2012. december 15., szombat

Cobra konferencia élmények, beszámolók



....a torinói konferencia óriási siker volt. Olyan emberek, akik nem ismerték korábbról egymást (látszólag legalábbis),  egy gyönyörű, élénk, vibráló, Egységes, erőteljes csoportot hoztak létre, amely innentől a Fény Győzelméért fog tevékenykedni.



Cobra konferencia élmények, beszámolók


Kedves Olvasók,
gondolom sokatokat érdekel milyen élményekkel gazdagodtak a Cobra konferenciák résztvevői, hogyan vélekedtek róla azok, aki személyesen is találkoztak vele. Összegyűjtöttem Nektek részben a Cobra oldaláról, más oldalakról, személyes levelezésekből, egyéb forrásokból. Fogadjátok szeretettel!

Megjegyzés: nem önigazolásképp raktam össze a cikket, hanem hogy Ti is tájékozódhassatok ezekről az információkról.
(a feketével kiemelt nevek mindig egy új beszámoló kezdetét jelölik..)
FehérVándor


Először is egy személyes jóbarátom beszámolója a New York-i konferenciáról.. Amit a 2012portalon/nálunk meg lehet találni vagy interjúban hallani azt nem írom le újra:
Cobráról:
                 -mindenkinek nagyon tetszett a konferencia, optimizmus lengte be
                 -"rém értelmes" ember
                 -habozás nélkül megválaszolt nagyon összetett, bonyolult kérdéseket
                 -érzelmileg rendkívül stabil
Egyéb információk:
                 -régi világban még tudtak az erővonalakról,ley-vonalakról, azért építették a katedrálisokat,szentélyeket   oda  ahova
                 -orosz katonaságban nagyon sokan tudják a valós helyzetet, fontos támaszték az Eseménynél, Putyin "szó-szó",Fehér Sárkány Társasággal sok a probléma
                 -minden ügynökségnél(CIA,FBI,NSA,stb) vannak "jó és rossz emberek"
Egy új interjúban újdonságok:

                  -a maják állandó kapcsolatban álltak a Plejádiakkal
                  -a Nagy Piramisokat Kr.e 10500 körül építették, még Atlantisz elsüllyedése előtt. 2  rendeltetésük volt: 1, beavató helyek 2, energia átalakítók
                  -senki nem tudja pontosan mi fog történni december 21-én, negatív idővonalak megszűntek
American Kabuki, americankabuki.blogspot.com szerkesztőjének a beszámolója,
A konferencia előtt készítettem egy interjút Cobrával és találkoztam „Cobráné-val” is. Bezony a Cobrák párban járnak, és el kell mondjam mindketten nagy hatással voltak rám, egyszerűen elbűvölő, pompás emberek. Rég nem láttam egy ennyire közel álló és boldog párt. Nagyon tetszett a természetük és az energiájuk. Rendkívül kedves, jóindulatú, bájos teremtések.
Sok dolgot tanultam, amiről nem tudtam, cikkezni fogok ezekről, ahogy tudok. Ami biztos, Cobra egy tisztességes, jó ember, mellesleg 6 nyelven beszél, és akit alaptalanul támadtak néhányan. Kedvcsinálóként néhány dolgot említve elmondhatom, hogy az interjúban beszélgettünk az izraeli helyzetről, a Templom-hegyről ahol Salamon temploma állt, és ahol Mohamed felemelkedése történt, amiről mástól még nem hallottam. Igen, Mohammed is egyike a Felemelkedett Mestereknek, Jézussal, Buddhával, St Germain-nel együtt és Cobra állítása szerint járt Agarthában.
Alexandra Meadors, galacticconnection.com szerkesztőjének a beszámolója,
Wow. Hazaértem és őszintén mondhatom, hogy örökre megváltoztam. A konferencia az egyik leggazdagítóbb élménye volt életemnek, számtalan információ lett tisztába téve. Annak ellenére, hogy többen voltunk, mint amennyire számítottunk (80), úgy éreztük mintha a lélekcsaládunk jött volna újra össze. Mindenki ismerősnek, közelinek,megbízhatónak és elfogadónak tűnt. NEM volt ítélkezés. A béke, szeretet, izgalom, és egy mély belső hívás az igazság tudására egyesített minket. Cobra tág teret hagyott a kérdéseknek, annyira hogy végén már kifogytunk belőlük. Na kérem, ez egy igazi ajándék.
Így a konferencia után, erősebb a meggyőződésem, hogy élharcosai vagyunk egy megállíthatatlanul terjedő fényhullámnak a bolygón. Intuiciónkon, állhatatosságunkon keresztül mind bevonzottuk ezt az eseményt az életünkbe specifikusan ebben a kritikus időszakban, mikor az emberiség egy új paradigmába lépésre készül.

Cobra éleslátásnak és megkérdőjelezhetetlen információinak hála megerősödve és megingathatatlan önbizalommal távoztunk, tudva, hogy minden rendben és a szabadságunk közel. Rajtunk múlik hogy ne veszítsük el magunk elől a szabad jövő képét,  amiért nagyon sokan fáradhatatlanul dolgoztunk/dolgozunk, szenvedtünk és meghaltunk, és ami egy karnyújtásnyira van.
Favim.com-8928.jpg
Anette beszámolója,
A konferencia rendkívüli mértékben megerősítő volt. Egész életemben az igazságot kerestem, májusban találtam rá Cobra oldalára, és egyrészről megerősített sok mindent, amit máshol hallottam/tudtam, viszont van egy olyan „igazság rezgése” is egyben, amit máshol nem tapasztaltam. Valahogy amikor Cobra információit olvastam, a létezésem középpontjában éreztem a kivételes igazságtartalmat. Bevallom mielőtt idejöttem, kicsit izgatott voltam, hogy ez a különleges érzés szertefoszlik a személyes találkozás után, nos épp ellenkezőleg, csak megerősítette az intuiciómat, hogy amiről beszél az valós és Cobra a „real-deal”.
Nicole,
Köszönöm Cobra még egyszer mindazt a kemény munkát, amivel ezt a konferenciát összeraktad. Egy 12 órás buszutat vállaltam oda-vissza Kanadából, hogy részt vehessek New York-ban, de minden percért megérte. A prezentáció nagyon alaposan kigondolva lett összerakva, segített összekötni a különálló részeket. Ego nélkül, tényszerűen közölte az információkat. Sok információt kaptunk a történelmi háttérről, ami a jelen komplikált helyzethez elvezetett, ezt remekül kiegyensúlyozta megoldási tervekkel/javaslatokkal, a várható változásokkal, az egyéni szerepekkel és, hogy ki mit tud tenni, hogy a Fényt visszahozzuk az emberiségnek.
NEM vagyok könnyen lenyűgözhető, de Cobra részletes tudása számtalan területen elképesztő. A terem tele volt magasan képzett, intelligens emberekkel, mindenki szakértő a saját területén, de egy téma, személy, történelmi esemény nem volt, amiről kapott volna egy kérdést és ne lett volna egy részletes válasza rá. Sokszor „csak” megerősítette amit tudtunk, extra részletekkel kiegészítve, a puzzle darabjait összerakva. Világos volt, hogy Cobra célja, hogy minél többet tudjon mindenki, mert rendkívüli türelemmel válaszolt meg minden kérdést.
A meditációk nagyon erősek voltak és konkrétan mindenkit csikizett, bizsergetett a jelen lévő hatalmas energia.
Köszönöm még egyszer  a lehetőséget. Csodálatos összejövetele volt, a „hasonló-szívű” lelkeknek. Több mint megérte.
Kirk
Köszönöm Cobrának és minden családtagnak a csoportban. Minden kétkedőnek mondom, Cobra valóban egy kivételes ember, nagyszerű ember, a „real-deal”. Tudom, hiszen volt szerencsém találkozni vele. 
sirinam
Ez egy csodálatos konferencia volt. Cobra az összes különálló információt egy lenyűgöző egésszé gyúrta össze.  Olyan érzésem van, mintha egy könyvtárat próbálnék a fejembe betölteni, annyi információt kaptunk. Ha nem tudsz dönteni, hogy elmenj-e egy konferenciára, azt javaslom ne habozz tovább.
William Silva
Az austini konferencia egy életreszóló élmény volt, köszönöm mindenkinek a közreműködést. A konferencia alatt azon megtiszteltetésben volt részem, hogy szemtanúja lehettem számtalan lélek növekedésének és virágzásnak.
Cobra rendkívül pozitívan és megvilágosítóan adta elő az információt. Sok felkavaró információt hallottunk, de mindegyikhez tartozott magyarázat az eszközökről, hogy miképp is lehetne az adott folyamatot lezárni. Azt hiszem sokunknak egy megerősítés volt az egész, hogy igenis létezik egy Isteni Terv, és csak egyféleképpen zárulhat – Szeretettel és Fénnyel mindenki számára. A frissen szerzett testvéreimnek üzenem, köszönöm, hogy kereszteztétek utamat és megosztottátok értékes gondolataitokat, érzéseiteket illetve engedtétek, hogy megosszam önmagam.
Namaste,
Bill
281754_228781897157506_202062559829440_547530_5118709_n.jpg
GaiaGia,
Teljesen egyetértek William-mel, Cobra konferenciája valóban egy egyszer az életben megtörténő esemény, Cobra pedig egy igaz, tiszteletreméltó személy, akinek őszinte elkötelezettségét a felszabadulásunk iránt mindenki érezte.
Cobra olyan mint egy két lábon járó könyvtár, reménnyel töltve szívtuk magunkba a tudást.
Az egész konferencia megerősített abban, hogy amit eddig és amit a jövőben fogok tenni helyes. Jelentős energiát és önbizalmat nyertem, hogy befolyásoljam a környezetemet.
IamNotHuman,
Köszönöm Cobrának és mindenkinek aki részt vett. Cobra szavai, üzenete mélyen rezonáltak bennem,információi pedig páratlanok.
Ed,
Rengeteg új információ, amellyel még nem találkoztam máshol, nagyon reális. Nem  vagyok könnyen lenyűgözhető, de Cobrának sikerült.
Janette,
Ez olyan élmény, amire mindannyian vártunk, egy pozitív paradigma, egy váltás az Illuminátus/Cabal valóságból.
Filippo Salvati,
Hello mindenkinek,
a torinói konferencia óriási siker volt. Olyan emberek, akik nem ismerték korábbról egymást(látszólag legalábbis) egy gyönyörű, élénk, vibráló, Egységes, erőteljes csoportot hoztak létre, amely innentől a Fény Győzelméért fog tevékenykedni. A soron következő konferenciák résztvevőinek is hasonló sikert kívánok: azáltal, hogy találkozunk a 3D-s világban, hozzájárulunk a Mátrix felbomlásához, megteremtve az új igazságos világot, amelyben mindannyian élni szeretnénk.
Alessandro Piglia,
Cobrák, véleményem szerint az esszenciája a konferenciának az, hogy Egységben, Egyesült Tudatosságban, olyan dolgokat tudunk elérni, amik minden képzeletet felülmúlnak, mindenek felett tiszta örömmel és jókedvvel.
Az egyének akik Torinóban összegyűltek, mind-mind egyéni háttérrel jöttek, egy igazi kevert csoport. De az energia ami az elejétől fogva kiépült, Eggyé kovácsolt minket és minden egyes résztvevő érezhette ennek az Egység jelenlétnek a lenyűgöző érzését. Nem ismertük egymást korábban, de olyan mintha valóban mindig is ismertük volna egymást.
Köszönjük Cobra, a Fény Győzelme közel.
Pottsman(Laguna Beach-i konferencia szervezője),
Szeretném megköszönni mindenkinek, aki részt vett a jelenlétet, mérhetetlen öröm volt számomra találkozni ennyi remek emberrel.
Cobra minden kérdést olyan tisztán, alázatosan, megnyugtatóan, önbizalommal és erővel válaszolt meg, hogy mindenkit boldoggá tettek a pozitív hírek.
A felfedések a sötétség 8 millió évvel ezelőtt kezdődő bukásának folyamatáról és a közelgő kiszabadulásról annyira precízek és részletes pontosságúak voltak, hogy életemben először tudom, hogy a Fény Győzelme még ebben az életemben be fog következni.
Cobra gyengéd, bölcs jelleme és őszintesége minden kételyt és félelmet eloszlatott.
A sötétség és az utolsó Arkhónok hamarosan kitakarításra kerülnek végelegesen, ne féljetek fénymunkás társaim, minden mennyileg van megtervezve, hogy visszaállítsuk a békét, rendet és felszabadítsuk a Földet. Nem lesz több bűntudat, hazugság, kapzsiság, manipuláció. Csak szeretet. Te vagy ennek a szeretnek a forrása, a szívedben lakozik, Te vagy az út Haza. Cselekedj most és vedd észre hogy a Szeretetedre és Fényedre szükség van.
Forrás: http://2012felemelkedes.blog.hu/
(Megjegyzés: Valaki kérdezte, a téli időszámítás miatt a vasárnap esti meditáció is természetesen egy órával korábbra került, vasárnap este 8 órára. Instrukciók: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/06/17/meditacio_minden_vasarnap_este_9_oratol_egeszen_a_fold_felszabadulasaig)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése