2012. november 30., péntek

Az Esszénusok titka - Avatara előadása

Az esszénusok közösségével már az ókori írott művekben is találkozhattunk. Szélsőséges megfogalmazásban az esszénusokat zsidó szektának tartják, akiket kortársaik nem kis bizalmatlansággal öveztek, s különleges képességeik miatt gyakran irigyelték is őket.
 Különleges szabályok szerint éltek és különlegesnek érezték magukat, ám polgártársaikkal semmiféle felsőbbrendűséget nem éreztettek.
Ők magukat „Jalad”-nak nevezték, aminek jelentése: „a Fény gyermekei”.


 Az Esszénusok titka - Avatara előadása


Izgalmas előadás. Örülök, hogy ráakadtam erre a felvételre és annak is, hogy volt időm nyugodtan meghallgatni. Helyenként lúdbőrös lettem az elhangzottaktól.

Le a kalappal Avatara előtt. Sokan idéznek tőle - vagy a forrásaitól-  már az is érdekes, de így egészben ez az anyag csodás hatású. 

Avatara egy nagyszerű képességekkel megáldott személy. Előadásaival óriási szolgálatot tesz az emberiségnek .  Aki ilyeneket tanít az embereknek és így tudja átadni, az számomra tiszteletreméltó ember.  Jézusról olyan szépen beszél, ahogy  kevesen. Ezekután nem érdekel, hogy milyen a múltja. Mondjon bárki bármit róla. Ha igaz  az, hogy szélsőjobboldali nézetei és tevékenysége miatt "elítélendő" élete volt fiatalkorában, akkor ő az egyik élő példája annak, hogy az ember  valóban képes megváltozni, ha felismeri a Fény útját, Istent.  Előadása végén ezt mondja: "Valójában mindenki, aki rosszat mond és csúnyán viselkedik, az szeretetért és feloldozásért eseng." Avatara megtalálta a Szeretetet, és minden előadásában ezt sugározza.

Meleg szívvel ajánlom Az Esszénusok titka c. előadást minden Szép Jövőre, és  Felemelkedésre vágyó olvasómnak. Szánjunk időt erre a 2 órára. Titkokról hull le a lepel. Hasznos tudás és csodás állapot  lesz a jutalmunk.
DK


AVATARA: Az Esszénusok Titka

 



 


2 megjegyzés:

  1. a világ leg pofátlanabb dolgának tartom,hogy ami nem tetszik nektek azt szemét módon kitörlitek.
    A vallási dolgok mindenkinek a magánügye ,másnak semmi köze hozzá ,hogy én miben hiszek ,és kinek az előadásait
    hallgatom szivesen. H anem tetszik ne halgasd ,de ne töröld le más elől.
    Budapest 2015 okt.9 TIBUKA

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom miről írsz, mert nem töröltem ki itt semmit. Moderálni szoktam, általában a személyeskedő és negatív hozzászólásokat nem szoktam megjelentetni. Ezen a blogon nem is volt ilyen. Valószínűleg nem jól küldted el. Próbáld meg mégegyszer. Egyébként valami van.. mert több hónap hozzászólását időnként egyszerre kapom meg.. persze óriási késéssel. Ez már kétszer az ufós blogomon fordult elő.

      Törlés