2013. február 25., hétfő

10 lelki jó tanács


 
10 Lelki jó tanács

1 " Soha ne vitázz senkivel , mert aki még Önmaga érzéseivel harcol , úgysem képes Téged megérteni .

2 " Ha nincsenek elvárásaid , soha nem fogsz csalódni .

3 " Fogadd el partnered olyannak amilyen , de csak is addig viseld el , amíg mind ez boldogsággal és egészséggel tölt el , hiszen nem áldozatnak vagy a Földön , hanem hogy boldog legyél .

4 " Önmagad Lelkét akkor vagy képes képviselni , ha tudod ki az az Én , tehát nem kevered Lelked szükségleteit , vágyaid elvárásaival .

5 " Igaz Hitedben akkor élsz , amikor egészséges és boldog ember vagy , hiszen szeretetben élsz , Lelked - Igaz Éned képviseletében . Tudd , minden érzést egy szellemiség képvisel , e kép Hittel él minden lény , és mindenki Önmaga Hitét képviseli , legyen az pozitív vagy negatív érzés .

6 " Az őszinte szeretetre épült párkapcsolatokban ,a szeretet és megértés - a béke és harmónia elsődleges , és minden anyagi elvárás csak utólagos beteljesülés .

7 " Soha ne add fel Lelki értékeid , a becsületet - irgalmat - jóságot az önzetlenséget egyetlen emberi v. anyagi kiváltságodért sem , mert ezzel Önmagad Lelkét tagadod meg - valódi Éned ellen élsz .

8 " Legyél alázatos , de soha ne alázkodj meg . legyél tisztelettudó , és soha ne legyél képmutató anyagi v. személyes vágyaid elérése érdekében . Legyél mindig Igaz Lelki értékeidhez méltó , és ne add meg magad mások általad hamisnak vélt " igazának " Fogadd el hogy létezik ilyen - olyan vélemény , de soha ne képviseld és támogasd azt . Mi az igazság ? Soha nem teszek olyat , mely a földi civilizáció bármelyikének is negatív hatást - érzést eredményez !

9 " Soha Ne élj olyan kapcsolatba ahol félelemet - kétséget - féltékenységet - bizalmatlanság érzel , hiszen csak azt érzed , amivel táplálnak , tehát amit partnered képvisel . Mindez a hamisság kapcsolata . Feszültté - frusztráltá , majd beteggé tesz Téged . Tudd a bizalom az őszinteség kapcsolata , egyértelmű boldog Tiszta Lelki és Tudat állapot .

10 " Higgy abban , hogy Isten maga a szeretet és a boldogság - béke és megértés , türelem és jóság , e kép minden cselekedete az önzetlen szeretete által csak is egészséget teremt számodra .

(forrás: Posta Bálint)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése