2012. november 9., péntek

AZ IBOLYALÁNG

Bárhol, bármilyen helyzetben is vagyunk, ha ráfókuszálunk az Arany és Ezüst Ibolya Lángra, az harmonizálja régi, kellemetlen energiáinkat...


 

AZ ARANY ÉS EZÜST IBOLYA LÁNG 
A GYÓGYULÁS ÉS AZ ÁTALAKULÁS ESZKÖZE

Egyik angyali tanítóm, Susan foglalkozása kamionvezető. Nemrég egy új járműhöz jutott, és olyan helyekre járt külföldön rakományával, ahol sok a kocsifeltörés. Persze a férje le akarta beszélni őt erről a munkáról, de Susan hajthatatlan volt, nem állt kötélnek, inkább megidézte magának és a kocsija körül az Ezüst Ibolya Lángot, mintegy mindkettőjüket biztonságba tartva.
Nem sokkal később lefotózta büszkén az új kamionját, és láss csodát, amikor megnézték a képet, a járműt körülvette az Ezüst Ibolya Láng felhője.
Vajon miért is lehet biztonságban tartani a kamiont az Ezüst Ibolya Láng fényében.


Az Arany és Ezüst Ibolyaláng története.

Az Arany és Ezüst ibolya Láng, az egyik leghatékonyabb gyógyító és átalakító/transzformációs eszköz, amit az emberiség valaha is kapott. Isteni Ajándék, és Isteni Áldás, és alkalmanként az isteni evolúció (3, 7 vagy 12 sugaras koncepciótól függően) más-más sugarával finomodik ki, egészül ki, együttlángol.

Arany Atlantiszban az Ibolya Sugár egy spirituális erő volt az ottaniak kezében, amelyet bármikor használhattak.
 Különös képessége volt a Lángnak, 
mindent képes volt megtisztítani, átalakítani, 
különösképpen az emberi kapcsolatokra volt jelentős hatással.

 Tehát, amikor nézeteltérésekre került sor, vagy vitára az emberek között, akkor meghívták, megidézték, invokálták az Ibolya Lángot, (belerakták és átégették a problémáikat, nézeteltéréseiket) és az feloszlatta minden negativitásukat.
 Amikor Atlantisz megváltozott és visszaélt az Ibolya Sugár adományával, akkor visszavonták tőlük ezt az adományt. Csak néhány spirituális csoport őrizhette, tarthatta meg tudatosságának szolgálatába. Egyike volt, (a múlt század közepe után a hatvanas-hetvenes években) Elizabeth Clare Prophet,* aki egy karcsú kis könyvecskébe szeretetével foglalta össze az Ibolya Láng tudását, a test, a lélek a szellem meggyógyítását, és kiegyensúlyozását, hogy ez a tudás megmaradjon mindenki számára.

Az Ibolya Láng Átalakító ereje.

1987-ben egy 25 éves tisztulási időszak indult el az emberiség történetében, amely célja az volt, hogy előkészítse a 2012-es hatalmas változásokat.  
1987 augusztusában a Harmonikus Közelítés/Konvergenciakor számos fényhozó imádkozott a bolygó megsegítéséért a Föld különböző területein, így Saint Germain kéréssel fordult a Teremtő Forráshoz (a spirituális hierarchián keresztül), hogy az emberiség visszakaphassa már az Ibolya Lángot újra használatába.

A Harmónia és a Kegyelem Ezüst Sugara

1988-ban a Harmónia és a Kegyelem Ezüst Sugara összeolvadt az Ibolya Lánggal. Sokan, akik akkor meghívták az Ibolya Lángot, megtapasztalhatták azt, hogy az átalakította a negatív energiákat, és helyettük harmonikus és kellemes rezgéseket hozott be az invokálóinak.

Az Arany és Ezüst Ibolya Láng

Az elmúlt években egyre többször is felajánlották számunkra beteljesülésünkhöz ezt az áldást, eggyé válni az 5. dimenziós tudatosság bölcsességének arany sugarával, az Ezüst Ibolya sugáron keresztül. Bárhol, bármilyen helyzetben is vagyunk, ha ráfókuszálunk az Arany és Ezüst Ibolya Lángra, az harmonizálja régi, kellemetlen energiáinkat, majd olyan lehetőséget hív be, amellyel összekapcsolódhatunk az 5. dimenzióval, és ott tart meg bennünk.

Hogyan hívhatjuk, invokálhatjuk meg az Ibolya Lángot?

Az Arany és Ezüst Ibolya Lángot meghívhatjuk: hanggal, gondolatban, érzéseinkben, megjelenítve, elképzelve, egy adott helyre, helyzetre és személyekkel kapcsolatban.

Hogyan, miként és mire tudjátok a Lángokat használni?  

Csak el kell képzelnetek, hogy a láng megjelenik a hívásotokra és átégeti/átalakítja azt a testrészt, ahol negatív energiák vannak. (kiegyensúlyozatlanságok, betegségek) (Pl. emésztési probléma: hívd meg szeretettel a lángot, tedd a gyomrodba, májadba, epédbe, hasnyálmirigyedbe, béltraktusba, keringési zavaroknál, a szívedbe, szembetegségeknél a szemekbe. Meg kell kérni szeretettel, hogy égessen el, alakítson át mindenféle negativitást.)Elküldheted bármire, akármire, hogy oldja fel a problémát, vagy azt küld el vissza vele, szeretettel hogy semmisítse meg. 

 Ahol diszharmónia van a kapcsolatokban, vagy a kultúrák /népek /nemzetek között, hívjátok meg a Lángot, hogy alakítsa át ezeket, hozza be gyógyító erejét. Kérjétek meg, hogy tisztítsa meg és egyensúlyozza ki az előttetek álló utatokon.. Használhatjátok saját vagy másokat gyógyító célokra, a harag a félelem és a negativitás átalakítására. Elküldhetitek a háborús és zavargásos területek, országok, helyek, helyzetek energiatisztítására. Képzeljétek el, lássátok azokat a helyeket, helyzeteket, ahol tisztításra, tisztulásra van szükség. Zadkiel Arkangyal

Zadkiel Arkangyal, Saint Germainnal együtt dolgozva, közösen felügyelik az Ibolya Lángot. Ő Mariel Arkangyallal jelenik meg a Lélek Csillag Csakrád körül, amely 18 centiméterrel van a koronád felett, és amely akkor nyílik, meg amikor kitágul erre a tudatosságod. Amikor vizualizáljátok az Arany és Ezüst Ibolya Lángokat a Lélek Csillag csakrátokon belül, az fel fogja gyorsítani felemelkedési folyamatotokat.

Diana Cooper által
Gold and Silver Violet Flame – A Healing and Transformational Tool


***


 
 Az ibolyaláng működése
 
részlet
 
 
 
Én vagyok az ibolya tűz egy lénye!
Én vagyok a tisztaság, Isten kívánsága!

Ezek vagy más ibolya láng rendelkezések (mantra) elmondása következtében, az ibolya láng áthatja tested minden sejtjét és atomját, áthatja elmédet, érzelmeidet, tudatalattidat, és emlékezetedet. 

A negatív energia a mindennapi életben bármilyen formában megnyilvánulhat, a különböző betegségektől, balesetektől kezdve olyan rögzült viselkedésformákig, amelyek megakadályozzák, hogy jó viszonyban legyünk másokkal. Ezek az információk az aurában rögződnek. Az aura egy energiamező, ami körülveszi a fizikai testünket. Az auránkban visszatükröződnek a pozitív gondolataink, érzelmeink, de tükröződhetnek olyan érzések is, mint a düh, gyűlölet, féltékenység, vagy a frusztráció. Visszatükrözi azokat a rezgéseket is, amelyeket a környezetünkből veszünk fel, saját felgyülemlett karmánk és előző életeink feljegyzései mellett.

Megoldás lehet, az ibolya láng használata, amely feloldja a negatív energiákat. Reggel vagy este öt-tizenöt percet áldozva az ibolya láng – mantrázására, elősegíthetjük, hogy egész nap békés közérzetben maradjunk, függetlenül attól, hogy mi történik velünk. Ha egyszer elkezded használni az ibolya lángot az aurád megtisztításához, tapasztalni fogod, azokat a pozitív változásokat, mely léted minden szintjén jelentkezni fognak.

Az ibolya láng sokkal több, mint ibolya fény. Ez egy láthatatlan spirituális energia, amely ibolya fényként jelenik meg mindazok előtt, akik kifejlesztették spirituális látásukat. Az előző századokban az ibolya láng ismerete csak azon kiválasztott keveseknek adatott meg, akik érdemesnek bizonyultak rá. / Szentek, és Adeptusok / Az ibolyaláng több célt is szolgál. Revitalizál és felélénkít. 

Meggyógyíthatja az érzelmi, sőt a fizikai problémákat is, javíthat az emberi kapcsolatokon, könnyebbé téve az életet. Még fontosabb, hogy a negatív energiákat pozitívvá alakítja át, amely egy hatékony eszköz a gyógyuláshoz vezető úton. Átalakítva a negatív gondolatokat és érzelmeket, az ibolya láng egy alapot biztosít felgyógyulásunkhoz.

 
 
 Kezdetben háromszor vagy kilencszer ismételd el a mantrákat. Amikor kész vagy rá, felemelheted az ismétlések számát. A mantrákat 36, 40 108 vagy akár 144 alkalommal való megismétlésével még nagyobb Isteni Erőhöz és több spirituális forráshoz férhetsz hozzá.
 
 
 
 
 
 
 




Az Ibolya lángról még:

JÖVŐTÖK FÉNYÉBE LÉPVE

Mihály Arkangyal  
2010 áprilisi üzenete

Ronna Herman csatornázásában
Ford: Sári Iza
Teljes szöveg:
www.fluidemerald.com


  Az Átalakulás Ibolya Lángja a legdrágább ajándék, ami a Megvilágosodás Ösvényén mindannyiótok rendelkezésére áll.  Segíteni fog benneteket a gyógyulási folyamat felgyorsításában, és a múlt összes negativ gondolat mintáinak valamint vétkeinek a megtisztításában.

 A kilépés a Karma Kerekéből a Kegyelem Állapotába, magával vonja az Átalakító Ibolya Láng folyamatos használatátRendszeresen elő kell hívnotok az Ibolya Lángot, hogy állandóan az Ibolya Tűz burkoljon benneteket, ezáltal visszajuttatva minden diszharmonikus energiát a semleges Fény Szubsztanciába.  

Ez magába foglalja az összes negativ gondolat formát amit valaha is kiküldtetek, azonkívül azt is biztosítja, hogy a múltban teremtett mindegyik alacsony frekvenciás karmikus minta semlegesítődjék.  

Felelősek vagytok minden teremtésetekért, legyen az pozitiv vagy negativ. 
A vibrációs minta amit teremtetek mindég visszajön hozzátok a Kör Törvénye útján. 

 És egy fenntartás: szorgalmasan kell törekednetek a magasabb és kifinomultabb személyes frekvencia minták elérésére és azok megtartására, ne csak az Átalakító Ibolya Lángra hagyatkozzatok, hogy az majd minden általatok kiküldött negativitást és torzult frekvenciát megtisztít.   

Az Ibolya Láng az átalakulás eszköze, rendületlen igyekezetet és állhatatosságot követel részetekről is.ÉS EZ ÍGY VAN

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=109:az-arany-es-ezuest-ibolya-lang-a-gyogyulas-es-az-atalakulas-eszkoeze&catid=50:archivum&Itemid=79 



 

Fényhozók - Ibolyaláng 

 Videó 
 (symphonic pop version) 

 

 


 Ibolyaláng rendelkezés:

Én vagyok az ibolyaláng, lángol minden sejtem
Én vagyok az ibolyaláng, mely megtisztít engem
Én vagyok az ibolyaláng kozmikus ereje
Én vagyok az ibolyaláng, Isten szeretete
Én vagyok, én vagyok, én vagyok én,
A FÉNY, A FÉNY, A FÉNY, A FÉNY!
Én vagyok, én vagyok, én vagyok én,
A FÉNY, A FÉNY, A FÉNY, A FÉNY!


  Rendkívüliek a jó tapasztalataink vele kapcsolatban.
Mi magunk között csak "gyorsítónak" nevezzük. Mozgásba hozza a pozitív energiáinkat.
Én kicsit "magyarosítottam" , hogy könnyen kántálható legyen. Sok sikert hozzá!


Kassai Csilla
 http://5rol6ra.blogspot.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése