2013. január 3., csütörtök

Egy nappal utána - Jézus, Mihály, Mennyei Anya

 Keresd mindenütt jelenlétünket és meg fogsz látni minket. Kivilágítom azok szívét, akik lehangoltak, felfénylik szívük, akik kötelességet teljesítenek, sugározni fog szívük, amit felgyorsítok

 

by kristalyhang
Jesus Sananda - Mihchael Arkangyal- Mennyei Anya / 2012. december 22.
Linda Dillon közvetítése / A Council of Love ’webinárium’ keretei között
Egy nappal utána
Közzétette: Steve Beckow / 2012.12.26./ the2012scenario.com
Mary elkészítette Linda [Dillon] webináriumán elhangzott 3 közvetített üzenet leiratát, melyet szeretnék számotokra is hozzáférhetővé tenni.
December 22. : Egy nappal utána Council of Love Webinarium 2012. 12. 22. Linda Dillon csatornázta Jesus Sananda-t, Michael Arkangyalt és a Mennyei Anyát.
Jesus Sananda
Legyetek üdvözölve. ÉN VAGYOk Jesus Sananda, ÉN VAGYOK Jeshua. Ott folytatom, ahol mindenkivel befejeztem, szeretett Nővéreim, Fivéreim, Barátaim, Családom. Valóban úgy gondoljátok és érzitek, hogy elfelejtettünk volna benneteket? Hogy feladtunk volna benneteket? Hogy az Arkangyalok éppen ebben a pillanatban nem a [Fény]hálóitokat fényesítik? Barátaim, ti vagytok az átalakulás folyamata. Ti vagytok a középpont, a legtöbbetek az; éppen ott álltok a boldogságban megfürödve, kicsit ziláltan, de örömben, szeretetben és egységben és nem kapuőrőzként állok veletek, hanem mint Fivér, mint egyvalaki, aki most veletek van. Hadd forduljak felétek, hadd öleljelek meg benneteket és engedjetek mindig magatok közé. Azt üzentük nektek – akiket mindig szívesen üdvözlünk-, hogy a folyamat a vártnál lassabban halad. De egy folyamat pontosan az, ami, az a ti szépségetek, a mi egyesülésünk szépsége és az anya kiteljesedése. A mennyei konvergencia létrejött, áthangolódtunk [igazodtunk]. Gaia felemelkedett és ti tényszerűen rajta vagytok. Nem kerültetek alternatív univerzumba, nem kerültetek holografikus környezetbe sem, ez nem lenne a szeretettel összeegyeztethető. Egyszerűen kifejezve, csak az van, amit ti időnek neveztek. Mindegyikőtök készen áll. Kedveseim, mit gondoltatok, amikor kérdeztünk benneteket és amikor eonokkal korábban elköteleztétek magatokat, hogy út-törők, útmutatók, kapuőrzők, pillérek és résztvevők lesztek? Azt hittétek, hogy ez csak egy 5 perces munka? Ez nem így van. Mint ahogyan az én munkám, az értetek végzett szolgálatom még nem fejeződött be. Mert soha, sohasem hagylak el benneteket. Veletek vagyok. Ne engedjétek meg a réginek, a 3. dimenziónak, hogy elködösítse a víziótokat és még fontosabb, hogy ne engedjétek szívetekre leszállni a ködöt. Követeljétek a születési jogotokat. Nem mondom azt, hogy nem végeztétek megfelelően a munkátokat, mert azt abszolút jól csináltátok. De megy minden tovább. Ti a teljes kollektív abszolút változásáról beszéltek, ami kb. 7 milliárd embert érint, erre kell szánni néhány „percet”. De mindegyikőtök a maga módján viszi ezt véghez, sokan közületek már megtapasztalták a változást. A boldogság, az öröm és az észlelés kollektív feladat. Arra kérlek benneteket, mint családomat, utazásotok részeként: ne visszakozzatok. Ez nem segít. Most pedig félreállok, hogy teret és időt engedhessek a Mennyei Anya számára, aki ennek a találkozónak a végén szól hozzátok. Menjetek szeretetemmel. Isten veletek.

Michael Arkangyal
Linda egyes hallgatói megosztották kétségeiket, arról, hogy „mi történik, ha nem tapasztalom meg a boldogságot és az „átprogramozást”?. „ Mi van, ha abszolúte semmit nem veszek észre?“  Michael Arkangyal gondoskodik ezen kérdések megválaszolásáról…
Legyetek üdvözölve. ÉN VAGYOK Michael, a béke harcosa, a szeretet Arkangyala. Nem, nem vagyok felelőse az „átprogramozásnak”, de szeretnék beszélni veletek, mindegyikőtökkel, aki azt tapasztalja, nem érzi az átváltozás boldogságát, az emelkedést szent lényében. Kedves Szív, kedves Szívek, senki nem lesz, aki most, később vagy egy év múlva hallgatja ezt az adást, aki nem fogja érezni a Fény áramlását, DNS-etek átváltozását, a szénalapúról a kristályos alapú struktúrába való átalakulást. Köztetek azok, akiknek elsősorban az az érzése, hogy nem volt elsődleges, kézzelfogható tapasztalata a boldogságról vagy az „átprogramozásról”, nagyon is lehorgonyzott állapotban vannak. Ez abszolút szükséges, mert ti tagjai vagytok az én „hadseregemnek”, tagjai vagytok azoknak, akik az energiát megtartják a kollektív számára és ügyeltek másokra, szülőként, gondozóként, tanárként, útmutatóként. Ez az, ami veletek most történik. Sokan közületek pillérek, ti az utolsó pillanatig vártok. Ez nem jelenti azt, hogy ne mentetek volna keresztül a felemelkedési portálon. Visszatértetek és ti vagytok az őrzők és horgonyok a Föld számára és az energia számára, ami szükséges az előre haladáshoz. Konkrétan megtapasztaljátok majd, és nem csak a boldogság érzésére gondolok, hanem látni, érinteni, ízlelni és érezni fogjátok [a változást]. Engedjétek el minden aggodalmatokat és kétségeteket; nem szeretném a félelem és a düh szót használni. Engedjétek el az aggodalmat, hogy valamiről lemaradtatok volna, hogy elfelejtettek benneteket. Ez nincs így; nincs egyetlen lény sem a Földön, akit kifelejtettek volna, egyetlen sincs. Azok is, akik még mindig abban azt a folyamatot élik meg, hogy nem tudják hol is állnak, nekik is lesz lehetőségük. Ti pedig, akik éreztek egy keveset, legyetek szoros közelben, hogy segédkezzetek nekik a döntésben. Ez pedig a tanulás és gyógyítás szent feladata. A szeretetet hordozva ti vagytok az Egység kísérői. Annyi van nektek belőle, hogy a vágyaitokról le tudtok mondani. De ne aggódjatok Kedveseim, meg lesznek a tapasztalatotok és meg lesz a Felemelkedésetek is. Ez nem változik. Teljes mértékben felébredetek; [de] azt érezitek: „rendben, nem érzem túlzottan boldog állapotban magam”, de gondoljátok, hogy az általános kollektív is így látja ezt? „rendben, nem látom a csillagtestvéreimet”. Ők még csak nem is várják a csillagtestvéreiket. „Nem látom ma Jesus Sananda-t, hol van?” A kollektíva [egység-tudat] nem így gondolkodik és érez. Ezért használjátok ezt saját iránytűtöknek vagy sugárzásmérőtöknek. Ti indultatok el az úton és mi számítunk rátok. Számítunk rátok, mert égi, szent partnerségben vagyunk. Mindig is így volt ez, de soha nem olyan formában, mint most. Kérünk benneteket ne forduljatok el tőlünk. Megadjuk nektek, amire szükségetek van, amire vágytok és amit velünk együtt hoztok létre. Ezt már korábban is megígértem nektek és ismét megígérem. Isten veletek. 
A Mennyei Anya
ÉN VAGYOK Mindenek Mennyei Anyja. Az Egység anyja és azért jövök, hogy átfogjalak benneteket a fent és lent konvergenciájában. És igen, igazatok van, magam köré gyűjtök mindenkit, mert közületek oly sokan imádkoztak és imádkoznak, hogy senkit ne zárjanak ki [a felemelkedésből?].Ezt teszem, nem értetek Kedveseim, hanem a lelketek beleegyezésével teszem. Gaia kivilágosodott gyönyörű lényében; az uradalmak és állatok, az óceánok, a hegyek szeretettel telítettek. De ti, szeretett gyermekeim, szívem gyermekei, ti csillámlotok, világítotok, nincs szükségetek teljessé válnotok, mert már azok vagytok.A bölcsesség és a felébredés, igen, ennek elfogadása úton van és egyre többet hozok el belőle nektek és elfogadhatjátok, megtehetitek az „átprogramozást”. Nem szeretném a keringéseteket megtörni, egyikünk sem akarja ezt. Ti vagytok a középpont és ti léptek előre és mi köztetek és veletek vagyunk; és ti is velünk vagytok, mint az még az idők kezdete óta nem volt tapasztalható. Ti vagytok a szeretet. Ti öltöttetek formát, én adtam nektek formát. Magatokra öltöttétek és megigazítottátok. Ez csupán összegyűlt energia, a tér, a molekula, a szubatomi részecskék energiájának újrarendezése, ez mind az én teremtésem. Hogyan kívánjátok elrendezni a szeretet molekuláját, hogy szeretnétek megmutatni ezt a szeretetet, hogyan hajtjátok előre ezt a szeretet? Ennek a teremtése a ti kezetekben nyugszik. De mint mindig azt mondjátok nekem”Rendben Mennyei Anya, te mi gondolsz?”Bízom bennetek és ti haladtok előre, velem, ebben az egyesülésben, ez pedig mindig pompás lesz. Ne fordulj el tőlem gyermekem, mi nem fordulunk el tőled. Keresd mindenütt jelenlétünket és meg fogsz látni minket. Kivilágítom azok szívét, akik lehangoltak, felfénylik szívük, akik kötelességet teljesítenek, sugározni fog szívük, amit felgyorsítok. Ez a ti időtök, ez mennyei idő, az egység ideje. Menjetek békével. Teljesedjetek ki. Veletek vagyunk. Isten veletek.
Csatornázta: Linda Dillon
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

kristalyhang | 2013-01-03 - 11:43 | Címkék: Linda Dillon | Kategóriák: AA | URL: http://wp.me/p2FH9O-iE

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése