2013. február 25., hétfő

A mai 10 milliószoros napra - 02.25.- Pozsgai Nikoletta


Mai ÉNErő Ébresztő üzenet:  
"Nyílj ki, és válj, ragyogó virággá! 
Álmodj, s álmod: váljon valósággá! 
Örülj! 
És tündökölj a szivárvány fényben, 
Soha ne csalatkozz, semmilyen reményben!!!" 
Amialayne

Ma napfelkeltétől ismét 10 milliószoros teremtő erejű napra ébredtünk. S ennek kapcsán ismét ingyen hallgathatsz 6 hangfelvételem. De mielőtt ebbe belevágnál...olvasd még tovább, hogy mit hoz a mai nap energiája:

2013.02.25.
A Vénusz évében járunk a számmisztika számításai alapján, de még a kínai holdévek alapján is nőies, azaz yin kígyó évébe léptünk február 10-ével. Az év maga ezért remekül alkalmas minden nőiségünket érintő téma megdolgozására, a harmónia létrehozására minden életterületen, de különösen a kapcsolatok, párkapcsolatok terén. S mindazon területeken ahol a szépség és a harmónia fontos lehet, tehát a személyiségünkön belül és azon kívül az élet-terünkben, otthonainkban.
A harmónia, vagy ahogy én hívom a Női(ség) Újjászületés évében járunk, s annak is második hónapjában. A kettes pedig önmagában is nőies minőségű. Ezért - és a csillagállások alapján is - az intuíciónk és a belső vezettetés meghallása és az intuíció alapján való cselekvésre tanít ez a hónap. Még nincs vége, s a mai nappal kapunk még egy erőteljes átalakító, de egyben gyógyító hullámot is. Hiszen a nap száma a 7-es, mely a gyógyulás és gyógyítás száma. Ahogyan ezt a mai nap elérhetjük- megélhetjük az viszont 2 módon is történhet:
1. egyrészről a 15-ös Ördög kísértést hozó, diszharmóniát keltő energiájában. Tehát mindazok, akikkel ma találkozol és feldúltak, kiegyensúlyozatlanok, reményvesztettek, ezen a minőségen keresztül választották a gyógyulást. Tehát a dolgod velük - vagy magaddal, ha így érzed magad, a középpontba kerülés, a belső harmónia - akár percekre történő helyreállítása!. Légy embertársaidhoz ezért türelmesebb ma. A legjobb, ha magad és a társaid figyelmét is pozitív, örömteli dolgokra fókuszálod. Így a belső, s külső környezet átalakul és könnyebb lesz a harmóniát megélned, fenntartanod.
2. másrészről a 6-os Szív-választás energiájában, mely harmonikus, örömteli és szeretetteljes. Ha a napodat már így tudod indítani, akkor könnyebb lesz meg is tartanod. Törekedj ma arra, hogy bármi is történjen és bárkivel is találkozz a saját szíved hangjára figyelj, s azt cselekedd csak meg, amivel a szívedben jól érzed magad. De azt a választást, amit jónak érzel odabenn és harmóniában vagy vele fejezd ki és lehetőség szerint cselekedd is meg ma. Ha erre nincs lehetőséged a mai meditációk végén alkosd meg azt a képet és érzést, amiben megéled a legteljesebb harmóniát az életedben, kapcsolataidban.
Összességében tehát a 7-es gyógyító minőségű napot használhatjuk a szívünk útjában való hit megerősítésére és kifejezésére; s a szívünkben született vágyaink megteremtésére; s a kapcsolataink gyógyítására - szeretet és megértés általi felemelésére.
Ajándékok mára!
A mai, 10 milliószoros napi ajándékokkal is szeretnék Neked segíteni a fájdalomtested feloldásában, az örömteli élet megélésében:
Ha még nem tudod, hogy miért jelentenek csodás lehetőséget ezen napok, érdemes elolvasnod egy összefoglaló írásomat a 10 milliószoros napokról: 10 milliószoros napok ajándékai>>>
Különleges nap ez a mai, hisz 10 milliószoros erejű teremtő nap van,  mely a Tibeti buddhista hagyományok szerinti legerősebb gyógyító és teremtő napok egyike az évben. A világon olyannyira elterjedté vált, hogy immár az egyszerre, egy időben, egy szándékkal teremtő gondolatok ereje alapján is óriási hatásúvá váltak ezek a napok. Érdemes kihasználnod Neked is!
Hogyan? Ebben adok most segítséget, fogódzókat és remélem lélekemelő órákat:)
Ajándék 1 és 2:
10 milliószoros teremtő nap van ma! Mi ez és mit csinálj ma? Hanganyag + Belső Béke Meditáció>>>
Ajándék 3:
Mese a szeretetről, sikerről és bőségről: zenés hanganyag>>>
Ajándék 4:
Az egység választásához, a létöröm megéléséhez készült "Az élet csodás cseppjei az óceán emlékezetében" :
EGYSÉG - hanganyag>>>
Ajándék 5 és 6:
A Ho'oponopono egy egyszerű ősi Hawaii módszer, mellyel megtisztulhatunk a bennünk lévő negatív gondolatoktól, érzésektől, emlékektől.
 A Ho'oponoponoról kb. 40 perces előadást itt hallgathatod meg:
Ismerd meg a Hoponopono-t>>>
 Ha már tudod miről van szó, érted a ho'oponopono lényegét folytasd a rá épülő közel 35 perces  meditációval:
Hoponopono meditáció>>>
 ***
A mai ajándékokkal kívánok számodra is gyönyörű, varázserejű napot és a szíved vágyainak beteljesülését!
>>>Szívesen veszem a visszajelzésedet a hanganyagok oldalán a benned születő felismerésekkel, gondolatokkal együtt! Örülök, ha így fejezed ki köszöneted az ajándékokért!
***
...és igen, ha szeretnéd tovább ajándékozhatod barátaidnak mindezeket, hogy ők is részesüljenek belőlük!

Küld tovább ezt a linket:

Teremtsünk együtt örömben, békességben és a végtelen szeretet erejében!
Kívánom, hogy az a  fizikai valóságot élhesd, amelyre szíved szerint vágysz!
Szeretettel:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta
személyiség integrációs tréner

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése