunknak és Önmagunknak. Még az agyunk is megengedi magának, hogy megváltoztassa a szerkezetét és funkcióit, és ezek alapján érzékelje a világot, gondolkodjon és képzeljen el dolgokat! Mi miért nem tesszük? El kell engedni a régi sémákat és mintákat, ahhoz, hogy az új beköltözhessen, mivel már nincs hely. Csurig van az elménk mindenféle információkkal, gondoljunk csak bele régen amikor az volt a paradigma, hogy a Föld lapos, és jött azzal a gondolattal valaki, hogy gömbölyű, még meg is égették. Miért tartjuk egymást börtönben? A rács nincs is bezárva, nincs börtönőr, csak az embertársaink, mégsem merünk másképp gondolkodni. Pedig érdemes! Mert egy új világ tárul elénk, a lehetőségek birodalma, ahol rajtunk múlik, hogy mi lesz belőlünk, és mi lesz az emberiség jövője.

Az élet nem arról szól, hogy megtaláljuk Önmagunkat, hanem hogy azzá váljunk, amik szeretnénk lenni, hogy a világegyetem kifejezze Önmagát :)
Kívánok mindenkinek jó egészséget és sok bátorságot ahhoz, hogy befogadja ezeket az információkat! Használjuk EGÉSZ-séggel :)


Források: Genetics Home Reference, CBCnews, The Independent, Scientific American
 http://napielemozsia.hu/cikkek/item/35-az-uj-emberi-genterkep

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése