2012. november 15., csütörtök

Kirael mesterről



Kirael mester [Vezető] Tanácsadó, egy hetedik dimenziós(!) oltalmazó lélek.

Kirael mester aláírása


KIRAEL MESTER


Kirael mester [Vezető] Tanácsadó, egy hetedik dimenziós(!) oltalmazó lélek.

Kirael mester aláírása  (lásd a képen)

KIRAEL: Szignóm szavaitokkal nem értelmezhető. Kifejtésére nincsenek szavaitok. A tanácsadó Vezetők Birodalmából érkeztem, és mi nem használunk nyelveket. Mégis, el tudom magyarázni ily módon: az én aláírásom képviseli a világok találkozását, a rezgések megemelését egy szövet-mintába. Ha ránéztek aláírásomra, látni fogtok egy kis pontot annak az alján, amely úgy néz ki, mint egy pi szimbólum. Ezen pontot fogjuk világnak nevezni. A két felfelé haladó egyenes a pi szimbólum mindkét oldalán engem és titeket képvisel. Következésképpen mondhatjátok, hogy ti, az emberi faj és én állunk a világon. Ez a két vonal, mely titeket és engem képvisel, a tetején egy vízszintes vonallal csatlakozik egymáshoz, amely a pi szimbólumot fejezi be. Ez a felső vonal a legbonyolultabb energia, amit el tudsz képzelni. Tehát, összefoglalva számotokra azt mondom, hogy szignóm az élet Igazságának, Bizalmának és Szenvedélyének szimbólumaként láthatjátok. A kicsiny pont segít nektek felismerni, milyen parányi a Föld a ti energiátokhoz és az én energiámhoz képest, melyek a két hosszú szál a pi szimbólum mindkét oldalán. Ezt tudván, utána láthatjátok, hogy a pi szimbólum tetején a vonal, a szövet, képviseli a Teremtőt. Amikor ezeket összeillesztitek, megkapjátok azt, amit mi az élet végtelenségének nevezünk. Ennélfogva a pi a fényetekben van.



KAHU FRED STERLING




Kahu Fred Sterling több mint 20 éve kizárólagos közvetítője Kirael mester [Vezető] Tanácsadónak, aki egy hetedik dimenziós oltalmazó lélek. Ő a szerzője számos könyvnek, többek közt: „Kirael: A Nagy Változás”, „Kirael: Lemuria öröksége a Nagy Váltás okán”, és „Kirael: A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve” című könyveknek, illetve megosztja üzeneteit a világban tanfolyamokon, cikkeken, hangfelvételeken és közvetítéseken keresztül. Kahu Fred Sterling gyógyító mester is, a Szignál Sejt Gyógymód [Signature Cell Healing™ modality] úttörője.

A világ nagy részén Kahu Fred Sterling a közvetített üzeneteket olvasók körében már hosszú évek óta ugyanolyan közkedvelt és ismert, mint többek közt Ronna Herman, vagy Lee Carroll (akivel Kahu évekkel ezelőtt közösen előadást is tartott).

Ha szeretnél többet tudni Kahu Fred Sterlingről, kérlek kattints ide.

Forrás:
http://www.vegtelenszeretet777.shp.hu/hpc/web.php?azonosito=vegtelenszeretet777&oldalkod=kirael_mester_uzenetei_3Ik2 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése