2013. január 1., kedd

Teremtő Atyánk Újévi üzenete 2012.dec.30.

Köszönöm. Ha hiszed, ha nem, hogy ki üzente, de így igaz!  Olvassátok !





Teremtő Atyánk Újévi üzenete 

Vétekné Zsuzsi közvetítésével.
2012.december 30.

Drága Gyermekeim!


A varázslatnak, mire vártatok bennetek kell megszületnie.
Én már elküldtem egyszer egyszülött gyermekemet, feláldozván Őt a hit oltárán. Ezt a hitet kell önmagatokban előhívni. Ő már nem halhat meg még egyszer értetek, hisz megtette azt.
A hit csak az Ő halála után ébredt fel az emberekben. Akkor is csodát, messiást vártak, s megkapták. De ennek tapasztalása már bennetek van. Az Ő halálával, a csoda teremtésének ereje, és lehetősége belétek szállt.

Hozzátok hát elő erőtöket, erősítsétek meg a hiteteket, mely arról kell, hogy szóljon, hogy az én erőm Bennetek van! Ne kívülről várjátok a csodát! Az már egyszer megtörtént, s láthattátok nem lett eredménye, csak a halál után. Jézus halála kellett ahhoz, hogy az emberek rájöjjenek: „igaza volt, és úgy kell élni, ahogy Ő tanította.”

Nos, Gyermekeim, e tapasztalás, és tanítás azóta már rendelkezésetekre áll. Elküldtem hozzátok gyermekemet, ki halálával megmutatta milyen erő rejlik azokban, kik a hit által élnek.

Hozzátok hát elő önmagatokból a bennetek rejlő Jézust, kinek hite erős!
A bennetek rejlő Szent Anyácskát, kinek elfogadása és megbocsájtása erős.
A bennetek rejlő Teremtőt, kinek jó szándékú teremtő ereje, mindent megbocsájtó, és mindenek felett lévő szeretete erős.


Ez vagytok Ti emberek, az én gyermekeim. Higgyétek hát el magatokról, hogy minden bennetek van, és 

merjétek kimondani bátran, hogy:

Hitem erős, teremtő energiáim határtalanok. Szeretetemmel mindezt képes vagyok elfogadni és befogadni. Szűz Anya energiámmal a megbocsájtás, és elengedés könnyedén megy számomra.

Ne kívülről várjátok a csodát, mert a csoda Bennetek van. Bennetek született meg, s hogy ezt nem érzékelitek úgy, mint hittétek, s vártátok volna, azért van, mert ez egy folyamat eredménye. A pont, amelyhez elértetek nagyobb és gyorsabb fejlődést, és pozitív változást tesz lehetővé.

Ti pedig konkrét csodákat, történéseket vártatok. De hát ilyen nincs is. Hisz mikor Jézus megérkezett, nemcsak hogy a világ túlsó felén nem tudtak róla, de akkor még öt tartománnyal odébb sem hallották ezt. A tettei csak egy szűk körben váltak ismertté, a csodák, miket véghezvitt, még kevesebbek számára voltak akkor, és ott, a megtörténte idején, ismertek. De az az energia, az a rezgés, az a példa, mely az egyes tetteiben nyilvánult meg, évszázadokon, évezredeken keresztül is fennmaradt. Csodatévő erővel bír, és sok milliókhoz jut el.

Nos, Gyermekeim, ez a lehetőség van most előtettek. Saját Isteni létezésetek, teremtő erőtök, hitetek, szeretetetek erejének megmutatása érkezett el, mert ez teremti meg a csodát, mire vártok.  

Ettől lesz az egyes emberek élete szebb, s válnak valóra teremtései, és kapcsolódnak össze más emberek ugyanilyen isteni erejével, teremtéseivel, így megsokszorozva a világban a csodákat, melyek meghozzák az oly annyira várt nagy csodát, hogy világotok szebbé, s jobbá válik.

Igyekezzetek hát drága Gyermekeim önmagatok szárnyait kibontani, Isteni léteteket megélni, teremtő erőtöket kiterjeszteni önmagatokra, hogy szebbé változhassék világotok!

 

Yantra Wings - Free Art E-Postcards




Forrás:   
 https://www.facebook.com/eva.tichy.3
http://enverseim.blogter.hu/488622/ujevi_uzenet_a_mennyei_atiyatol_2012_01_01_2100



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése